9.2
Authorized reseller of Meer van Sonos

Sonos Five Stereo Set - Wifi speakers

2

€ 599,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Sonos Five - Multiroom Lautsprecher
Aantal:

2

€ 599,00
Aanpassen
€ 599,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 1.059,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 2-4 werkdagen
 • Gratis verzending en retour

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google

Met deze set krijg je twee Sonos Five-luidsprekers om de smaak van multiroom te pakken te krijgen en je hele huis te voorzien van muziek van uitstekende geluidskwaliteit. Of je verschillende muziek afspeelt in diverse kamers of hetzelfde nummer synchroon moet worden afgespeeld, is aan jou. Hoe dan ook, de Five beschikt over zes digitale D-versterkers met zes speaker drivers voor een indrukwekkend geluid in elke kamer.

De voordelen van de Sonos Five stereo set in één oogopslag:

 • Topkwaliteit
 • Muziek streamen
 • Trueplay
 • Flexibel plaatsen

Expert review
9.2
Getest door tink expert
Richard

Sonos Five wifi speaker dubbel pakket zorgt voor geweldige muziek voor in huis. De muziek wordt met veel kracht en kwaliteit afgespeeld. Ik zou deze combinatie gebruiken om een volledig entertainmentsysteem te bouwen. Met de Sub en Beam of Arc creëer je je eigen thuisbioscoop.

Productinformatie

 • Topkwaliteit: Perfecte muziekervaring met een bijzonder helder, vol en levendig geluid. Hiermee heb je topkwaliteit geluid in je huis.
 • High-Tech: 6 geïntegreerde luidsprekers, elk met een eigen versterker zorgen voor geluidskwaliteit van het hoogste niveau.
 • Streaming via app: Beheer en geniet van je favoriete muziek, je volledige muziekbibliotheek, internetradio of populaire muziekservices zoals Prime Music, Apple Music, Spotify of Deezer. Je kan ook gebruik maken van de gratis Sonos-app via je smartphone, tablet of pc.
 • Multiroom: Speel verschillende nummers in verschillende kamers of laat hetzelfde nummer synchroon door het hele huis klinken.
 • Trueplay Tuning: Stem je muziek perfect af op je ruimte en ervaar muziek met authentiek geluid, precies zoals het hoort.
 • Plaatsen waar jij wilt: De soundbox kan verticaal of horizontaal worden gepositioneerd, is beschikbaar in wit en zwart, werkt afzonderlijk of als een stereopaar en past zich perfect aan je interieur aan.
 • Flac-Support: Weergave van audiobestanden zonder kwaliteitsverlies.
 • Nieuwe Update: De Sonos 7.0-software-update geeft volledige toegang tot Sonos via de Spotify-app. Er is ook de optie voor geluidsafstemming en TrueTime-luidsprekerafstemming.

Sonos Five stereoset in actie

De Sonos stereo set speelt je favoriete liedjes in elke kamer af met een warm, rijk geluid dat kristalhelder blijft bij elk volume. Je huis is dus gevuld met muziek van Sonos Five gecombineerd met hifi-geluid en uiterst betrouwbare wifi verbinding. Het resultaat is een intelligent systeem dat eenvoudig is in te stellen, te besturen en uit te breiden. Het enige dat je hoeft te doen, is de gratis Sonos-app downloaden en de luidsprekers verbinden met je thuisnetwerk. Voeg meer speaker of kamers toe als dat nodig is. Verschillende nummers kunnen in verschillende kamers worden afgespeeld en je kunt ook één nummer synchroon door het hele huis laten klinken. Regelmatige software-updates met nieuwe functies zorgen ervoor dat je speaker altijd up-to-date is.

De muziek beleef je met puur en helder geluid en hierdoor is het net alsof je direct naast de artiest in de opnamestudio staat. De akoestische ruimtefuncties worden geanalyseerd door Trueplay: het geluid is perfect afgestemd op de grootte, plattegrond en opstelling van de ruimte, ongeacht waar je je Sonos Five plaatst. De Trueplay ruimte optimalisatie is beschikbaar in de Sonos-app. Daarnaast is de gratis Sonos-app beschikbaar op je smartphone, tablet of computer en bundelt al je favoriete muziek en al je streaming diensten eenvoudig op één plaats.

Je kunt de muziekselectie, het volume en andere instellingen individueel voor elke kamer regelen. Luister, ontdek en beheer je muziek op je eigen manier: je favoriete liedjes, lang vergeten oldies en audioboeken worden afgespeeld op een van de speakers in je huis. Sonos is het wifi speaker systeem waarmee je je persoonlijke muziekverzameling kunt afspelen, samen met bijna 70 muziekservices, waaronder Prime Music, Apple Music, Spotify en Deezer, evenals meer dan 100.000 gratis radiostations en podcasts. Hoewel AirPlay niet geïntegreerd is op de Sonos Speaker, kan het op Sonos apparaten worden ingesteld met behulp van AirPort Express of een Apple TV om inhoud van iTunes Radio, Apple Music of andere AirPlay-compatibele apps te streamen.

Lees meer
Expert review
9.2
Getest door tink expert
Richard

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen15,4 x 36,4 x 20,3 cm
Gewicht Product6,36 kg
Installatie
FAQs
Is mijn wifi voldoende voor de standaardinstellingen?

Als je merkt dat andere draadloze apparaten in je huis vaak hun verbinding met je wifi verliezen, het lang duurt om webpagina's te laden of video's te streamen, overweeg dan om een Boost-instelling te gebruiken. Dit geldt vooral als je je huis wilt uitrusten met veel Sonos componenten, of als je muziekdiensten wilt gebruiken die bestanden met een hoge bitsnelheid streamen, zoals FLAC muziekbestanden.

Wat is er nodig voor een Boost-instelling?

Voor een Boost-instelling moet een Sonos-product via een Ethernet-kabel permanent op je router zijn aangesloten. Overigens kun je elk Sonos product op je router aansluiten. De Sonos Boost is echter speciaal ontworpen om extra betrouwbare draadloze prestaties te bieden wanneer deze via de kabel op de router is aangesloten.

Kan ik van standaardinstelling naar Boost veranderen?

Ja. Als een of meer Sonos-producten vaak uitvallen of onderbreken, kun je je systeem upgraden van een standaardinstallatie naar een Boost-installatie door eenvoudig een van je Sonos producten op je router aan te sluiten. Je systeem zal zich dan automatisch aanpassen. In deze configuratie moet een van je Sonos producten permanent verbonden blijven met je router.

Wat kan ik doen als mijn Sonos systeem niet gevonden wordt?

1. Je controller moet verbonden zijn met je thuisnetwerk.

2. Schakel wifi op je controller uit en weer in.

3. Je Sonos producten moeten in het stopcontact aangesloten zijn.

4. Controleer de Ethernet-verbinding.

5. Schakel je router uit en weer in.

6. Probeer een ander apparaat aan te sluiten door middel van de Sonos app.

7. Zorg ervoor dat het juiste wifi netwerk (SSID) en het juiste wifi wachtwoord van de router worden gebruikt.

Hoe stel ik een stereopaar in met de Sonos app?

Voor iOS of Android: Tik in het Sonos-menu op "Instellingen", dan "Ruimte-instellingen", selecteer een van de luidsprekers waarvan je een stereopaar wilt maken, selecteer vervolgens "Een stereopaar maken" en volg de instructies in de app.

Voor Mac of pc: Selecteer eerst bij Mac: "Sonos", dan "Instellingen", dan "Ruimte-instellingen", voor pc eerst "Beheer" en vervolgens "Instellingen". Selecteer vervolgens een van de luidsprekers die je als een stereopaar wilt gebruiken in de vervolgkeuzelijst "Ruimte-instellingen voor". Klik vervolgens op "Een stereopaar maken" en volg de instructies.

Onder "Stereopaar scheiden" kunnen beide luidsprekers opnieuw gescheiden worden.

Welke luidsprekerconfiguraties ondersteunt Trueplay?

Trueplay is compatibel met individuele luidsprekers maar ook met twee luidsprekers die zijn geconfigureerd als een stereopaar. Bovendien ondersteunt Trueplay deze configuraties in combinatie met de Sub.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie