• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

8.8

Netatmo Security Pack (Welcome + Sensors 3x + Sirene)

Kleur

Aanbevolen verkoopprijs € 349,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 329,95 incl. btw en verzendkosten

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple Home

De Netatmo Welcome is een slimme binnencamera met automatische gezichtsherkenning. Door het samenwerken van de deur- en raamsensoren en alarmsirene detecteert de set al de eerste tekenen van een inbraak en voorkomt deze. Daarnaast beschikt deze set over een gebruikersvriendelijke installatie een mooi ontwerp en het alarmsysteem past in elk huishouden.


De voordelen van de Netatmo Security Pack in één oogopslag:

 • Automatische gezichtsherkenning
 • Nauwkeurige reactie op beweging
 • Simulatie van geluiden in huis
 • Video opnamen zonder vertraging
 • Hoogwaardige kwaliteit

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Het slimme Netatmo-alarmsysteem is een echte toevoeging in je huis zowel visueel als functioneel. Door het automatisch in- en uitschakelen van de binnencamera en de gezichtsherkenning beschermt het niet alleen je huis, maar ook je eigen privacy en geeft het geen vals alarm. Bovendien waren we onder de indruk tijdens de test van de snelle installatie, eenvoudige bediening en veilige gegevensoverdracht dankzij end-to-end encryptie.

Meer details
Productinformatie

 • Automatische gezichtsherkenning: De binnencamera onderscheidt automatisch bekende gezichten van onbekende. Zodra een onbekend gezicht wordt geïdentificeerd, stuurt het onmiddellijk een melding en activeert het tegelijkertijd de alarmsirene. Je plaatst de camera tot op 5 meter afstand van de hoofdingang.
 • Nauwkeurige reactie op beweging: Zelfs de kleinste bewegingen kunnen worden gedetecteerd door deur- en raamsensoren. Nog voordat een deur of raam wordt geopend, wordt er een melding gestuurd. Zo kan een inbraak op voorhand worden voorkomen.
 • Simulatie van geluiden in huis: De binnensirene bevat vooraf geïnstalleerde geluiden die lijken op geluiden die je vaak bij iemand thuis hoort zoals blaffende honden, huilende kinderen of een stofzuiger. Hiermee kunnen inbrekers worden afgeschrikt.
 • Video opnamen zonder vertraging: De slimme binnencamera stuurt alle meldingen in real-time rechtstreeks naar je smartphone. Dit betekent dat je direct kunt reageren zodra de camera iets onbekends opneemt en meldt. De verbinding met de alarmsirene werkt ook enorm snel.
 • Hoogwaardige kwaliteit: De aluminium behuizing is stevig en de slimme deur- en raamsensoren zijn waterdicht. Dankzij hun eenvoudige ontwerp passen alle drie de onderdelen onopvallend in elke ruimte.

Netatmo Security Pack in actie

Of het nu bij de voordeur is of in de woonkamer: met de slimme binnencamera heb je alles in beeld. De slimme deur- en raamsensoren zorgen voor maximale veiligheid bij alle deuren en ramen. Dankzij de combinatie van camera, sensoren en alarmsirene is een onopgemerkte inbraak nauwelijks mogelijk.

Slimme alarmsysteem voor de allround bescherming van je huis

Het probleem van oneindig lange video-opnamen behoort met de Netatmo set tot het verleden. In plaats daarvan stuurt de slimme binnencamera alleen een melding en begint met opnemen wanneer er activiteit wordt gedetecteerd. Bekende gezichten worden herkend en zo wordt er voorkomen dat er een vals alarm afgaat. In slechts enkele stappen zijn alle functies van het slimme alarmsysteem klaar voor gebruik. Eenvoudiger wordt het haast niet om de veiligheid van je huis in de gaten te houden.


Het slimme alarmsysteem is geschikt voor zowel individuen als voor gezinnen die veel waarde hechten aan veiligheid. Met de drie deur- en raamsensoren in de set dek je de belangrijke ingangen van je woning af. Extra sensoren voor een nog veiliger slimmer huis kunnen eenvoudig via de app worden toegevoegd. Zo groeit het slimme alarmsysteem van Netatmo mee naar jouw wensen.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 10

Dankzij de eenvoudige bevestiging van de deur- en raamsensoren en de installatie via app is het alarmsysteem snel geconfigureerd en klaar voor gebruik.

Productkwaliteit 8

De waterdichte sensoren, de binnensirene en de binnencamera van licht aluminium van Netatmo zijn allemaal van hoge kwaliteit.

App/Software 8

De app heeft een helder ontwerp. De systeemupdates worden voortdurend uitgevoerd en ontwikkelen de Netatmo app constant verder.

Functionaliteit 10

De set is voorzien van Full-HD video, nachtzicht, gezichtsdetectie, cloudopslag en lokale opslag, privacybescherming, automatische aan/uit, draadloze verbinding en een luide alarmsirene.

Betrouwbaarheid 10

Hoge kwaliteit beelden zorgen voor haarscherpe opnames, zelfs 's nachts. De gezichtsherkenningsfunctie helpt om valse alarmen te voorkomen.

Ontwerp 8

Het mooie ontwerp van de camera, de sirene en de sensoren past in iedere ruimte.

Gegevensbescherming 8

De apparaten communiceren versleuteld en zijn beveiligd volgens gangbare normen.

Prijs-kwaliteit 9

Betrouwbare gezichtsherkenning en vele andere kenmerken in combinatie met een hoogwaardige en robuuste productverwerking tegen een eerlijke prijs.

Dankzij de eenvoudige bevestiging van de deur- en raamsensoren en de installatie via app is het alarmsysteem snel geconfigureerd en klaar voor gebruik.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Product afmetingenBinnencamera: Ø 45 x 155 mm
sensoren: 76 x 15,8 x 30,4 mm
alarmsirene: Ø 130 x 35 mm
ConnectiviteitBinnencamera: ethernet, wifi 802.11 b/g/n (2.4GHz)
Alarmsirene: Bluetooth Low Energy (BLE)
StroomvoorzieningBinnencamera: stroomnet
Sensoren: 2 AAA-batterijen
Alarmsirene: Micro-USB-kabel
Inhoud doosNetatmo smart indoor camera, USB-kabel, netstroom adapter, microSD-kaart (8GB), 3x Netatmo slimme deur- en raamsensoren, dubbelzijdige stickers, 3x 2 AAA-batterijen, Netatmo slimme binnensirene, 4x AA-batterijen met 2 jaar levensduur (al geplaatst), montagekit
Installatie
FAQs
Hoeveel gezichten herkent de Netatmo Welcome?

Er kunnen maximaal 16 bekende gezichten worden opgeslagen.

Wat gebeurt er als ik de beveiligingscamera probeer uit te schakelen?

Het alarmsysteem stuurt onmiddellijk een melding terwijl het alarm wordt geactiveerd.

Is het mogelijk om meerdere camera's te installeren?

Een willekeurig aantal camera's kan worden geïnstalleerd en bediend via de app.

Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie