Verlichting

Slimme verlichting voor thuis

Lig je al in bed en ben je vergeten de lampen uit te doen? Dankzij slimme lichtregeling hoef je nu niet opnieuw op te staan. Schakel je lamp in of uit met je smartphone of spraakopdracht, verander de lichtkleur of dim het licht. Voor nog meer comfort kun je slimme scenario's en tijdschema's maken.

Filter

Meer sfeer en comfort bij je thuis en ook nog eens kosten besparen

Al in bed, maar het licht aangelaten? Met slimme verlichting is dat geen probleem. Schakel dan gewoon het licht uit met je smartphone.

Wat is slimme verlichting?

Licht is een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven. Dus waarom zou je het niet op een slimme manier gebruiken? Het in- en uitschakelen, energie-efficiëntie optimaliseren, dimmen of kleur veranderen, met slimme verlichting die op een smartphone is aangesloten, is dit allemaal mogelijk. Met een druk op de knop of vaak zelfs met een spraakopdracht bedien je eenvoudig de lampen.

Hoe werkt het bedienen van je slimme verlichting?

Het bedienen van je slimme verlichting kan op verschillende manieren.

Slimme bediening via bluetooth

Via bluetooth zijn de verschillende lampen met elkaar verbonden en je smartphone. Er is dus geen wifi of iets dergelijks nodig.

Verlichting bedienen met Zigbee-standaard

Zigbee is een speciaal soort draadloze netwerkverbinding. De verschillende apparaten zijn hiermee onderling verbonden. De verbinding wordt ook via je smartphone bestuurd.

De verlichtingsproducten worden bestuurd door een app op je smartphone. De verschillende verlichting fabrikanten bieden dus hun eigen app. Als je liever al je smart home producten met slechts één app gebruikt, moet je ook HomeKit-compatibele apparaten gebruiken als het om licht gaat.

Welke soorten slimme verlichting zijn er?

De traditionele gloeilamp is natuurlijk geschikt als slimme verlichting. Maar er zijn ook andere verlichtingsproducten die bijdragen aan een slimme woning:

Slimme verlichting

Of het nu gaat om lampen, gloeilampen of tl verlichting, de typische verlichting is ook beschikbaar voor je smart home. Ze zijn energiezuinig en kunnen met de smartphone vanaf de bank of onderweg worden bediend. Meer informatie over slimme lampen.

Accessoires voor slimme verlichting

Niet alleen lampen kunnen bijdragen aan een slimme lichtregeling. Smart-aansluitingen, schakelaars, afstandsbediening en wifi-versterkers helpen ook om je verlichtingsgedrag te optimaliseren en je huis slimmer te maken.

Waarom slimme lichtregeling?

Energiezuinig, te bedienen via je smartphone, vanaf elke locatie en eenvoudig te gebruiken.

Weet je niet zeker of je het licht uit hebt gedaan wanneer je het huis verliet? Met slimme lichtregeling is dit verleden tijd. Controleer eenvoudig met je smartphone, waar je ook bent, de status van je lampen, zet het licht uit, dim of verander de kleur. Bovendien helpt slimme lichtregeling je energie te besparen en je lichtgebruik efficiënt en intelligent te maken.

Resultaten weergeven