9.1
Authorized reseller of Meer van Ring

Ring Stick Up Cam Battery Gen. 3 + Extra Batterij

1

€ 99,99 € 99,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Ring Stick Up Cam Battery Gen. 3
Aantal:

1

€ 99,99 € 99,95
Aanpassen
€ 99,99 € 99,95

1

€ 29,99

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Ring Quick Release Battery - Ersatzakku
Aantal:

1

€ 29,99
Aanpassen
€ 29,99

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 119,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa

De Ring Stick Up Cam Battery Gen. 3 is de oplossing voor het eenvoudig installeren van camera's. De camera is binnen enkele minuten klaar voor gebruik, geschikt voor binnen en buiten en overtuigt met tweerichtingscommunicatie en Full-HD resolutie. Deze set heeft zelfs nog een extra batterij inbegrepen!


De voordelen van de Ring Stick Up Cam Battery Gen. 3 + Extra Batterij in één oogopslag:

 • 1080p HD-videobewaking
 • Bewegingsdetectie
 • Tweerichtingscommunicatie
 • Extra reservebatterij
 • Weerbestendig
 • Eenvoudige installatie

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Annemarie

Het kan niet gebruiksvriendelijker. Van de vele camera's die werden getest, was de Ring Stick Up Cam Batterij een van de gemakkelijkste en snelste. De basis van de Ring Stick Up Cam Batterij is bevestigd en gemonteerd in 2-5 minuten op de aangewezen plaats. De app helpt je in 10 minuten door de configuratie. De installatie is heel eenvoudig en in no-time kun je genieten van de rijkdom aan functies.

Productinformatie

 • 1080p HD-videobewaking: De Ring Stick Up Cam levert Full-HD video's live op je smartphone. Zo mis je geen enkel detail, zowel buiten als binnen.
 • Bewegingsdetectie: Als er beweging wordt gedetecteerd in de straal van de camera, word je onmiddellijk gewaarschuwd door je Ring Stick Up Cam via een pushbericht op je smartphone.
 • Tweerichtingscommunicatie: Twee-weg communicatie betekent dat je verbinding kunt maken met mensen dichtbij de Ring Stick Up Cam via de luidspreker en live-beeld. Vanaf je tablet, smartphone of computer kun je dan een normaal videogesprek voeren en erachter komen wat er gebeurt in de omgeving die je in de gaten wil houden.
 • Extra reservebatterij: Zodat je altijd een veilig gevoel hebt met je Ring Stick Up Cam en je je geen zorgen hoeft te maken over een storing, bevat deze set een extra batterij. Dankzij de snelwissel functie is het verwisselen van de batterijen een kwestie van seconden.
 • Weerbestendig: De Ring Stick Up Cam is zowel geschikt voor gebruik buitenshuis als binnenshuis. De robuuste en hoogwaardige materialen zorgen voor een perfecte werking, zelfs bij temperaturen van -20,5°C tot 48,5°C.
 • Eenvoudige installatie Zelfs voor een Ring camera is de Stick Up Cam erg eenvoudig te monteren! De standaard van de Ring Stick Up Cam kan gemakkelijk worden bevestigd aan elk recht oppervlak. De meegeleverde installatie kit vermindert de totale installatietijd tot maximaal 15 minuten.

Ring Stick Up Cam Battery Gen. 3 + Extra Batterij in actie

Wil je de gang bij je appartement in de gaten houden? Je oprit naar de garage of de zandbak van je kinderen in de tuin? Ring biedt met de Stick Up Cam bewakingscamera een van de beste allrounders op de markt. De Ring Stick Up Cam voelt net zo comfortabel aan in je huis als buiten. De gebruikte hoogwaardige materialen zorgen voor een absolute weersbestendigheid, de montagevoet maakt het mogelijk om de camera in minder dan 20 minuten in te stellen.

Eentje die alles kan!

De Ring Stick Up Cam Batterij heeft een breed scala aan functies. Zodra de bewegingsdetectie iets opmerkt en je via een pushbericht op de hoogte brengt, kun je direct een videogesprek starten via de camera en erachter komen wat het probleem is. Bovendien ondersteunt de Ring Stick Up Cam Alexa-spraakbesturing en levert volledige HD resolutie in de videogesprekken. Met de bijgeleverde extra batterij gaat de camera enkele jaren mee, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat hij het opeens niet meer doet.


Het maakt niet uit waar je nu bent in de wereld. Met de Ring Stick Up Cam blijft één oog altijd thuis en kan hij zien wat er aan de hand is. Wil je je video's opslaan en later openen? Ring biedt enkele abonnementsoplossingen voor het opslaan van je gegevens in de Ring Cloud (max. 10 euro per maand, kan maandelijks worden opgezegd). Voor degenen die zich nog steeds niet veilig genoeg voelen om hun eigen Ring Stick Up Cam te bedienen ondanks de reservebatterijen, is er de mogelijkheid om een zonnepaneel te kopen en deze aan te sluiten op de camera. De mogelijkheden om je thuisbewakingssysteem aan te vullen zijn bij Ring echt geweldig. Een duidelijk aankoopadvies van ons.

Lees meer
Expert review
9.1
Getest door tink expert
Annemarie

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Product afmetingen9,70 cm x 5,99 cm x 5,99 cm
Gewicht 272 g
ConnectiviteitWifi, Amazon Alexa
StroomvoorzieningBatterij
Inhoud doosSpotlight Cam, installatie kit, micro-USB oplaadkabel, extra batterij, installatiegids
Installatie
FAQs
Heb ik een bridge nodig om de Ring Stick Up Cam te bedienen?

Nee, de Ring Stick Up Cam werkt zonder bridge!

Kan de Ring Stick Up Cam ook buitenshuis worden gebruikt?

Ja, dat kan. De Ring Stick Up Cam Batterij kan zonder problemen buiten worden gebruikt.

Hoe lang gaat de Ring Stick Up Cam Batterij mee?

Wanneer de batterij van de Ring Stick Up Cam volledig is opgeladen, moet deze tot 6 maanden meegaan!

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie