Alarmsystemen

Overal en altijd op de hoogte wat er thuis gebeurt

Met slimme alarmsystemen rust je je smart home uit met een beveiligingssysteem dat je overal kunt raadplegen met je smartphone. Zorg dat er nooit iemand onopgemerkt je huis binnen kan komen en voel je een stuk veiliger en comfortabeler thuis.

Filter

Alarmsystemen - altijd op de hoogte wanneer er iets gebeurt

De samenstelling van de afzonderlijke producten voor een compleet beveiligingssysteem kan zeer complex zijn. Vooral als het concept nog helemaal nieuw voor je is. Daarom bieden veel fabrikanten nu complete beveiligingspakketten aan. De losse componenten worden geïntegreerd in hetzelfde systeem en werken vervolgens op een efficiënte manier samen.


Andere sensoren en bedieningselementen kunnen eenvoudig in het systeem worden toegevoegd. Je kunt bijvoorbeeld alarmsystemen vinden van Netatmo, Eve en Ring. Wat de verschillende producten in het systeem precies doen voor je verschilt. Maar ze hebben allemaal hetzelfde doel: om jou en je huis te beveiligen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om te zien, zelfs wanneer je niet thuis bent, of het goed gaat met je kinderen of wat je huisdieren aan het doen zijn. Hier zijn een aantal voorbeelden om iets meer te weten te komen over slimme alarmsystemen:

Verschillende fabrikanten, verschillende pakketten

Ring zorgt ervoor dat je altijd zicht hebt op wat er in of rondom je huis gebeurt. Met een pakket van Ring kun je dus tegelijkertijd zien wie er voor je deur staat en wat de hond in de tuin aan het doen is. Dit kun je vervolgens terug zien op je smartphone wanneer je onderweg bent naar huis.

Met het Netatmo alarmsysteem kun je bijvoorbeeld je huis uitrusten met slimme rookmelders om ervoor te zorgen dat je gedurende de hele dag gewaarschuwd kunt worden op het moment dat er brand ontstaat ergens in je woning. De bijbehorende app meldt je vervolgens bij iedere afwijking met behulp van een push-bericht waar en welk soort gevaar rekening mee gehouden moet worden om zo snel mogelijk in te grijpen en een actie te ondernemen.

Je kunt dus op verschillende manieren je smart home uitbreiden of je huis beter beveiligen op de manier hoe jij dat wilt. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar en hopelijk kunnen we met onze expert beoordelingen je helpen om je een stap in de goede richting te nemen.

Resultaten weergeven