8.8
Authorized reseller of Meer van ismartgate

ismartgate Standard Lite Gate

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 165,41

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 139,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

Integreer je toegangspoort met je huis en wees flexibel met de ismartgate Standard Lite Gate. Bepaal precies wie er toegang heeft en door middel van meldingen weet je altijd wie er binnenkomt. Om het nog gemakkelijker te maken, sluit je je toegangshek aan op spraakassistenten zoals Google Assistant of Siri.


De voordelen van de ismartgate Standard Lite Gate in één oogopslag:

 • Altijd en overal toegang
 • Meldingen via app
 • Ondersteund door spraakassistenten
 • Toegang verlenen
 • Toegewezen ringtones

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Creëer een slimme poortbediening met ismartgate Standard Lite Gate die je vanaf overal kunt bedienen. Zelfs van een afstand ben je altijd in contact met je huis en je bent flexibeler dan ooit. ismartgate maakt het mogelijk om te controleren wanneer je poort is geopend en of deze daadwerkelijk weer gesloten is. Het zal je toegangspoort naar een hoger niveau tillen en veranderen in een flexibel systeem dat net zo slim is als jij.

Meer details
Productinformatie

 • Altijd en overal toegang: Als je denkt dat je de toegangspoort niet hebt gesloten, controleer dan de app en sluit deze indien nodig via de app.
 • Meldingen via app: Ontvang onmiddellijk een bericht wanneer je toegangspoort wordt geopend. Bovendien zorgt een geïntegreerde kalender in de app ervoor dat alle gegevens worden opgeslagen. Zodat je nooit iets uit het oog verliest.
 • Ondersteund door spraakassistenten: Of het nu gaat om Google Assistant of Apple Siri. Een "Hey Siri, open de toegangspoort" is alles wat je in de toekomst hoeft te zeggen om je garagepoort in een stressvolle ochtend te openen.
 • Toegang verlenen: Geef je vrienden in het weekend toegang tot je huis via de garage zodat ze geen codes hoeven te gebruiken of afstandsbedieningen hoeven uit te wisselen.
 • Toegewezen ringtones: Afhankelijk van wie de poort opent, speelt je ismartgate apparaat een ringtone af die je laat weten wie de poort net heeft geopend.

ismartgate standaard Lite Gate in actie

ismartgate Standard Lite Gate verbindt zich met je bestaande poortsysteem. Voor de installatie is geen hulp van een expert vereist. Als er zich echter problemen voordoen, raden wij je aan een elektricien te contacteren. Nadat de kabels zijn aangesloten, kun je verder gaan in de app, waar je alles kunt instellen zoals je dat wilt. Maak een tijdschema op basis van je eiegn wensen, of gebruik geofencing om door middel van je smartphone je garagedeur te openen en sluiten wanneer je naar huis vertrekt en terugkeert.

Nog meer controle over je ingang

Vrienden komen op bezoek dit weekend en je bent niet thuis op het moment dat ze aankomen? In plaats van een lange code te vertellen of je sleutels ergens voor het huis te verstoppen, geef je ze gewoon toegang via hun smartphone. De ochtend kan erg stressvol zijn en je toegangspoort is de laatste die je in de weg moet staan als je snel moet vertrekken. Gebruik je spraakassistent om je toegangspoort vooraf te openen en gebruik "geofencing" om het hek te sluiten als je al onderweg bent. De ismartgate is dus ideaal voor een stressvolle ochtend. Met ismartgate blijf je flexibel en kun je je garagedeur upgraden!


De vele functies waarmee je de toegangspoort opent en sluit, geven je meer controle dan ooit tevoren. Een slimme garage van ismartgate heeft ons bewezen dat hij bij elke slimme woning hoort.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 8

De installatie is eenvoudig en kan zonder enige vakkennis worden uitgevoerd. Bij twijfel kun je het beste contact opnemen met een elektricien.

Productkwaliteit 9

De sensor is weerbestendig.

App/Software 9

De app is erg intuïtief en eenvoudig te gebruiken om nog meer comfort uit je slimme apparaat te halen

Functionaliteit 9

Individuele tijdschema's maken, wijs meerdere toegangsrechten toe voor vrienden en familie, ondersteund door spraakassistenten.

Betrouwbaarheid 8

Meldingen zorgen ervoor dat het systeem betrouwbaar is en informeren je als er iets misgaat.

Ontwerp 9

Een modern en eenvoudig ontwerp dat in elk interieur past.

Gegevensbescherming 9

Je gegevens worden veilig en betrouwbaar verzonden volgens de gebruikelijke beveiligingsstandaarden.

Prijs-kwaliteit 9

De veelzijdigheid van de mogelijkheden van het systeem overtreft elk traditioneel garagesysteem. Dit sluit perfect aan op de prijs.

De installatie is eenvoudig en kan zonder enige vakkennis worden uitgevoerd. Bij twijfel kun je het beste contact opnemen met een elektricien.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen 113 x 28 mm
VerbindingWifi 2,4Ghz (802,11 b/g/g/n)
Stroomvoorziening110 - 240V
Inhoud doosismartgate Pro, adapter, poortsensor
Installatie
FAQs
Kan ik de ismartgate toegangspoort zonder internet openen?

Als het internet uitvalt, kan de toegangspoort ook zonder internet worden geopend door ismartgate omdat hij een eigen wifi netwerk creëert. Voor de andere functies is echter een stabiele internetverbinding vereist.

Kunnen meerdere mensen toegang krijgen tot ismartgate?

Tot 10 personen kunnen gratis toegang krijgen. Voor een jaarlijkse vergoeding kunnen meerdere gebruikers toegang krijgen.

Kan ik mijn garagesysteem aansluiten op ismartgate?

ismartgate werkt met bijna elk systeem. Om deze twijfel weg te nemen, biedt de ismartgate homepage een service om de compatibiliteit te controleren.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie