9.0

Netatmo Camera Set - Presence Outdoor & Welcome Indoor

1

€ 299,99 € 249,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Netatmo Presence - Beveiligingscamera
Aantal:

1

€ 299,99 € 249,95
Aanpassen
€ 299,99 € 249,95

1

€ 199,99 € 158,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Netatmo Welcome - indoor beveiligingscamera
Aantal:

1

€ 199,99 € 158,00
Aanpassen
€ 199,99 € 158,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 399,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit

Veiligheid in een duopakket: De Netatmo cameraset bestaande uit de Netatmo Presence en Netatmo Welcome biedt innovatieve bewegingsdetectie voor binnen- en buitengebruik. De Presence buitencamera met een geïntegreerd buitenlicht is ideaal voor het bewaken en belichten van een specifiek gebied. De Presence heeft een maximaal bereik van 20 meter en een zichtveld van 100° met 1080p Full HD. Opnames kunnen live gevolgd worden en video's worden alleen opgenomen wanneer een beweging gedetecteerd wordt. De Netatmo Presence is nu ook compatibel met Apple HomeKit. Hierdoor kan de schijnwerper bijvoorbeeld via Siri worden in- en uitgeschakeld.


De voordelen van de Netatmo camera set in één oogopslag:

 • Compatibel met Apple HomeKit
 • Gezichtsherkenning
 • Gegevensopslag
 • Energiebesparende opnames
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Moritz

Het Netatmo-camerapakket is in de praktijk getest en de innovatieve functie die naar voren kwam was de gezichtsherkenning/herinnering. Gezichten worden herkend en opgeslagen. Op deze manier kan worden voorkomen dat familieleden het alarm activeren. Mochten de personen nog niet bekend zijn bij de camera's dan kunnen ze ook handmatig toegevoegd worden. Bovendien biedt de Netatmo Presence een geïntegreerde buitenverlichting. Kortom, een camerapakket wat de moeite waard is om te kopen.

Meer details
Productinformatie

 • Gezichtsherkenning: Beide camera's leren van elkaar en kunnen personen herkennen, zo kunnen de camera's een melding geven wanneer een bekend persoon langsloopt of wanneer een onbekend persoon wordt gedetecteerd.
 • Innovatieve schijnwerper: Buitenlicht en camera in één. De geïntegreerde buitenverlichting van de Netatmo Presence is verbonden met de bewegingsmelder en wijst je de weg in het donker. Een handige functie om eventuele inbraakpogingen te voorkomen
 • Gegevensopslag: Netatmo biedt een veilige opslag van je gegevens via een micro SD kaart en/of op je persoonlijke server. Meer gegevensbescherming is mogelijk door de registratie van gezichtsherkenning van familieleden te onderdrukken.
 • Fantastische innovaties: Beide bewakingscamera's detecteren in detail of het gaat om een voertuig, persoon of dier, die de bewegingsdetector activeert. Je ontvangt deze informatie rechtstreeks als push-melding op je mobiele telefoon.
 • Energiebesparende opnames: Privacy wordt gewaarborgd en de camera's nemen alleen op als er iets gebeurt. De livestream kan nog steeds op elk moment worden bekeken.

Het Netatmo camerapakket in actie

De Netatmo Welcome binnencamera combineert functionaliteit met een strak design. Met een zichthoek van 130 graden ontsnapt vrijwel niets aan de binnencamera. Optimale gebruik ontstaat wanneer men de camera in een hoek van de kamer plaatst. De sensor reageert op bewegingen en informeert je direct op je iOS, Android of Windows apparaat. Infraroodtechnologie laat je weten wanneer er 's nachts beweging is met beelden van HD-kwaliteit. Door de innovatie gezichtsherkenning/herinnering is de Netatmo Welcome in staat om bekende en onbekende personen van elkaar te onderscheiden. Zo is het mogelijk om de camera niet te laten reageren op familieleden, om ervoor te zorgen dat je 's nachts niet wakker wordt.

De Netatmo Presence buitencamera heeft net zoals de Netatmo Welcome binnencamera een mooi design. Het apparaat is uitgerust met een 1080p Full HD camera. De infraroodsensoren werken 's nachts en registreren haarscherpe beelden. Het maximale bereik is 20 meter en het zichtveld is 100°. De Time-Lapse stelt je in staat om de gedetecteerde bewegingen van laatste 24 uur te bekijken en door de Alert-zone functie kan je de camera laten focussen op een bepaald gebied. Als er bewegingen worden gedetecteerd, informeert de Netatmo Presence je in real time via een push-melding. In tegenstelling tot andere beveiligingscamera's kan de intelligente Netatmo Presence onderscheid maken tussen voertuigen, mensen en dieren en gezichten herinneren. Het beeld wordt opgeslagen op de bijgeleverde micro SD kaart in het lokale geheugen of op een beveiligde server.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 9

Beide camera's zijn zeer snel klaar voor gebruik. De buitencamera installeren duurt iets langer omdat deze lamp met een draad moet worden aangesloten.

Productkwaliteit 10

Hoogwaardige aluminium behuizing met goede afwerking, de Presence heeft een weerbestendige behuizing van kunststof met UV-bescherming.

App/Software 8

De app en alle functies zijn eenvoudig te begrijpen en te gebruiken.

Functionaliteit 9

Full HD, gezichtsherkenning, nachtzicht, dimbare schijnwerper, two-way communicatie (alleen Netatmo Welcome), verschillende opslagopties, Apple HomeKit compatibiliteit en meer.

Betrouwbaarheid 9

Zeer goede beeldkwaliteit en gezichtsherkenning. Bij het signaleren van een onbekende wordt een vraagteken weergegeven in de app, waarna je de mogelijkheid hebt om de persoon als bekend in te stellen. Dit kan ook handmatig worden ingevoerd.

Ontwerp 10

Zeer elegant design van zowel de buiten- als de binnencamera.

Gegevensbescherming 8

Hoge standaard dankzij de mogelijkheid van lokale opslag op de micro SD kaart. De opslag op de lokale server is nog steeds zeer veilig.

Prijs-kwaliteit 9

Het pakket biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Beide camera's zijn zeer snel klaar voor gebruik. De buitencamera installeren duurt iets langer omdat deze lamp met een draad moet worden aangesloten.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenPresence: 50 x 20 x 11 cm, Welcome: 4,5 x 4,5 x 15,5 cm.
Techniek en designEen geheel, gemaakt van robuust aluminium.
Videosensoren4 MP
Resolutiemax. 1920 x 1080p
CompatibiliteitiOS (vanaf versie 9), Android (vanaf versie 4.3), Chrome, Firefox, Safari en Internet Explorer (telkens de laatste twee huidige versies).
Dataopslagmicro SD kaart (tot max. 32 GB)
Installatie
FAQs
Hoe kan ik toegang krijgen tot mijn video's met de Netatmo Camera Set?

Gewoon via de Welcome app voor Smartphone, Tablet en PC.

Hoeveel video's bewaart de Netatmo Welcome?

Dit is afhankelijk van de lengte van de video's en de opslagruimte van de van de micro SD kaart.

Hoeveel verschillende gezichten zijn er te identificeren met de Netatmo Camera Set?

Tot 16 gezichten.

Hoe werkt de identificatie precies?

Een door de camera vastgelegd gezicht wordt gemarkeerd met een vraagteken in de app. Het gezicht kan dan worden geassocieerd met een naam.

Wat is het doel van de ethernet verbinding op de Netatmo camera's?

Zo kun je zelf bepalen of de camera via wifi of ethernet op het internet wordt aangesloten.

Wat gebeurt er als de internetverbinding wordt onderbroken?

Video's worden nog steeds opgenomen, maar zijn niet meer toegankelijk in de app. De gemiste video's kunnen pas worden bekeken als de internetverbinding is hersteld.

Hebben de camera's een zoom functie?

Nee, maar ze hebben wel een hoge resolutie beeldkwaliteit, waardoor inzoomen niet nodig is.

Kunnen de camera's ook op afstand bediend worden?

Nee, maar het zichtveld van meer dan 130° beslaat een hele ruimte als de camera correct is ingesteld.

Krijg ik een melding wanneer de camera's uitgevallen zijn?

Ja, dan ontvang je een melding op je smartphone.

Welke gegevens worden waar opgeslagen?

Van elke video wordt slechts één screenshot in de cloud opgeslagen. De camera selecteert de schermafbeelding waarop het gezicht bijzonder goed te zien is. De screenshots worden via een hoogwaardige versleutelde verbinding naar je toestel gestuurd. De identificatiegegevens en de video's worden op de camera opgeslagen. Als je de kaart verwijdert, zijn er geen identificatiegegevens en video's meer op de camera. Er wordt niets opgeslagen in de app.

Wat gebeurt er als er geen SD kaart is geplaatst of als de kaart vol is?

Op afstand neemt de camera geen video's meer op. Ook de gezichtsherkenning zal stoppen met werken. Als de kaart vol is, worden alleen oudere video's overschreven.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie