8.8
Authorized reseller of Meer van Ring

Ring Alarm Motion Sensor - Bewegingssensor

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 45,00

tink volumekorting Bij de aankoop van 2 of meer producten ontvangt u een extra volumekorting 0.00

€ 45,00 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Ondersteunt Amazon Alexa.
Amazon Alexa
Ondersteunt Samsung SmartThings
Samsung SmartThings
Kan communiceren met andere apparaten die het Z-Wave-protocol ondersteunen.
Z-Wave
Het product vereist een basisstation.
Basisstation vereist
Het apparaat kan u op de hoogte brengen van vooraf bepaalde gebeurtenissen via e-mail, SMS of pushberichten in de smartphone app.
E-Mail/SMS/App Alarm
Detecteert bewegingen
Bewegingsdetector
Eenvoudige Installatie

Met de Ring Alarm Bewegingsdetector kun je je Ring alarmsysteem uitbreiden. Als de sensor een beweging waarneemt wanneer het alarmsysteem niet is gedeactiveerd, kan hij de alarmsirene aanzetten en/of een pushmelding naar je smartphone versturen, zodat je meteen kunt ingrijpen.


De voordelen van de Ring Alarm Bewegingsdetector in één oogopslag:

 • Real-time pushmeldingen
 • Ring Alarm app
 • Huisdiervriendelijk
 • Eenvoudige en flexibele installatie
 • Spraakbediening via Alexa

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Gun jezelf een veilig gevoel wanneer je op werk of vakantie bent; de Ring Alarm Bewegingsdetector houdt de wacht. Hij zit vol slimme functies, bijvoorbeeld spraakbesturing, pushmeldingen versturen en onderscheid maken tussen mensen en huisdieren om loos alarm te voorkomen. Je hebt wel een Ring basisstation nodig voor de slimme sensor, het is een uitbreiding voor een bestaand Ring alarmsysteem.

Productinformatie

 • Real-time pushmeldingen: Omdat het Ring alarmsysteem meteen een pushbericht stuurt wanneer er iets verdachts wordt waargenomen ben je onmiddellijk op de hoogte, waar je ook bent.
 • Ring Alarm app: Dankzij de innovatieve Ring Alarm App weet je altijd precies wat er in je huis gebeurt. Met de app kun je al je Ring producten eenvoudig aansluiten, instellingen beheren en pushmeldingen ontvangen.
 • Huisdiervriendelijk: Je kunt de gevoeligheid van de bewegingssensor instellen zodat hij niet afgaat wanneer je huisdier voorbijloopt. Het maximale gewicht van je huisdier mag hierbij ongeveer 22 kg zijn.
 • Eenvoudige en flexibele installatie: De installatie is eenvoudig en snel gebeurd. Je kunt de Ring Alarm Bewegingsdetector zowel in een hoek als op een recht oppervlak monteren.
 • Spraakbediening via Alexa: Wanneer je thuis een Alexa spraakassistent hebt, kun je de Ring Alarm set ook met je stem bedienen. Je kunt de alarmsirene eenvoudig met je stem activeren of deactiveren of de status van het alarmsysteem controleren. Dankzij de stemherkenning blijft de veiligheid gegarandeerd.

Ring Alarm Bewegingsdetector in actie

Dankzij het onopvallende en strakke design integreert de Bewegingsdetector zich discreet in je huis. Je kunt kiezen of je hem in een hoek of op een vlakke muur wilt installeren.

Meer dan alleen een bewegingssensor

De slimme bewegingsdetector houdt een oogje in het zeil wanneer je onderweg bent en waarschuwt je in realtime op je smartphone als er een beweging wordt waargenomen. De Ring app geeft je ook een overzicht van de instellingen en de status van de slimme sensor. En hoe zit het met de beweging van je kat of hond? Geen probleem voor de slimme sensor! Onnodige valse alarmen van dieren zijn eenvoudig te voorkomen door de bewegingsgevoeligheid van de sensor aan te passen. Je kunt de sensor zo instellen dat deze je niet waarschuwt voor bewegingen van huisdieren (onder de 22 kg). Je kunt je Ring Alarm Bewegingsdetector overigens niet alleen via je smartphone maar ook via Amazon Alexa besturen.


De bewegingsdetector dient als uitbreiding van je Ring alarmsysteem en werkt enkel in combinatie met een Ring Basisstation. Je kunt op elk moment je alarmsysteem met extra (bewegings)sensoren uitrusten.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen90 x 62 x 45 mm
VerbindingZ-Wave
Stroomvoorziening3V Lithium batterij (wordt meegeleverd)
Levensduur batterijOngeveer 3 jaar
Inhoud doosRing Alarm Bewegingsdetector, 3V batterij
Installatie
FAQs
Hoe wordt de Ring Alarm Bewegingsdetector van stroom voorzien?

De Ring Alarm Bewegingsdetector wordt door middel van een 3V Lithium batterij van stroom voorzien. Deze wordt meegeleverd.

Hoelang gaat de batterij van de Ring Alarm Bewegingsdetector mee?

De batterij gaat, afhankelijk van het gebruik, ongeveer 3 jaar mee.

Kan ik de Ring Alarm Bewegingsdetector ook zonder basisstation gebruiken?

Nee, om de slimme bewegingssensor te gebruiken is een basisstation essentieel.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.