• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

8.4
Authorized reseller of Meer van Withings

Withings Steel HR Sport - 40mm - Roestvrij Staal - Activiteitentracker

Kleur

Aanbevolen verkoopprijs € 199,95

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 149,95 Incl. btw

-25% -25%
 • Levertermijn: 6-9 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies

Met de Withings Steel HR Sport Smartwatch meet je alle belangrijke vitale functies met je pols. Leer je lichaam kennen - de Steel HR Smartwatch biedt je alle relevante gegevens. Of het nu gaat om afvallen, gezonder leven of trainen, de Multi-Sport Hybrid Smartwatch ondersteunt je op alle mogelijke manieren.


De voordelen van de Withings Steel HR Sport in één oogopslag:

 • Uitgebreide compatibiliteit
 • Accurate meetgegevens
 • Innovatief ontwerp
 • Eenvoudig en duidelijk ontwerp
 • Lange batterijduur

Expert review
8.4
Getest door tink expert
Richard

Eenvoudig te gebruiken, een innovatief ontwerp en uitgebreide meetgegevens - de Withings Steel HR Sport Smartwatch biedt je alle relevante meetgegevens die je helpen bij het realiseren van je doelen en kan je ondersteunen in 30 verschillende sporten. De smartwatch overtuigt met een lange batterijduur en een duidelijke smartphone-app.

Meer details
Productinformatie

 • Uitgebreide compatibiliteit: De smartphone-app is ontworpen voor iOS (iOS 10 en hoger) en Android (6 en hoger). Je hebt toegang tot de app met de iPhone, iPad of iPod Touch met iOS 10 of hoger of smartphone / tablet met Android 6 of hoger.
 • Accurate meetgegevens: Krijg belangrijke gegevens over wandelen of hardlopen (stappen, afstanden, calorieën), hartslag (slagen per minuut), fitnessniveau (via VO2max schatting), zwemmen (trainingsduur, calorieën) en slaap (lage en lage slaapperioden, slaaponderbrekingen). Bekijk alle belangrijke vitale functies in één oogopslag.
 • Innovatief ontwerp: Niet alleen vanuit functioneel oogpunt overtuigt de Withings Steel HR Sport - Multi-Sport Hybrid Smartwatch - het moderne ontwerp is sportief en sluit mooi aan op je pols.
 • Eenvoudig en duidelijk ontwerp: Het display geeft je een overzicht van alle meetgegevens. Bekijk de gegevens met één druk op de knop en schakel eenvoudig tussen verschillende meetgegevens.
 • Lange batterijduur: Bij gemiddeld gebruik gaat de batterij maximaal 25 dagen mee en in de trainingsmodus maximaal 5 dagen. Het opladen duurt slechts 2 uur.

De Withings Steel HR Sport Smartwatch in actie

De 40mm roestvrijstalen behuizing van de Steel HR Sport Smartwatch past perfect om je pols, is luchtdoorlatend en zorgt voor maximaal draagcomfort tijdens het sporten. Het geeft je meetgegevens over wandelen of hardlopen (stappen, afstanden, calorieën), hartslag (slagen per minuut), fitnessniveau (via VO2max schatting), zwemmen (trainingsduur, calorieën) en slaap (diepe en lichte slaapfasen en slaaponderbrekingen). Het scherm toont inkomende oproepen, sms-berichten, agenda-evenementen en berichten van meer dan 100 apps. De Withings Smartwatch is ontworpen voor mensen die duidelijke doelen voor ogen hebben. Of je nu gewicht wilt verliezen, sporten of gewoon gezonder wilt leven, met de Withings Steel HR Sport Smartwatch maak je het makkelijker om je doelen te bereiken.

Je persoonlijke coach

Je activeert eenvoudig de trainingsmodus door op de horlogeknop te drukken. Het activeren van de trainingsmodus activeert de GPS en gezondheidsniveau analyse tijdens het hardlopen. De smartwatch wordt het verlengstuk van je lichaam. Analyseer niet alleen je huidige conditie, maar ook je herstelvermogen.


De Withings Steel HR Sport Smartwatch heeft ons over de hele linie overtuigd. Door het in kunnen zien van je gezondheidsgegevens kun je stappen maken richting een gezonder leven en dit zorgt ervoor dat je sneller je fitheid doelstelling zal bereiken.

Lees meer
Expert review
8.4
Getest door tink expert
Richard
Installatie 9

Na een paar stappen is het apparaat klaar voor gebruik. De installatie wizard helpt je volledig door de installatie.

Productkwaliteit 9

Het solide oppervlak is van hoge kwaliteit, en daarnaast kan hij ook tegen een stootje.

App/Software 8

Dankzij de doordachte lay-out is de app zeer duidelijk. Vooral de automatische schema's van je hart gezondheid zijn makkelijk af te lezen. De app is beschikbaar voor Apple en Android.

Functionaliteit 7

Uitgebreide compatibiliteit, accurate meetgegevens, innovatief ontwerp, duidelijk ontwerp, lange batterijduur.

Betrouwbaarheid 9

De smartwatch doet wat hij moet doen en heeft een lange batterijduur.

Ontwerp 8

Het unieke ontwerp is visueel erg aantrekkelijk. Het apparaat is een mooie blikvanger op de pols, maar niet overdreven.

Gegevensbescherming 8

Om het apparaat aan je smartphone te kunnen koppelen, hoef je slechts enkele gegevens te registreren. Je moet je voornaam, achternaam en geboortedatum invullen.

Prijs-kwaliteit 9

Een geweldig product voor een goede prijs. Echt een uitstekend product.

Na een paar stappen is het apparaat klaar voor gebruik. De installatie wizard helpt je volledig door de installatie.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenDiameter: 39,5 mm, dikte: 13 mm, bandbreedte: 20 mm
Gewicht49 gram
ConnectiviteitBluetooth
Inhoud doosWithings Steel HR Sport - Multi-Sport Hybrid Smartwatch, installatie handleiding
Waterdichtheid Tot 50 meter diep waterdicht
Installatie
FAQs
Waar worden de verzamelde gegevens opgeslagen?

Deze worden opgeslagen op de gratis en online te bereiken gegevensopslag in combinatie met een Withings-gebruikersaccount.

Welke instellingen kan ik in de app wijzigen?

In de Health Mate-app voor iOS en Android kun je al je instellingen aanpassen. Hier kun je je web dashboard bekijken, wekker instellingen aanpassen, activiteitsdoel instellen en andere weergave-instellingen doorvoeren via de app.

Hoe werkt de hartslagmeter op de Withings Steel HR Sport Smartwatch?

De hartslag wordt gemeten met fotoplethysmografie (PPG), een proces dat fluctuaties in de hoeveelheid bloed in de pols detecteert met behulp van groen led-licht.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Expertadvies
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie