8.9
Authorized reseller of Meer van ismartgate

ismartgate Standard Pro Gate

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 236,81

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 236,81 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

Met de ismartgate Standard Pro Gate krijgen je toegangspoorten een nieuw leven met vele functies. Maak tijdschema's wanneer de poorten moeten openen, controleer de poorten van overal ter wereld en houd altijd in de gaten of een poort is opengelaten.


De voordelen van de ismartgate Standard Pro Gate in één oogopslag:

 • Toegang tot maximaal drie poorten
 • Tijdschema's maken
 • Geofencing gebruiken
 • Kies je spraakassistent
 • Toegang verlenen

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Annemarie

Zorg ervoor dat de poorten altijd een veilige omgeving zijn van je huis en zorg ervoor dat de poorten daadwerkelijk gesloten zijn wanneer je niet thuis bent via de app. ismartgate Standard Pro Gate laat je toegangspoorten een sterke barrière vormen voor diegenen die geen toegang hebben en maakt tegelijkertijd de toegang tot je huis eenvoudiger dan ooit tevoren.

Meer details
Productinformatie

 • Toegang tot drie poorten: Maak je geen zorgen over de overvloed van afstandsbedieningen. Met de Pro-versie kun je tot drie poorten bedienen via je smartphone of via spraakbesturing.
 • Tijdschema's maken: Met de slimme schema's kun je, afhankelijk van je routines, het in- en uitstappen vergemakkelijken. Als je altijd om 7 uur 's morgens vertrekt, gaat de poort enkele minuten van tevoren open en blijft gesloten tot je terugkomt.
 • Gebruik geofencing: Met geofencing weet je toegangspoort dat je in de buurt bent en gaat het automatisch voor je open. Als je wegrijdt en de poort nog open is, sluit het automatisch.
 • Kies je spraakassistent: Er is een andere manier om het te controleren! Vervang de afstandsbediening door je stem en kies de spraakassistent naar keuze: Google Assistant of Siri.
 • Toegang verlenen: Geef je bezoeker eenvoudig toegang tot je toegangspoort via je smartphone. Hier heb je ook de mogelijkheid om voor een bepaalde tijd verschillende rechten toe te wijzen. Deze functie is vooral nuttig voor bijvoorbeeld een weekendbezoek of een helpende buurman die voor de kat zorgt.

ismartgate Standard Pro Gate in actie

De ismartgate Standard Pro Gate maakt verbinding met je huidige toegangspoort en verbindt het met het internet. De slimme poortopener kan zonder vakkennis worden geïnstalleerd. In geval van twijfel, adviseren wij om een elektricien te contacteren. Na de montage gaat de installatie verder in de app. Hier heb je verschillende instellingen waarmee je je processen naar wens kunt automatiseren.

Vervang al je afstandsbedieningen met je smartphone

Het openen en sluiten van drie poorten kan veel tijd kosten, vooral als je 's morgens snel moet vertrekken. Maak tijdschema's voor je toegangspoort en pas de poorten aan je dagelijkse routine aan. Met de geofencing functie detecteert de ismartgate Standard Pro Gate je thuiskomst en verwelkomt je automatisch met de poorten geopend. Je toegangspoorten zijn niet alleen gebaseerd op je routines, maar ook op degenen die toegang krijgen. Geef vrienden en familie toegang en kijk precies wie wanneer binnen komt. Iemand die bijvoorbeeld alleen 's middags toegang tot je tuin nodig heeft, kan voor de aangegeven tijd toegang krijgen. Een geïntegreerde kalender in de ismartgate-app geeft je extra controle door je toegang te geven tot de geschiedenis. Hier kun je volgen wie er in en uit is gegaan.


Met de ismartgate Standard Pro Gate functioneren de toegangspoorten intuïtief en gebruikersgericht. De vele functies helpen je met je dagelijks leven.

Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 10

De installatie kan zonder vakkennis worden uitgevoerd. Wij adviseren echter een elektricien te contacteren wanneer zich problemen voordoen.

Productkwaliteit 8

Ismartgate is gemakkelijk te installeren en te configureren en vertoont een hoge productkwaliteit.

App/Software 9

De app is erg intuïtief en eenvoudig te gebruiken om nog meer comfort uit je slimme apparaat te halen.

Functionaliteit 10

De talloze functies geven je de mogelijkheid om je poort te openen wanneer en voor wie je dat wilt.

Betrouwbaarheid 8

Ook als het internet uitvalt, zorgt ismartgate ervoor dat je de oprit met zijn eigen wifi kunt betreden.

Ontwerp 8

Het ontwerp is fraai en het past bij elke poort.

Gegevensbescherming 9

Je gegevens worden veilig en betrouwbaar verzonden volgens de gebruikelijke beveiligingsstandaarden.

Prijs-kwaliteit 9

Geen zorgen meer over verloren afstandsbedieningen, of je poort nog open staat of wie je toegangscodes heeft. ismartgate neemt al deze zorgen van je weg.

De installatie kan zonder vakkennis worden uitgevoerd. Wij adviseren echter een elektricien te contacteren wanneer zich problemen voordoen.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen113 x 28 mm
Verbindingwifi 2.4 Ghz (802.11 b / g / n)
Stroomvoorziening110 - 240V
Inhoud doosismartgate Pro, adapter, poortsensor
Installatie
FAQs
Hoeveel poorten kan ik met ismartgate pro bedienen?

Tot drie poorten kunnen worden bediend met de ismartgate pro.

Hoe weet ik dat mijn toegangssysteem werkt met de ismartgate pro?

ismartgate werkt met bijna alle systemen. De homepage van de ismartgate website controleert, na het invoeren van je systeem, welke configuratie voor jou nodig is.

Werkt ismartgate Standard Pro Gate ook zonder internet?

Als het internet uitvalt, maakt ismartgate zijn eigen wifi aan, zodat je er toegang toe hebt. Om gebruik te kunnen maken van de handige functies van ismartgate is echter wel internettoegang nodig.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.