8.8
Authorized reseller of Meer van Withings

Withings BPM Connect - Draadloze Bloeddrukmeter

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 99,95

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 89,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies

De Withings BPM Connect is een via wifi verbonden bloeddrukmeter die geïntegreerde sensoren gebruikt om medisch nauwkeurige bloeddruk- en hartslagmetingen te registreren. Na de meting worden de resultaten weergegeven op het apparaat zelf of samengevat tot een rapport in de app. Houd alles goed in de gaten, van bloedruk tot hartslag. Allemaal volgens de Europese medische standaard.


De voordelen van de Withings BPM Connect in één oogopslag:

 • Lampjes systeem
 • Geen smartphone nodig
 • Stuur resultaten naar je arts
 • Tot 8 Personen
 • Opslag van metingen

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Richard

Bloeddrukmetingen zijn uiterst belangrijk voor je gezondheid en moeten regelmatig worden uitgevoerd. Metingen van BPM Connect zijn medisch accuraat en stelt je in staat om het resultaat rechtstreeks naar je arts te sturen via de app. In de Health Mate-app kun je je waarden controleren met maximaal 8 andere mensen. Zo ben je altijd op de hoogte van de gezondheid van je familie.

Meer details
Productinformatie

 • Lampjes systeem: Doormiddel van het lampjes systeem op het display is het begrijpen van de resultaten nog makkelijker en sneller.
 • Geen smartphone nodig: Voor of tijdens de meting is geen smartphone nodig om metingen uit te voeren. Withings BPM Connect vat de gegevens op je mobiele telefoon samen zodat je ze later in alle rust kunt bekijken.
 • Stuur resultaten naar je arts: Alle metingen kunnen direct vanuit de app worden doorgestuurd naar je arts via pdf. Niet alleen profiteer je van moderne technologie, maar je arts kan je ook beter helpen met een uitgebreider gezondheidsprofiel.
 • Tot 8 personen: Het apparaat slaat metingen op voor maximaal 8 personen en wijst deze toe aan het bijbehorende profiel binnen de netwerksoftware.
 • Opslag van metingen: De app herinnert je eraan wanneer je vergeten bent om metingen te doen. Withings BPM Connect helpt je niet alleen bij het vastleggen van nauwkeurige metingen, maar herinnert je ook om metingen uit te voeren!

Withings BPM Connect - Draadloze bloeddrukmeter in actie

De meting van je bloeddruk wordt standaard uitgevoerd zoals bij andere bloeddrukmeters. De mouwen moeten worden opgetrokken en de arm moet op dezelfde hoogte zijn als het hart. Activeer het apparaat met een eenvoudige druk op de knop en start de meting. Houd de knop ingedrukt om een drievoudige meting te starten. Met het lampjes systeem op het display, kun je gemakkelijk en snel je hartslag of de resultaten van je hartslag of bloeddruk aflezen. De Withings BPM Connect biedt ook de mogelijkheid om meerdere personen te onderzoeken. Binnen de app bepaal je aan wie de gegevens moeten worden toegekend.

Houd alles in de gaten

De Withings app stelt een duidelijke weergave van je waarden samen, zodat je nooit belangrijke waarden verliest en alles in zicht hebt. Je mobiele telefoon en Withings BPM Connect werken samen zonder tegelijkertijd verbonden te zijn. Alle metingen worden opgeslagen in de Health Mate-app en zijn voor je beschikbaar om in te zien. Blijf je metingen naar Apple Health sturen om ze bij te houden met je andere gezondheidsgegevens. Wanneer het tijd is om je arts opnieuw te bezoeken, stuur hem dan vooraf direct vanuit de app je gegevens op. De arts krijgt een duidelijke pdf van je geschiedenis en kan je helpen bij het vroegtijdig diagnosticeren van ziekten.


Uiteindelijk gaat het erom dat je je bloeddrukmetingen zelf kunt doen en ze regelmatig uitvoert. De app doet dit, en nog veel meer met zijn intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface. Aangezien het apparaat door maximaal 8 personen kan worden gebruikt, profiteert het hele gezin van de gezondheidsvoordelen van Withings BPM Connect.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Richard
Installatie 9

Na een paar stappen is alles klaar om te meten. Doe de band om en start de meting. De gegevens worden automatisch verzonden naar de app.

Productkwaliteit 9

Withings heeft vooral veel werk in het display gestoken wat het eenvoudig maakt om alles te begrijpen. Alle waarden zijn gemakkelijk af te lezen. De materialen zijn netjes verwerkt zodat ze de huid niet irriteren.

App/Software 8

Dankzij de doordachte lay-out is de app zeer duidelijk. Vooral de automatische schema's van je hart gezondheid zijn makkelijk af te lezen. De app is beschikbaar voor Apple en Android.

Functionaliteit 9

Alle functies van een moderne bloeddrukmeter zijn aanwezig. Daarnaast bieden de slimme functies zoals de overdracht aan de huisarts en de lange termijn monitoring een mooie aanvulling op een gewone bloeddrukmeter.

Betrouwbaarheid 9

De app en het apparaat werken goed samen. We hebben het apparaat meerdere malen getest en hebben altijd een nauwkeurig resultaat verkregen.

Ontwerp 9

Het moderne design trekt de aandacht en voelt comfortabel aan op de arm. Vergeleken met conventionele bloeddrukmeters is de Withings BPM Connect heel geavanceerd!

Gegevensbescherming 8

Om het apparaat aan je smartphone te kunnen koppelen, hoef je slechts enkele gegevens te registreren. Je moet je voornaam, achternaam en geboortedatum invullen.

Prijs-kwaliteit 9

Withings maakt de bloeddrukmeter gemakkelijker dan ooit om de metingen af te lezen en te bedienen. Moderne functionaliteit is beschikbaar voor een geweldige prijs!

Na een paar stappen is alles klaar om te meten. Doe de band om en start de meting. De gegevens worden automatisch verzonden naar de app.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenHoogte: 15,5 cm, lengte: 6 cm, breedte: 5,5 cm
Productgewicht228 g
ConnectiviteitBluethooth, wifi
StroomvoorzieningOplaadbare accu met micro-USB
Inhoud doosBPM Connect, micro-USB kabel, handleiding
Installatie
FAQs
Kan meer dan één persoon de Withings BPM Connect gebruiken?

Ja. De Withings BPM Connect kun je met 8 personen gebruiken.

Heb ik batterijen nodig voor de Withings BPM Connect?

Nee, de Withings BPM Connect heeft een oplaadbare batterij die bij normaal gebruik tot 6 maanden meegaat bij één keer opladen.

Wat wordt er precies gemeten met de Withings BPM Connect?

De systolische en diastolische bloeddruk en de hartslag.

Video’s over dit product
Productinformatie
Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie