8.8
Authorized reseller of Meer van Ring

Ring Alarm Deur-/ Raamsensor

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 25,00

tink volumekorting Bij de aankoop van 2 of meer producten ontvangt u een extra volumekorting 0.00

€ 25,00 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Kan communiceren met andere apparaten die het Z-Wave-protocol ondersteunen.
Z-Wave
Het product vereist een basisstation.
Basisstation vereist
Kan draadloos communiceren met andere apparaten binnen een bestaand WiFi-netwerk
Wifi
Het apparaat kan u op de hoogte brengen van vooraf bepaalde gebeurtenissen via e-mail, SMS of pushberichten in de smartphone app.
E-Mail/SMS/App Alarm
Eenvoudige Installatie

De Ring Alarm Deur-/ Raamsensor verhoogt de veiligheid in huis. Wanneer de deur of het raam waarop de contactsensor is geïnstalleerd onverwachts wordt geopend, wordt de alarmsirene geactiveerd en krijg je een pushmelding op je smartphone zodat je meteen kunt ingrijpen.


De voordelen van de Ring Alarm Contactsensor in één oogopslag:

 • Eenvoudige installatie
 • Spraakbediening via Alexa
 • Drie veiligheidsstanden
 • Ring Alarm app

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Dankzij de Ring Alarm Contactsensor hoef je je geen zorgen meer te maken of iemand je huis probeert binnen te komen. Als je smartphone stil is, is het ook in je huis stil. De contactsensor doet wat hij moet doen en werkt uiterst betrouwbaar. De verschillende standen die je kunt instellen voorkomen bovendien valse alarmen. Tot slot maakt de Alexa-compatibiliteit het nog mogelijk om naast extra veiligheid ook extra comfort te bieden.

Productinformatie

 • Eenvoudige installatie: Je monteert eenvoudig de slimme contactsensor op een door jou gekozen deur of kozijn. Idealiter gebruik je meerdere sensoren, op alle plekken waar potentiële inbrekers je huis binnen zouden kunnen komen.
 • Spraakbediening via Alexa: Integreer Alexa-apparaten zoals de Amazon Echo in het alarmsysteem. Je kunt de alarmsirene eenvoudig met je stem activeren of deactiveren of de status van het alarmsysteem controleren. Dankzij de stemherkenning blijft de veiligheid gegarandeerd.
 • Drie veiligheidsstanden: Het Ring beveiligingssysteem heeft drie standen. Bij "Uitgeschakeld" zijn alle sensoren gedeactiveerd, bij "Weg" worden ze geactiveerd. Bij de "Thuis"-modus kun je sensoren kiezen die geactiveerd moeten worden. Zo blijf je beveiligd zonder zelf valse alarmen te veroorzaken.
 • Ring Alarm app: Dankzij de innovatieve Ring Alarm App weet je altijd precies wat er in je huis gebeurt. Met de app kun je al je Ring producten eenvoudig aansluiten, instellingen beheren en pushmeldingen ontvangen.

Ring Alarm Contactsensor

Even installeren en instellen via de app en de Ring Alarm Contactsensor is klaar voor gebruik. Met de Ring app heb je volledige controle, verbind je al je Ring producten met elkaar en zet je het alarm aan of uit, zelfs als je onderweg bent. Zo kun je je hele huis optimaal beveiligen.

Naast veiligheid ook comfort

De Ring Alarm Contactsensor bestaat uit een sensor en een bijbehorende magneet. De magneet wordt herkend door de sensor. Als de magneet te ver van de sensor verwijderd wordt terwijl het alarmsysteem niet gedeactiveerd is, wordt de alarmsirene aangezet en krijg je een melding op je smartphone. Maar de slimme sensor kan meer dan alleen de veiligheid verhogen. Als je hem met Alexa verbindt, wordt je smart home nog slimmer. Wat dacht je bijvoorbeeld van het automatisch afspelen van je favoriete afspeellijst wanneer je thuiskomt na een lange dag op het werk? Je slimme verlichting een sfeervol licht laten schijnen? De samenwerking tussen de Ring contactsensor en de slimme spraakassistent Amazon Alexa biedt je deze mogelijkheden en meer.


De contactsensor dient als uitbreiding van je Ring alarmsysteem en werkt enkel in combinatie met een Ring Basisstation. Je kunt op elk moment je alarmsysteem met extra contactsensoren uitrusten.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen82 x 25 x 24 mm
VerbindingZ-Wave, wifi
InhouddoosRing Alarm Contactsensor
Basisstation vereistJa
Installatie
FAQs
Kan ik de Ring Alarm Contactsensor ook op een metalen deur installeren?

De montage van de Ring Alarm Contactsensor is an sich mogelijk op een metalen deur, maar de metalen deur zou voor storingen kunnen zorgen. Daarom raden wij dit niet aan.

Is de Ring Alarm Contactsensor ook buitenshuis te gebruiken?

Nee, de Ring Alarm Contactsensor is ontworpen voor gebruik binnenshuis.

Hoelang gaat de batterij van de Ring Alarm Contactsensor ongeveer mee?

De batterij gaat, afhankelijk van het gebruik, ongeveer 3 jaar mee.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.