8.8
Authorized reseller of Meer van Ring

Ring Chime Pro Gen. 2 - Bel en Wifi Versterker

Aanbevolen verkoopsprijs € 59,00

tink volumekorting Bij de aankoop van 2 of meer producten ontvangt u een extra volumekorting 0.00

€ 59,00 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Ondersteunt Amazon Alexa.
Amazon Alexa
Ondersteunt Samsung SmartThings
Samsung SmartThings
IFTTT staat voor "If This Then That" en is een dienst waarmee je eenvoudige uitspraken kunt koppelen. Bijvoorbeeld: Als ik 's avonds mijn huis binnenkom, moeten alle lichten aan gaan.
IFTTT
Kan draadloos communiceren met andere apparaten binnen een bestaand WiFi-netwerk
Wifi
Kan draadloos communiceren met bepaalde apparaten via radiosignalen.
Radio
Kan een alarmtoon laten klinken.
Alarm
Eenvoudige Installatie

De Ring Chime Pro Gen 2 is een aanvulling op de beveiligingscamera's en deurbellen van Ring. Zo zorgt de wifi versterker voor een stabielere verbinding. De 2de generatie Chime heeft een nog sterkere verbinding dan zijn voorganger. Hierdoor hoef je je nooit meer zorgen te maken over het bereik. De bel van de Chime Pro wordt geactiveerd wanneer de deurbel wordt ingedrukt of wanneer er een beweging wordt gedetecteerd. Het apparaat kan in elk stopcontact worden gestoken. De installatie duurt slechts enkele minuten en is bijna volledig automatisch.


De voordelen van de Ring Chime Pro Gen 2 in één oogopslag:

 • Geïntegreerde wifi versterker
 • Smartphone notificaties
 • Niet storen functie
 • Verschillende ringtones

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

De Chime Pro van de tweede generatie is een handige accessoire voor je slimme woning omdat je, zelfs als je geen smartphone op zak hebt, altijd op de hoogte bent wanneer er iemand voor de deur staat. Het handige is dat je hem overal in het stopcontact kunt plaatsen in het wifi netwerk. Daarnaast kun je 's nachts je gang voorzien van een nachtlampje en je wifi wordt versterkt om een nog betrouwbaarder verbinding te verkrijgen. Aanrader!

Productinformatie

 • Geïntegreerde wifi versterker: Een router is niet altijd optimaal afgestemd op de smart home apparaten van tegenwoordig. De Ring Chime Pro Gen 2 helpt daar een handje mee. Het apparaat versterkt het draadloze 2,4GHz en 5GHz netwerk en zorgt voor een stabielere verbinding met de buitencamera's en deurbellen.
 • Smartphone notificaties: Jij kiest over welke gebeurtenissen je geïnformeerd wilt worden. De Ring Chime Pro Gen 2 reageert op bewegingsmeldingen van alle apparaten en het luiden van de Ring Doorbell.
 • Niet storen functie: Heb je rust nodig? In tegenstelling tot een gewone bel schakel je met één klik het geluid van de Ring Chime Pro Gen 2 tijdelijk uit.
 • Verschillende ringtones: Naast de volumeregelaar heb je de keuze uit verschillende ringtonen. Ze variëren van seizoensgebonden geluiden tot populaire klassiekers. In de toekomst zullen er nog meer volgen.

De Ring Chime Pro Gen 2 in actie

De Ring Chime Pro Gen. 2 is een uitstekende aanvulling op je Ring video deurbellen. De installatie van de Chime Pro duurt maar een paar minuten. Ga eerst in de Ring-app naar de menu-optie "apparaten toevoegen" en selecteer de Chime Pro Gen 2. Vervolgens plaats je het apparaat in een stopcontact en selecteer je het juiste draadloze netwerk. Het systeem wordt vanzelf verder geüpdatet.

Stabielere wifi

Je bepaalt zelf welke apparaten op de Ring Chime Pro Gen. 2 moeten worden aangesloten en profiteert van het stabielere wifi signaal. Alleen aangesloten apparaten kunnen de beltoon functie gebruiken. In combinatie met de Ring Video Doorbell wordt het alarm geactiveerd wanneer er iemand aanbelt of wanneer er een beweging wordt gedetecteerd.


De Ring Chime Pro Gen 2 is bijzonder geschikt voor huishoudens met een Ring Video Doorbell die geen bel binnenshuis hebben. Het apparaat kan ook helpen met lage upload- en download snelheden. De wifi versterker kun je het beste plaatsen halverwege tussen de router en de Ring camera's met een zwak wifi signaal.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen103 x 69 x 29 mm
StroomvoorzieningStopcontact
Verbinding802.11 a/b/g/n/ac dual-band wifi verbinding op 2,4 GHz / 5 GHz
Inhoud doosChime Pro (2de generatie), handleiding
Installatie
FAQs
Wat is het verschil tussen deze Chime Pro en de vorige generatie?

Beide Chime generaties werken met alle Ring Video Doorbells en Ring Security Camera's, kunnen worden aangesloten op standaard stopcontacten en geven realtime hoorbare meldingen in huis. De belangrijkste verschillen zijn dat de nieuwe Chime Pro een vernieuwd, strak ontwerp heeft, hij beschikt over een nachtlampje en hij geeft je feedback tijdens het installatieproces om de beste locatie voor je Chime Pro te vinden.

Wat is het verschil tussen de Chime Pro en de Chime?

De belangrijkste verschillen zijn dat de Chime Pro het wifi bereik voor Ring-apparaten vergroot, zowel dual-band 2,4 Ghz als 5 GHz wifi connectiviteit heeft (i.p.v. alleen 2,4 GHz), een ingebouwd led lampje heeft en feedback biedt tijdens het installatieproces om de beste locatie voor de Chime Pro te vinden.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.