8.5
Authorized reseller of Meer van OPUS

OPUS EasyStart Lichtschakelaar met Motion Sensor

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 224,82

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 199,95 Incl. btw

  • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Apple HomeKit

De OPUS EasyStart Lichtschakelaar met Motion Sensor schakelt en beheert het licht afhankelijk van de beweging en de helderheid in de woning. Plaats de sensor op de voor jou meest logische plaats en stel verschillende scenario's in zodat je zelf bepaalt wanneer de schakelaar het licht aan of uit moet doen.


De voordelen van de OPUS EasyStart set in één oogopslag:

  • Veelzijdig toepasbaar
  • Energiebesparing
  • Eenvoudige installatie

Expert review
8.5
Getest door tink expert
Moritz

De OPUS EasyStart Lichtschakelaar met Motion Sensor is eenvoudig te installeren en de app is ook zeer gebruiksvriendelijk. De OPUS EasyStart Lichtschakelaar met Motion Sensor werkt betrouwbaar en biedt vooral in combinatie met andere OPUS slimme apparaten een zeer goede smart home ervaring.

Productinformatie

  • Veelzijdig toepasbaar: In combinatie met andere OPUS-apparaten haal je het meeste uit de OPUS EasyStart lichtschakelaar met bewegingssensor. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het licht automatisch aan te laten gaan als het donkerder wordt of om de rolluiken te laten zakken bij sterke zon.
  • Energiebesparing: Door het gericht en gecontroleerd schakelen van de verlichting kun je over een langere periode energie en kosten besparen.
  • Eenvoudige installatie: Dankzij de werking via batterijen kan de EasyStart lichtschakelaar overal flexibel worden gemonteerd.

OPUS EasyStart Lichtschakelaar met Motion Sensor in actie

De OPUS Config App verbindt je OPUS EasyStart lichtschakelaar met andere compatibele OPUS apparaten via de OPUS SmartHome Gateway met Apple HomeKit. Voor de installatie hoef je alleen maar de QR-code op de apparaten te scannen en deze zullen beschikbaar zijn in de OPUS SmartHome Gateway en Apple Home app. Met de OPUS Config App kun je nog steeds eenvoudig instellingen inzien en aanpassen.

Maakt het leven thuis makkelijker

De OPUS EasyStart lichtschakelaar met bewegingssensor biedt een breed scala aan toepassingen in combinatie met andere OPUS apparaten, zoals rolluik- en jaloezie schakelaars of slimme stopcontacten. De lichtsensor meet de lichtwaarden in de woning en geeft de gemeten informatie door aan de gekoppelde OPUS-apparaten, die reageren volgens de vooraf gedefinieerde instellingen. Zo kunnen de rolluiken bij sterk zonlicht je woonkamer laten verduisteren of kan de buitenverlichting bij schemering worden ingeschakeld. Dankzij de werking op batterijen en de draadloze communicatie is de lichtsensor van de OPUS EasyStart lichtschakelaar onmiddellijk klaar voor flexibel gebruik.


De Lichtschakelaar met motion sensor kan het beste aan de muur gemonteerd worden, maar kan eigenlijk op elke gewenste plek geplaatst worden. Voor de werking van de OPUS EasyStart lichtsensor is de OPUS Gateway in combinatie met de smartphone-app nodig.

Lees meer
Expert review
8.5
Getest door tink expert
Moritz

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen104 x 32 mm (Ø x H)
Stroomvoorziening2 x AA-batterij
Werktemperatuur0 °C tot 40 °C
Dekking360° Horizontaal, 100 – 120° verticaal
BeschermingsklasseIP30
Installatie
FAQs
Kan de OPUS EasyStart lichtsensor ook buiten worden gemonteerd?

Nee, de sensor is alleen geschikt voor gebruik binnenshuis.

Hoe lang gaat de batterij mee?

Ongeveer 5 jaar.

Is de OPUS EasyStart lichtsensor verkrijgbaar in verschillende kleuren?

Nee, alleen in wit.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie