8.8

Netatmo Smart Outdoor Camera met Sirene

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 349,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 274,50 Incl. btw

-22% -22%
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

De weerbestendige Netatmo Slimme Buitencamera met sirene is een buitenlamp en slimme beveiligingscamera in één met innovatieve bewegingsdetectie. Hij heeft een bereik van 20 meter, een groothoeklens van 100 graden, een 1080p Full HD camera en nachtzicht. De slimme camera voor buiten kan onderscheid maken tussen mensen, voertuigen en dieren. Via de app kun je videobeelden bekijken en de verlichting (automatisch) inschakelen. De sirene zorgt ervoor dat ongenodigde gasten afgeschrikt kunnen worden met een luid alarm.


De voordelen van de Netatmo Slimme Buitencamera met sirene in één oogopslag:

 • Geïntegreerde buitenlamp
 • Bewegingsdetectie tot 20 meter
 • Time-lapse functie
 • 24/7 bescherming
 • Luide sirene

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Voorzie je woning van beveiliging op verschillende vlakken met de Netatmo Slimme Buitencamera met Sirene. Je hebt niet alleen een extra paar ogen in de vorm van een beveiligingscamera buiten je huis, je beschikt daarnaast ook over een handige lamp en een sirene om mogelijke inbrekers af te schrikken wanneer dit nodig is. Een echte allrounder!

Productinformatie

 • Geïntegreerde buitenlamp: De buitencamera heeft een netstroom aansluiting en kan daarom een buitenlamp vervangen. De geïntegreerde schijnwerper kan handmatig worden aangestuurd en reageert automatisch op bewegingen. Op deze manier wordt de ingang verlicht wanneer je thuiskomt en worden ongewenste gasten afgeschrikt.
 • Bewegingsdetectie tot 20 meter: De camera kan dieren, voertuigen en personen onderscheiden en je direct een pushbericht sturen zodra een beweging wordt gedetecteerd. De livestream kan op elk moment worden ingeschakeld en vervolgens kun je het beeld inzoomen.
 • Time-lapse functie: De Netatmo Slimme Buitencamera met Sirene biedt met de Time-Lapse functie de mogelijkheid om de laatste 24 uur te bekijken in een kort filmpje.
 • 24/7 bescherming: De Netatmo Outdoor Camera neemt op in 1080p Full HD. De herkenning van gezichten van dieren en voertuigen werkt tot een maximale afstand van 20 meter. Ook 's nachts worden bewegingen geregistreerd dankzij de krachtige infraroodsensoren.
 • Luide sirene: Met een geluidssterkte van 105dB zullen indringers afgeschrikt worden wanneer er een beweging wordt gedetecteerd op momenten dat je zelf kunt bepalen in de app.

De Netatmo Slimme Buitencamera met Sirene in actie

De Netatmo Slimme Buitencamera met Sirene is een echte eye-catcher en kan probleemloos worden geïntegreerd in het exterieur van je woning. De behuizing is gemaakt van robuust aluminium met uiterst resistent kunststof glas en UV-bescherming. Dankzij de HZO-technologie is de beveiligingscamera weerbestendig tegen sneeuw, regen en vuil. De slimme camera is uitgerust met een 4MP-videosensor met een resolutie tot 1920 x 1080 pixels (Full HD), inclusief zoomfunctie. Ook 's nachts neemt de camera hoogwaardig beeldmateriaal op dankzij krachtige infraroodsensoren.

Een alleskunner

Het wordt echt spannend als je naar de andere functies van de buitencamera kijkt. Een time-lapse functie biedt de mogelijkheid om de laatste 24 uur in snelle beweging af te spelen. De Alert Zone functie geeft meer aandacht aan een geselecteerd gebied, zoals de oprit van je huis. Als er bewegingen worden gedetecteerd, informeert de Netatmo Smart Buitencamera je onmiddellijk via pushberichten. De camera maakt onderscheid tussen voertuigen, mensen en dieren.


Een handige extra is de geïntegreerde sirene die met zijn 105dB indringers kan afschrikken zodra een ongewone beweging wordt gedetecteerd. Enorm handig als je bijvoorbeeld je auto op de oprit van meer veiligheid wilt voorzien wanneer je niet altijd volledig zicht hebt op je oprit. Het maximale detectiebereik van de bewegingssensor is 20 meter (15 meter voor IR nachtzicht), de opnamehoek is 100 graden. Tijdens de bewegingsdetectie wordt het beeld opgeslagen op de meegeleverde Micro SD-kaart en kan het op een later tijdstip naar de computer worden doorgestuurd. Ook erg praktisch is de ingebouwde ledlamp, die handmatig of automatisch kan worden ingeschakeld en zelfs dimbaar is.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen50 x 200 x 110 mm
Werktemperatuur-20 °C tot 50 °C
Zichtveld100°
Resolutie cameratot 1920 x 1080
Sirene105dB
Vermogen lamp12 W, dimbaar
Stroomvoorziening100 - 240 V
IR-nachtzicht15 m
ConnectiviteitWifi 802.11 b/g/n (2,4GHz)
Inhoud doosNetatmo Slimme Buitencamera
Montageset
8 GB MicroSD-kaart klasse 10
Installatie
FAQs
Waarop moet ik letten bij de installatie van de Netatmo Slimme Buitencamera met Sirene?

De Netatmo Slimme Buitencamera met Sirene is een vervanger voor je buitenverlichting, zodat je de kabels van je traditionele lamp eenvoudigweg kunt hergebruiken. Voordat je de slimme outdoor camera monteert, moet je controleren of het wifi signaal sterk genoeg is. Goed om op te letten is dat de stroomtoevoer voor de installatie moet worden uitgeschakeld.

Wat kan ik doen als er geen buitenverlichting aanwezig is?

In dit geval moet je een gat in de muur boren om nieuwe kabels te leggen. Een elektricien kan inschatten in hoeverre dit voor jou mogelijk is.

Is de Netatmo Slimme Buitencamera weerbestendig?

Ja, de Netatmo Slimme Buitencamera is volledig weerbestendig en is dus resistent tegen verschillende soorten weersomstandigheden.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.