8.5
Authorized reseller of Meer van OPUS

OPUS 55 Wandzender - Slimme Schakelaar

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 79,32

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 79,32 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

De OPUS 55 Muurschakelaar geeft jou en je schakelaars meer flexibiliteit. Hij werkt ook zonder batterijen of stroomvoorziening en is dus onderhoudsvrij. In combinatie met de OPUS SmartHome Gateway kan de OPUS 55 Muurschakelaar zelfs met de Apple HomeKit en dus ook met spraakbesturing worden aangestuurd. Je hoeft je geen zorgen te maken over de plaats van de schakelaar, deze kan naar wens worden bevestigd met zelfklevende folie of schroeven.


De voordelen van de OPUS 55 Muurschakelaar in één oogopslag:

 • Tot vier functies mogelijk
 • Overal te plaatsen
 • Integreerbaar met Apple HomeKit
 • Werkt zonder batterijen
 • Eenvoudige installatie
 • EnOcean draadloze technologie

Expert review
8.5
Getest door tink expert
Moritz

Als je op zoek bent naar een eenvoudig te gebruiken en toch veelzijdig thuis controlesysteem, dan vind je dat bij OPUS. De OPUS 55 Muurschakelaar past zich aan je wensen aan, zonder dat er een stroomaansluiting nodig is. Stel tot vier functies in of bedien de muurschakelaar via Apple HomeKit ook met een spraakopdracht. Meer comfort in je smart home dus.

Productinformatie

 • Tot vier functies mogelijk: Met de OPUS 55 Muurschakelaar kun je van vier verschillende functies gebruik maken.
 • Overal te plaatsen: De OPUS 55 Muurschakelaar heeft geen stroomvoorziening via een kabel of batterijen nodig. Schroeven of zelfklevende folie zorgen ervoor dat hij stevig aan de muur bevestigd kan worden.
 • Integreerbaar met Apple HomeKit: Via de OPUS SmartHome Gateway kun je de OPUS 55 Muurschakelaar eenvoudig integreren in je HomeKit systeem thuis. Daarna bestuur je de schakelaar niet alleen via de app maar eventueel ook met je stem.
 • Werkt zonder batterijen: De benodigde schakelenergie wordt opgewekt door de knop zelf in te drukken. Voeding via kabels of batterijen is daarom niet nodig. Dit maakt de OPUS 55 Schakelaar zeer duurzaam.
 • Eenvoudige installatie: De OPUS 55 Schakelaar kan met behulp van de QR-code in de OPUS Config App op de OPUS SmartHome Gateway worden aangesloten. Fluitje van een cent!
 • EnOcean draadloze technologie: De slimme schakelaar werkt met EnOcean technologie. Dit maakt het interessant voor bestaande systemen die al gebaseerd zijn op deze standaard.

De OPUS 55 Muurschakelaar in actie

OPUS maakt je smart home eenvoudig. Dankzij de duurzame energy harvesting kan de opbouwschakelaar gemakkelijk overal worden geplaatst. Aangesloten op de OPUS SmartHome Gateway werkt het perfect met Apple HomeKit. In combinatie met de OPUS Config App heb je de schakelaar zo aangesloten.

Geniet van meer comfort

Gebruik de OPUS 55 Muurschakelaar om het licht in of uit te schakelen, voor het besturen van je rolluik of voor het in-/uitschakelen van je OPUS beveiligingssysteem. Bovendien kun je de tuimelschakelaar eenvoudig met een spraakopdracht of via de HomeKit-app bedienen, ook als je onderweg bent. Hiervoor is wel een HomeKit centrale zoals een Apple TV of een iPad nodig.


Wie wilt beginnen met het installeren van een smart home, heeft met OPUS schakelaars een goed begin. OPUS is zowel flexibel als betrouwbaar. Het ronde ontwerp van de opbouwschakelaar past onopvallend in je huis.

Lees meer
Expert review
8.5
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Werkende frequentie868,3 MHz
Werktemperatuur-25°C - 65°C
Vermogen10 mW
Inhoud doos1x OPUS 55 Muurschakelaar
2x schroeven
1x zelfklevende folie
1x handleiding
Installatie
FAQs
Heb ik een stroomaansluiting nodig voor de OPUS 55 Muurschakelaar?

Nee, dankzij Energy Harvesting genereert de OPUS 55 Muurschakelaar bij elke bediening zijn eigen benodigde stroom.

Kan ik OPUS ook via spraakassistenten bedienen?

Ja, dankzij de HomeKit-compatibiliteit is besturing ook mogelijk via een spraakopdracht.

Hoe installeer ik de OPUS 55 schakelaar aan de muur?

Met behulp van de zelfklevende folie of met kleine schroeven heb je de opbouwschakelaar van OPUS in een handomdraai aan de muur. Beide zijn inbegrepen in de verpakking.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie