8.9
Authorized reseller of Meer van eve

Eve Weather - Slim Weerstation

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 79,95

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 79,95 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

De voordelen van de Eve Weather - Slim Weerstation in één oogopslag:

 • IPX-3 waterbestendig
 • Bluetooth en Thread
 • Totale gegevensprivacy
 • Nauwkeurige metingen
 • Integreerbaar in Apple HomeKit

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Richard

In één oogopslag op de hoogte van het weer bij jouw voor de deur. Dit slimme weerstation van Eve meet uitgebreid luchtvochtigheid, luchtdruk en uiteraard temperatuur. Via de Eve App wordt de temperatuur in jouw omgeving uitgebreid geanalyseerd voor het maken van hele gerichte weersvoorspellingen. Je krijgt zo inzicht in jouw eigen micro-klimaat. Integreert naadloos in jouw Apple HomeKit systeem en het slimme weerstation is voorzien van Thread-netwerk technologie.

Meer details
Productinformatie

 • Classificatiecode IPX-3: Het Eve Weather - Slim Weerstation heeft classificatiecode IPX-3, wat betekent dat deze spatwaterdicht is en ook buiten kan worden bevestigd op een plek waar het niet extreem veel in contact met water komt. Bevestig het weerstation bijvoorbeeld aan je terrasmuur, je tafelblad, binnen of buiten aan je tuinhuisje of in een gezellige zithoek.
 • Klaar voor de toekomst: Dankzij de Thread-netwerk technologie is de Eve Weather klaar voor de toekomst. Deze technologie is speciaal ontwikkeld om smart home systemen beter met elkaar te laten communiceren en samenwerken en dankzij deze technologie is een bridge niet nodig. Hoe meer apparaten met Thread-netwerk technologie worden aangesloten op jouw smart home systeem, hoe stabieler de verbinding is. Zónder bridge.
 • Enkel lokale, gecodeerde opslag: De grootste reden waarom Eve enkel compatibel is met Apple HomeKit is omdat beiden hoge eisen aan privacy stellen. Alle verzamelde data wordt lokaal opgeslagen op jouw iPhone of iPad en gecodeerd. Niemand kan hierbij en er wordt niks in de cloud opgeslagen.
 • Temperatuur, vochtigheid en barometische druk: Eve Weather - Slim Weerstation geeft jou in één oogopslag een overzicht van de belangrijke weer-gegevens. Zo worden temperatuur, luchtvochtigheid en barometische luchtdruk gemeten en weergegeven. Bovendien meet dit slimme weerstation op jouw locatie en kan gerichtere weersvoorspellingen doen. De Eve-app registreert en visualiseert weersomstandigheden in de loop van de tijd, op jouw locatie. Op deze manier krijg je inzicht in jouw micro-klimaat
 • Sluit aan op jouw Apple HomeKit: Integreer dit slimme weerstation gemakkelijk in jouw smart home door het te integreren in jouw Apple HomeKit. De producten van Eve zijn speciaal voor dit smart home systeem ontwikkeld en sluiten naadloos aan op ieder ander product in jouw Apple HomeKit-systeem.
 • Apple TV aanbevolen: Let op! De Eve Weather kan niet automatisch of wanneer je niet thuis bent worden bediend en heeft hiervoor Apple TV van minstens de 4e generatie nodig. Deze fungeert dan als hub voor je Apple HomeKit apparaten thuis.

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Richard
Installatie 8

Gemakkelijke installatie. Als je ervoor kiest het weerstation aan de muur te bevestigen is het iets meer werk, maar nog steeds eenvoudig met overzichtelijke instructies.

Productkwaliteit 10

Apple en Eve werken fantastisch samen, product van hoge kwaliteit.

App/Software 8

Het minimalistische drop-down menu is eenvoudig te navigeren en nieuwe apparaten kunnen snel worden toegevoegd met de plus-knop.

Functionaliteit 9

Onze favoriet is het analyseren van jouw eigen micro-klimaat.

Betrouwbaarheid 9

Responstijd is heel laag, echt indrukwekkend. Betrouwbaar, snel en stabiel.

Ontwerp 9

Heel strak, modern en toch elegant design.

Gegevensbescherming 10

Bluetooth wordt beschouwd als een veilige verbinding en wordt steeds populairder.

Prijs-kwaliteit 8

Zeer fraai product, vele functies, klaar voor de toekomst en een goede prijs.

Gemakkelijke installatie. Als je ervoor kiest het weerstation aan de muur te bevestigen is het iets meer werk, maar nog steeds eenvoudig met overzichtelijke instructies.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen54 x 54 x 16 mm
Gewicht40,8 g
Bedrijfstemperatuur-18°C - 55°C
Luchtvochtigheid0-100%
Luchtdruk260-1260 mbar / 7,7 - 37,2 inHG
Maximale afwijking± 0,3 °C
± 3% Vochtigheid
± 1 mbar / 0,03 inHg
StroomvoorzieningCR2450 vervangbare batterij
ConnectiviteitBluetooth, wifi en Thread-netwerk
Inhoud levering1x Eve Weather Slim Weerstation, 1x CR2450 vervangbare batterij, Snelstartgids
Installatie
FAQs
Kan de Eve Weather mij helpen met het verzorgen van de planten?

Ja, dat kan zeker weten! Het Eve Weather - Slim Weerstation kun je aansluiten op een slimme bevochtiger die automatisch planten bevochtigd wanneer dit nodig is gezien het weer. Hiernaast kun je perfect zien wanneer jouw planten weer naar buiten kunnen!

Wat houdt de Thread-netwerk technologie in?

Simpel gezegd zorgt dit voor een betere samenwerking tussen smart home producten en neemt het de functie van een bridge over. Hoe meer apparaten je aansluit voorzien van Thread-netwerk technologie, hoe stabieler de verbinding is. In tegenstelling tot andere smart home systemen, waarvoor geldt: hoe meer producten, hoe slechter de samenwerking of hoe meer bridges er benodigd zijn.

Kan ik afhankelijk van de door Eve Weather gemeten buitentemperatuur mijn binnentemperatuur regelen?

Als jij jouw slimme weerstation integreert in jouw Apple HomeKit en koppelt aan een slimme thermostaat is dit mogelijk! Zo bespaar je makkelijk en slim energie en geld.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.