• Jouw webwinkel voor smart home in NederlandJouw webwinkel voor smart home in Nederland
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Categorie

Ecosystemen

Prijs (€)

Min
Max

Compatibiliteit

SwitchBot

Maak je huis slimmer met SwitchBot

SwitchBot is het bedrijf dat een gewoon huis gemakkelijk verandert in een slimmer huis, zonder dat je al je bestaande apparaten hoeft te vervangen. Deze transformatie gebeurt snel en gemakkelijk in slechts enkele seconden. SwitchBot werd beroemd dankzij hun product SwitchBot Bot. Dit product werkt op batterijen en heeft een kleine robotarm die kan worden gebruikt op alles wat een fysieke schakelaar heeft. De producten van SwitchBot werken met Google Home, Amazon Alexa, IFTTT en Siri. Alles wat je hiervoor nodig hebt is de SwitchBot Hub Mini. De producten zijn ook gemakkelijk te bedienen met de bijbehorende app. Met SwitchBot, kun je zowel tijd als geld besparen.

Filter

Maak je gordijnen slim in een handomdraai

SwitchBot Curtain kan worden bevestigd aan een groot aantal verschillende gordijnen om ze slimmer te laten werken. De installatie is in 30 seconden gebeurd zonder dat je er gereedschap bij nodig hebt. Na de installatie kun je de gordijnen automatisch openen en sluiten via de app of door terugkerende schema's om te bepalen wanneer de gordijnen geopend of gesloten moeten worden.

Maak elke schakelaar slim

Het duurt slechts enkele seconden om alles te installeren en het is nog nooit zo eenvoudig geweest om je apparaten slimmer te laten werken. Bevestig jouw Bot aan een knop of schakelaar zonder dat er gereedschap aan te pas komt.

Slimmer dan de doorsnee hub

Met de Smart Learning-functie kan SwitchBot Hub Mini signalen van je bestaande afstandsbediening in slechts 5 seconden leren en nabootsen. Dit betekent dat je de signalen van meerdere afstandsbedieningen kunt samenvoegen in één afstandsbediening en je alle andere niet meer nodig hebt.

Geïntegreerde spraakbesturing

SwitchBot Hub Mini werkt met Alexa, Google Assistant, Siri en vele andere spraakassistenten. Nu kun je huishoudelijke apparaten en andere SwitchBot-apparaten bedienen met eenvoudige spraakopdrachten, waardoor het dagelijks leven nog luxueuzer wordt.

Volledige controle, waar je ook bent

Je hoeft je nu nooit meer zorgen te maken wannneer je apparaten vergeet uit te schakelen als je de deur uit gaat. Als je apparaten wilt uitschakelen op momenten dat je niet in de buurt bent, kan de SwitchBot Hub Mini helpen om je apparaten op afstand te bedienen.

De voordelen van SwitchBot

  • Eenvoudige installatie
  • Maakt bestaande apparaten slimmer
  • Hoge compatibiliteit met verschillende ecosystemen
  • Bekroond ontwerp
  • Alle producten kunnen vanuit dezelfde app worden bediend
  • Ondersteuning voor alle spraakassistenten via SwitchBot Hub Mini
  • Afstandsbediening mogelijk