9.0
Authorized reseller of Meer van eve

Eve Light Switch (Gen. 2) 3-pack

3

€ 99,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

3

€ 99,95

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 229,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

Vervang je huidige lichtschakelaars door de Eve Light Switch 3-pack en maak bijvoorbeeld je plafond lampen in je hele huis slim. Sluit de lampen aan op de Apple HomeKit en bedien ze vanaf je iPhone of via Siri.

De voordelen van de Eve Light Switch 3-pack in één oogopslag:

 • Bedienen via de app
 • Tijdschema's instellen
 • Bestuur je lampen met Siri
 • Verwisselbaar frame
 • Bediening op afstand
 • Bluetooth en Thread verbinding

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Moritz

De Eve Light Switch 3-pack is perfect voor het integreren van je verlichting in je Apple HomeKit systeem. Je kunt het snel en gemakkelijk bedienen via je iPhone of via een spraakopdracht met behulp van Siri. Vooral de mogelijkheid om schema's in te stellen is echte toevoeging. Je programmeert het licht zonder extra bridge en integreert zelfs andere Eve-apparaten via scènes.

Productinformatie
 • Tijdschema's instellen: De Eve Light Switch heeft een functie voor individuele schema's. Gebruik de Eve-app om in te stellen wanneer het licht aan en uit moet gaan. Eenmaal ingesteld, werkt de timer ook als je buiten je bereik bent.
 • Bestuur je lampen met Siri: Hé Siri, doe het licht aan! Zo eenvoudig is het om de slimme lichtschakelaar te gebruiken. Gebruik je iPhone of Apple Watch om het licht eenvoudig met je stem te regelen.
 • Verwisselbaar frame: De Eve Light Switch past in elk standaard enkel of meervoudig frame. Gebruik je bestaande frame of vervang het eenvoudigweg. Zo kun je de schakelaar met weinig moeite aanpassen aan je interieur.
 • Bediening op afstand: Sluit de Eve Light Switch aan op een bedieningscentrale, zoals de Apple TV, om gebruik te kunnen maken van automatisering en toegang op afstand. Controleer het licht zelfs als je niet thuis bent. Er is geen extra bridge nodig.
 • Maak je woning slim: De Eve Light Switch wordt geleverd in een 3-pack en geeft je de mogelijkheid om je verlichting in alle belangrijke ruimtes slim te maken. Of het nu gaat om de keuken, woonkamer of slaapkamer, je bedient je verlichting via app, spraakbesturing of handmatig.
 • Verbindt via bluetooth en Thread: De Eve Light Switch 3-pack bedien je via bluetooth en om deze te bedienen heb je geen bridge nodig. Daarnaast ondersteund de slimme lichtschakelaar Thread en verbindt automatisch met je Thread netwerk. Thread is speciaal ontwikkeld voor smart home apparaat en dit mesh-netwerk zorgt voor een stabiele en snelle werking. Hoe meer thread compatibele apparaten worden aangesloten, hoe beter het netwerk wordt.
 • De Eve Light Switch 3-pack in actie

  Vervang eenvoudigweg je bestaande inbouw lichtschakelaars door de Eve Light Switch schakelaars. Zo kun je in slechts enkele eenvoudige stappen elk plafond- of wandlampje slim maken. Om ervoor te zorgen dat de slimme lichtschakelaar ook in je interieur past, behoud je het frame van je oude schakelaar of vervang je deze door een meer geschikte. Vanaf nu schakel je het licht aan en uit met de knop, je iPhone of via spraakopdracht met Siri.

  Meer dan een lichtschakelaar

  De Eve Light Switch 3-pack inbouw lichtschakelaar heeft een geïntegreerde tijdschema functie. Zo kun je in de app instellen wanneer de lichten gaan branden en de schakelaar stelt ook het schema in wanneer je niet thuis bent. Zo gaat bijvoorbeeld elke avond het licht aan terwijl je op vakantie bent. Voor potentiële inbrekers lijkt het erop dat je thuis bent. Met scènes kun je meer Apple HomeKit-apparaten toevoegen. Met het schema, bijvoorbeeld, starten de thermostaten op wanneer de lichten aan gaan, zodat het al verlicht en warm is wanneer je thuiskomt in de winter.


  Met de Eve Light Switch 3-pack kun je ook normale wand- en plafondverlichting omzetten in slimme verlichting. Integreer je verlichting in je Apple HomeKit en bedien de lichtschakelaar met je iPhone of Siri. Voor HomeKit-gebruikers is de slimme lichtschakelaar de perfecte aanvulling.

  Lees meer
  Expert review
  9.0
  Getest door tink expert
  Moritz

  Reviews
  0.0
  Gemiddelde rating
  Your rating
  App Download
  Technische details

  Technische details

  Productafmetingen85 x 85 x 41 mm
  EAN4260195391802
  VerbindingThread, Bluetooth Low Energy
  Stroomvoorziening230 V~ 50 / 60 Hz, max. 5 A / 1150 W
  Vereiste besturingssysteemiOS 12.3 of nieuwer
  Inhoud doos3x Eve Light Switch, 3x montageplaat, 3x schakelaar frame, montage materiaal
  Installatie
  FAQs
  Waar kan ik de Eve Light Switch plaatsen?

  De Eve Light Switch past in iedere lichtschakelaar met aardleiding.

  Kan ik de Eve Light Switch ook buiten plaatsen?

  Nee, de Eve Light Switch is alleen te gebruiken in droge en kamertemperatuur ruimtes.

  Hoe kan ik op afstand de Eve Light Switch gebruiken?

  Voor het automatisch besturen en om vanaf een afstand de lampen te bedienen heb je wel een Apple TV met tvOS 12.3+ of iPad nodig die als smart home hub werkt.

  Functioneert Garantie
  Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
  Gratis verzending en retour
  Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.