8.8
Authorized reseller of Meer van OPUS

OPUS BRiDGE Rolluik/Jaloezieën Schakelaar

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 103,71

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 103,71 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Apple HomeKit

Met de OPUS BRiDGE Schakelaar bedien je je rolluiken of jaloezieën op een slimme manier. Eenmaal gemonteerd heb je de mogelijkheid om tijdschema's in te stellen en je rolluiken met behulp van de OPUS app te bedienen. Op deze manier kun je ook je aanwezigheid thuis simuleren, zelfs als je bijvoorbeeld op vakantie of op zakenreis bent. Zo heb je altijd controle over je jaloezieën.


De voordelen van de OPUS BRiDGE Schakelaar in één oogopslag:

 • Eenvoudige installatie
 • Werkt met Apple HomeKit
 • Afstandsbediening
 • Tijdschema's instellen
 • Geautomatiseerd besturen

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Met de OPUS BRiDGE Rolluik/Jaloezieën schakelaar kun je je rolluiken of jaloezieën perfect integreren in je slimme woning. In combinatie met Apple HomeKit vraag je Siri simpelweg of je rolluik geopend kunt worden wanneer je wakker bent. Een betrouwbare schakelaar die past bij iedere inrichting thuis.

Productinformatie

 • Eenvoudige installatie: De OPUS BRiDGE voor je rolluik of jaloezieën past in elke standaard inbouwschakelaar. De OPUS Config App is eenvoudig te integreren met de OPUS SmartHome Gateway en is dan ook te bedienen met spraakopdrachten via Apple HomeKit.
 • Werkt met Apple HomeKit: Beschik je over een Apple HomeKit systeem thuis? Dan past de OPUS BRiDGE rolluik/rolgordijn perfect bij je. Want de innovatieve functies van Apple, zoals spraakbesturing door Siri, zijn ook voor jou beschikbaar.
 • Afstandsbediening: Je moet snel vertrekken en bent vergeten je rolluik of jaloezieën te sluiten? Geen probleem, want met de Apple HomeKit heb je ook onderweg toegang tot je smart home. Het enige wat je nodig hebt is een Apple HomeKit bedieningscentrum, zoals een iPad of Apple TV.
 • Tijdschema's instellen: Tijdschema's zijn een geweldige functie voor rolluiken en jaloezieën, niet alleen in het dagelijks leven. Je kunt deze handige functie ook gebruiken op vakantie, bijvoorbeeld om je aanwezigheid te simuleren.
 • Geautomatiseerd besturen: De OPUS schakelaar kan worden gecombineerd met verschillende kleuren, vormen en ontwerpen schakelaars van de meest voorkomende schakelaar fabrikanten. Natuurlijk horen daar ook de OPUS schakelaars bij.

De OPUS BRiDGE Rolluik/Jaloezieën Schakelaar in actie

De montage van de OPUS BRiDGE Rolluik/Jaloezie is heel eenvoudig, omdat hij in elke standaard inbouwschakelaar past. De ingebouwde EnOcean draadloze technologie maakt het ook een ideale start van je slimme woning, omdat het compatibel is met vele andere slimme producten. De slimme OPUS schakelaar kan worden gecombineerd met veel verschillende schakelaar merken. Zo kun je op verschillende manieren genieten van je slimme schakelaar.

Binnen een handomdraai slimme rolluiken

Integreer de slimme schakelaar in combinatie met de OPUS SmartHome Gateway met gemak in je Apple HomeKit systeem. Daarna kun je gebruik maken van verschillende automatiseringen, scènes, instellingen en toegang op afstand om je OPUS BRiDGE te kunnen bedienen. Open elke dag automatisch je rolluiken als de zon opkomt. Daarnaast kun je ook handige schema's instellen die de veiligheid van je huis verhogen, of je nu op vakantie bent of gewoon tijdens een normale werkweek.


Een echte toevoeging is de soepele integratie in Apple HomeKit wat zorgt voor meer comfort in je slimme woning. Zo kun je snel en eenvoudig de slimme schakelaar combineren met andere smart home apparaten en laat je je rolluiken en jaloezieën sluiten wanneer het jou uitkomt.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Spanning230 V~ 50 / 60 Hz
Vermogen5 A
Werktemperatuur-10°C - 50 °C
BeschermingsklasseIP30
Installatie
FAQs
Kan ik OPUS BRiDGE Rolluik/Jaloezieën Schakelaar ook onderweg bedienen?

Ja, je kunt de OPUS BRiDGE Rolluik/Jaloezieën schakelaar onderweg bedienen maar hier heb je wel een OPUS SmartHome Gateway voor nodig en een verbinding met Apple HomeKit.

Heb ik de OPUS SmartHome Gateway nodig voor de bediening?

Ja, zonder de Gateway is de bediening via de app niet mogelijk.

Welke beschermingsklasse heeft de slimme schakelaar?

De slimme schakelaar beschikt over een IP30 beschermingsklasse.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie