8.4
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue White Ambiance Being Plafond Led Plafondlamp + Dimmer

Aanbevolen verkoopprijs € 199,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 189,95 Incl. btw

  • Levertermijn: 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple Home

Met de Philips Hue White Ambiance Being bluetooth plafondlamp creëer je eenvoudig de juiste sfeer voor iedere situatie. Of het nu om gedimd warm licht gaat om te ontspannen, of om fel en koel licht om je te concentreren, je stelt het in een handomdraai in. Hiervoor kun je bijvoorbeeld de meegeleverde Philips Hue Dimmer Switch gebruiken maar je kunt ook via bluetooth de lamp bedienen in de gratis app op je smartphone.


De voordelen van de Philips Hue Being bluetooth plafondlamp in één oogopslag:

  • Vloeiend dimmen
  • Talrijke functies
  • Individuele instellingen
  • Eenvoudig te bedienen

Expert review
8.4
Getest door tink expert
Richard

De Philips Hue White Ambiance Being bluetooth plafondlamp heeft ons overtuigd met zijn moderne design en zijn verschillende functies. Je kunt de lamp in een willekeurige kamer van je huis installeren en door vervolgens de juiste helderheid in te stellen krijg je het gevoel dat hij voor die specifieke kamer ontworpen is. Ook in de slaapkamer komt de lamp goed tot zijn recht: je kunt via de Philips Hue app een lichtwekker instellen zodat je door de lamp wordt gewekt met de kleuren van een zonsopgang.

Productinformatie

  • Vloeiend dimmen: Met de bijgeleverde Philips Hue Dimmer Switch kun je eenvoudig en traploos de helderheid van de plafondlamp dimmen.
  • Talrijke functies: Naast de verbinding via bluetooth kun je de lamp ook verbinden met een Philips Hue Bridge en krijg je toegang tot de uitgebreide functionaliteit van de Hue app.
  • Individuele instellingen: Met Philips Hue kun je voor elke gelegenheid de juiste sfeer creëren en je huis met warm- of koelwit licht verlichten. Gecombineerd met de Dimmer Switch zijn de mogelijkheden eindeloos.
  • Eenvoudig te bedienen: De Philips Hue Dimmer Switch maakt het bedienen van de plafondlamp makkelijk. De Dimmer kan als een lichtschakelaar aan de muur bevestigd worden. Tegelijkertijd is de Dimmer ook een afstandsbediening, die eenvoudig met magneten vast- en losklikt. Zo kun je de lamp ook vanuit je luie stoel bedienen.

De Philips Hue White Ambiance Being Bluetooth Led Plafondlamp + Dimmer in actie

Philips Hue biedt onbegrensde mogelijkheden als het gaat om de verlichting van je huis. De lampen zijn ontworpen om lang mee te gaan, maar ook om stijlvol en onopvallend te zijn. Pas de instellingen aan om het makkelijker te maken om te ontspannen, of juist om te lezen of te concentreren. De Philips Hue White Ambiance Being plafonnière begeleidt je door de dag heen, met passend licht op elk moment.

Beleef innovatie

De plafondlamp van Philips Hue is dankzij de meegeleverde Dimmer Switch snel en makkelijk te bedienen. Zo kun je met één druk op de knop het licht naar wens instellen. Als je de lamp met een Philips Hue Bridge verbindt, kun je gebruik maken van spraakbesturing, waardoor de interactie met je smart home nog intuïtiever en eenvoudiger wordt. Je krijgt met een Bridge ook toegang tot andere functies zoals tijdschema's en bewaarbare lichtscènes. Daarmee kun je bijvoorbeeld met een paar klikken, of geheel geautomatiseerd, de indruk wekken dat je thuis bent. Zo kun je met een gerust hart op vakantie. Via bluetooth kun je ook tot 10 verschillende lampen bedienen zonder dat je een Bridge nodig hebt.


De indrukwekkende lichtsterkte van 2400 lumen zorgt ervoor dat je ook in een grote kamer volop licht hebt, en omdat je de kleurtemperatuur en helderheid kunt aanpassen maakt het niet uit of dat een slaapkamer, gang, keuken of woonkamer is. Voor elke plek is er wel een instelling die perfect past.

Lees meer
Expert review
8.4
Getest door tink expert
Richard

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen5,1 x 34,8 x 34,8 cm
Gewicht1,792 kg
VerbindingenWifi, bluetooth, ZigBee
StroomvoorzieningNetstroom 230 V
IP-classificatieIP20
Levensduur25.000 uur
Lichtsterkte2400 lumen
Kleurtemperatuur2200 - 6500 Kelvin
Energieverbruik32 Watt
Inhoud doosPhilips Hue White Ambiance Being ronde bluetooth plafonnière
Philips Hue Dimmer Switch
Handleiding
Installatie
FAQs
Kun je de Philps Hue White Ambiance Being plafondlamp ook zonder Philips Hue Bridge bedienen?

Ja, je kunt de Philps Hue White Ambiance Being plafondlamp ook zonder Philips Hue Bridge bedienen, met behulp van bluetooth of via de meegeleverde Dimmer Switch. Wanneer je de lamp met een Bridge verbindt krijg je echter toegang tot een groot aantal extra functies.

Kan ik ook producten van andere merken in het Philips Hue systeem integreren?

Ja, dankzij de ZigBee verbinding is het ook mogelijk om lichtbronnen en accessoires van bijvoorbeeld Osram Lightify in het Philips Hue netwerk te installeren.

Hoeveel lichtscènes kun je met de Philips Hue app creëren?

Met de Philips Hue app kun je tot wel 90 verschillende lichtscènes opslaan. Daarvoor moet je wel verbonden zijn met je thuisnetwerk, deze functie is op afstand niet beschikbaar.

Video’s over dit product
Productinformatie
Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie