8.6
Authorized reseller of Meer van Ring

Ring Chime Gen. 2 - Wifi Deurbelgong

Aanbevolen verkoopsprijs € 35,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 35,99 Incl. btw
  • Levertermijn: 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending en retour

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies

De Ring Chime Gen. 2 is een aanvulling op de beveiligingscamera's en deurbellen van Ring. De bel van de Chime Gen. 2 wordt geactiveerd wanneer de deurbel gaat of wanneer een beweging wordt gedetecteerd. Het apparaat kan in elk stopcontact worden gestoken. De installatie duurt slechts enkele minuten en is bijna volledig automatisch.


De voordelen van de Ring Chime Gen. 2 in één oogopslag:

  • Eenvoudige installatie
  • Niet storen modus
  • Veel klassieke en speciale beltonen

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Annemarie

De Chime van de tweede generatie is een handige accessoire voor je slimme woning omdat je, zelfs als je geen smartphone op zak hebt, altijd op de hoogte bent wanneer er iemand voor de deur staat. Het handige is dat je hem overal in het stopcontact kunt plaatsen in het wifi netwerk.

Productinformatie

  • Eenvoudige installatie: De Ring Chime maakt snel en eenvoudig verbinding met alle Ring videodeurbellen en -beveiligingscamera's, zodat je in huis direct een melding ontvangt. Een stopcontact en een wifi verbinding is het enige wat nodig is.
  • Niet storen modus: Heb je rust nodig? In tegenstelling tot een gewone bel schakel je met één klik het geluid van de Ring Chime tijdelijk uit.
  • Veel klassieke en speciale beltonen: Naast de volumeregelaar heb je de keuze uit verschillende ringtonen. Ze variëren van seizoensgebonden geluiden tot populaire klassiekers. Voor ieder wat wils dus.

De Ring Chime Gen. 2 in actie

De Ring Chime Gen. 2 is een uitstekende aanvulling op je Ring video deurbellen. De installatie van de Chime duurt maar een paar minuten. Ga eerst in de Ring-app naar de menu-optie "apparaten toevoegen" en selecteer de Chime Gen 2. Vervolgens plaats je het apparaat in een stopcontact en selecteer je het juiste draadloze netwerk. Het systeem wordt vanzelf verder geüpdatet.

Blijf op de hoogte

Plaats meerdere Chime apparaten in huis om altijd en overal de meldingen te horen zodat je niks meer mist. Of je nu in de keuken, op kantoor of in de slaapkamer bent, niks zal je ontgaan als je smartphone niet direct in de buurt is.

Lees meer
Expert review
8.6
Getest door tink expert
Annemarie

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen77,8 x 62 x 25 mm
StroomvoorzieningNetstroom
Connectiviteit802.11 b/g/n wifi verbinding, alleen op 2,4 GHz
Inhoud doosChime (2e generatie), korte handleiding
Installatie
FAQs
Wat is het verschil tussen deze Chime en de vorige generatie?

Beide Chime generaties werken met alle Ring Video Doorbells en Ring Security Camera's, kunnen worden aangesloten op standaard stopcontacten en geven realtime meldingen in huis. De belangrijkste verschillen zijn dat de nieuwe Chime een vernieuwd, strak ontwerp heeft en een led statuslampje voor installatie- en energiestatusindicaties.

Wat is het verschil tussen de Chime Pro en de Chime?

De belangrijkste verschillen zijn dat de Chime Pro het wifi bereik voor Ring-apparaten vergroot, zowel dual-band 2,4 Ghz als 5 GHz wifi connectiviteit heeft (i.p.v. alleen 2,4 GHz), een ingebouwd led lampje heeft en feedback biedt tijdens het installatieproces om de beste locatie voor de Chime Pro te vinden.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie