8.9
Authorized reseller of Meer van eve

Eve Light Switch (Gen.2) 2-pack + Eve Energy

2

€ 99,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
€ 99,95

1

€ 39,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
€ 39,95

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 209,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Apple HomeKit

Vervang je huidige lichtschakelaars door de Eve Light Switch 2-pack en maak bijvoorbeeld je plafond lampen in je hele huis slim. Sluit de lampen aan op de Apple HomeKit en bedien ze vanaf je iPhone of via Siri. Met de Eve Energy slimme stekker kun je het stroomverbruik van elk huishoudelijk apparaat regelen en bekijken in de app op je iPhone of iPad. De smart plugs zijn eenvoudig te installeren zonder dat er een hub of bridge nodig is.

De voordelen van de Eve Light Switch 2-pack + Eve Energy (2020) in één oogopslag:

 • Bluetooth en Thread verbinding
 • Tijdschema's instellen
 • Besturen met Siri
 • Verwisselbaar frame
 • Energieverbruik bijhouden

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz

De Eve Light Switch 2-pack + Eve Energy is perfect voor het integreren van je verlichting en andere apparaten in je Apple HomeKit systeem. Je kunt het snel en gemakkelijk bedienen via je iPhone of via een spraakopdracht met behulp van Siri. Vooral de mogelijkheid om schema's in te stellen is een echte toevoeging. Je programmeert het licht zonder extra bridge en integreert zelfs andere Eve-apparaten via scènes.

Productinformatie

 • Bedienen via de app: De Eve Light Switch en Energy bedien je via bluetooth en om deze te bedienen heb je geen bridge nodig. Daarnaast ondersteund de slimme lichtschakelaar Thread en verbindt automatisch met je Thread netwerk. Thread is speciaal ontwikkeld voor smart home apparaat en dit mesh-netwerk zorgt voor een stabiele en snelle werking. Hoe meer thread compatibele apparaten worden aangesloten, hoe beter het netwerk wordt.
 • Tijdschema's instellen: De Eve Light Switch en Energy hebben een functie voor individuele schema's. Gebruik de Eve-app om in te stellen wanneer het licht aan en uit moet gaan. Eenmaal ingesteld, werkt de timer ook als je buiten je bereik bent.
 • Besturen met Siri: Hé Siri, doe het licht aan! Zo eenvoudig is het om de slimme lichtschakelaar te gebruiken. Gebruik je iPhone of Apple Watch om het licht eenvoudig met je stem te regelen.
 • Verwisselbaar frame: De Eve Light Switch past in elk standaard enkel of meervoudig frame. Gebruik je bestaande frame of vervang het eenvoudigweg. Zo kun je de schakelaar met weinig moeite aanpassen aan je interieur.
 • Energieverbruik bijhouden: Met de app heb je altijd een overzicht van het stroomverbruik van je elektrische apparaten en kun je inzien waar je mogelijk energie kunt besparen.

De Eve Light Switch 2-pack + Eve Energy (2020) in actie

Vervang eenvoudigweg je bestaande inbouw lichtschakelaars door de Eve Light Switch schakelaars. Zo kun je in slechts enkele eenvoudige stappen elk plafond- of wandlampje slim maken. Om ervoor te zorgen dat de slimme lichtschakelaar ook in je interieur past, behoud je het frame van je oude schakelaar of vervang je deze door een meer geschikte. Met de Eve Energy slimme stekker kun je je niet slimme huishoudelijke apparaten - zoals een koffiezetapparaat, een radio of een lamp - eenvoudig slim maken. Vanaf nu schakel je het licht aan en uit met de knop, je iPhone of via spraakopdracht met Siri.

Meer dan een lichtschakelaar

De Eve Light Switch 2-pack inbouw lichtschakelaar heeft een geïntegreerde tijdschema functie. Zo kun je in de app instellen wanneer de lichten gaan branden en de schakelaar stelt ook het schema in wanneer je niet thuis bent. Zo gaat bijvoorbeeld elke avond het licht aan terwijl je op vakantie bent. Voor potentiële inbrekers lijkt het erop dat je thuis bent. Met scènes kun je meer Apple HomeKit-apparaten toevoegen. Met het schema, bijvoorbeeld, starten de thermostaten op wanneer de lichten aan gaan, zodat het al verlicht en warm is wanneer je thuiskomt in de winter.


Met de sensor op de Eve Energy heb je nu met één druk op de knop een overzicht van het stroomverbruik van alle aangesloten apparaten. Bekijk de verbruiksstatistieken (dag, maand, jaar) in de Eve-app en vind snel de grootste stroomgebruikers.

Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenLight Switch: 85 x 85 x 41 mm, Energy: 5,6 x 5,6 x 7,9 cm
VerbindingThread, Bluetooth Low Energy
Stroomvoorziening Light Switch230 V~ 50 / 60 Hz, max. 5 A / 1150 W
Stroomvoorziening EnergyIngang: AC 100-240 V 50/60 HZ, Uitgang: AC 100-240 V, Max. 11A / 2500 Watt
Inhoud doos Light Switch2x Eve Light Switch, 2x montageplaat, 2x schakelaar frame, montage materiaal
Inhoud doos Energy1x Eve Energy, handleiding
Installatie
FAQs
Waar kan ik de Eve Light Switch plaatsen?

De Eve Light Switch past in iedere lichtschakelaar met aardleiding.

Kan ik de Eve Light Switch ook buiten plaatsen?

Nee, de Eve Light Switch is alleen te gebruiken in droge en kamertemperatuur ruimtes.

Hoe kan ik op afstand de Eve Light Switch gebruiken?

Voor het automatisch besturen en om vanaf een afstand de lampen te bedienen heb je wel een Apple TV met tvOS 12.3+ of iPad nodig die als smart home hub werkt.

Hoe stel ik mijn Eve Energy correct in?

De bij de levering inbegrepen instructies leiden je door het installatieproces.

Heeft Eve Energy overspanningsbeveiliging?

Nee, Eve Energy heeft momenteel geen eigen overspanningsbeveiliging. Je kunt de sensor echter nog steeds in een contactdoos met overspanningsbeveiliging steken.

Kunnen Eve scènes geautomatiseerd worden?

De instellingen maken het mogelijk om automatisch scenario's te activeren op basis van triggers zoals locatiewijzigingen of schommelende temperatuurwaarden, waardoor je je dagelijks leven gemakkelijker wordt.

Kunnen de historische gegevens van de Eve apparaten worden geëxporteerd en opgeslagen?

De versie 1.2 van de Eve App biedt je de mogelijkheid om historische gegevens te exporteren en extern op te slaan, zoals de temperatuur van de luchtkwaliteit, luchtvochtigheid, luchtdruk en energieverbruik.

Kunnen andere mensen worden uitgenodigd voor Apple HomeKit?

Met Apple HomeKit heb je toegang tot je Eve apparaten. Zo kun je andere mensen uitnodigen om toegang te krijgen tot je sensoren. Om andere mensen uit te nodigen, om je apparaten via Apple HomeKit te bedienen, moet je je binnen het bereik van de Eve apparaten bevinden. Deze functie vereist iOS 9 of nieuwer.

Hoe kan ik de Eve App volledig resetten?

Als je de Eve App volledig wilt resetten, verwijder dan alle Eve-apparaten die erop zijn aangesloten en selecteer "Privacy > HomeKit" in de instellingen van je iOS-apparaat en tik dan op "Reset HomeKit-configuratie". Hiermee worden alle instellingen op je iOS-apparaten met dezelfde iCloud ID verwijderd, maar ook die van alle andere gebruikers (vanaf iOS 9 ).

Wat kan ik doen als de meetresultaten verkeerd zijn?

Als de waarden van je Eve Energy niet correct zijn, moet je eerst de batterijen gedurende 15 seconden uit het apparaat verwijderen en opnieuw in het apparaat plaatsen. Deze soft-reset kan vaak als oplossing dienen.

Wat kan ik doen als mijn Eve Energy niet meer herkend wordt door de app?

Het kan voorkomen dat Eve-apparaten niet meer worden herkend in de app, zelfs na de firmware-update. Vaak komt dit doordat de Apple HomeKit database niet correct is bijgewerkt. Je kunt als eerst je iPhone of iPad opnieuw opstarten. Als dit niet voldoende is, kun je een hard-reset uitvoeren met behulp van de bijgevoegde gebruikershandleiding.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie