8.8
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue White & Color Ambiance GU10 Bluetooth - Led Spot

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 59,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 59,99 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

Met de Philips Hue White & Color Ambiance GU10 Bluetooth Led Spot heb je de volledige controle over de sfeer thuis. Via de Hue Bluetooth app of via spraakbediening zet je de lampen aan en uit, stel je de juiste kleur in en pas je de helderheid aan. Je hebt daarvoor niet eens een Bridge nodig.


De voordelen van de Philips Hue White & Color Ambiance GU10 Bluetooth Led Spot in één oogopslag:

 • Dimbaar
 • 16 miljoen kleuren
 • Bluetooth bediening
 • Creëer schema's en lichtscènes
 • Handige spraakbesturing

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz

Een uitstekende spot als je op het punt staat om aan slimme verlichting te beginnen maar ook als je je Philips Hue systeem nog verder uit wilt breiden. Hoe je de lamp gebruikt kun je zelf bepalen, zowel functionele wittinten als indrukwekkende kleuren zijn eenvoudig in te stellen. Je kunt de spot eventueel met een Philips Hue Bridge verbinden om toegang te krijgen tot een aantal extra functies zoals geofencing en instelbare tijdschema's.

Productinformatie

 • Dimbaar: Omdat je de helderheid van de spot kunt instellen, kun je hem eenvoudig op iedere situatie aanpassen; of het nu een ontspannen filmavond is, of iets waar je je volledige concentratie voor nodig hebt.
 • 16 miljoen kleuren: Je kunt de spot in alle kleuren van de regenboog laten schijnen om een unieke sfeer te creëren. Laat je creativiteit de vrije loop.
 • Bluetooth bediening: Je kunt de ledspot eenvoudig via bluetooth instellen, je hebt dus niet per se een Philips Hue Bridge nodig.
 • Creëer schema's en lichtscènes: Wanneer je de spot verbindt met een Philips Hue Bridge kun je geofencing en tijdschema's instellen. Dit maakt je dagelijkse leven niet alleen comfortabeler maar ook veiliger. Je kunt dan bijvoorbeeld met een tijdschema de indruk wekken dat je thuis bent wanneer je op vakantie bent.
 • Handige spraakbesturing: Naast de bediening via bluetooth luistert de Philips Hue White & Color Ambiance GU10 Bluetooth Led Spot ook naar je spraakopdrachten. Daarvoor hoef je de lamp alleen met Google Assistant of Amazon Alexa te verbinden.

Philips Hue White & Color Ambiance GU10 Bluetooth Led Spot in actie

Voor de Philips Hue White & Color Ambiance GU10 Bluetooth Led Spot heb je geen internet of Philips Hue Bridge nodig. Daarom is de installatie een fluitje van een cent: plaats de spot in een GU10 fitting, verbind de lamp via de Hue Bluetooth app met je smartphone en je kunt al aan de slag met de kleurrijke lamp.

Slimme bedieningsmogelijkheden

Naast de gebruikelijke Hue Dimmer Switch en Hue Tap zijn er nog slimmere manieren om de ledspot te bedienen. Neem bijvoorbeeld de timers en lichtscènes die je in de Hue Bluetooth app kunt instellen. Roep met een druk op de knop de gewenste kleur of wittint en helderheid op, bijvoorbeeld om ontspannen aan de dag te beginnen met gedimd, warm licht of om je feestje echt op gang te brengen met felle kleuren.


Als je wilt kun je ook via spraakbesturing de lampen bedienen. Een simpele spraakopdracht via Alexa of Google Assistant is genoeg om de spot aan- en uit te zetten, te dimmen of van kleur te laten veranderen. Zo makkelijk was het nog nooit.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen5,0 x 5,0 x 5,8 cm
FittingGU10
VerbindingBluetooth
ZigBee
StroomvoorzieningNetstroom
Maximaal vermogen5,7 Watt
Levensduur15.000 uur
Lichtsterkte350 lumen (bij 4000 Kelvin)
Kleurtemperatuur2000 - 6500 K
EnergieefficiëntieklasseG
ProductinformatiebladHier te downloaden
Inhoud doos1x Philips Hue White & Color Ambiance GU10 Bluetooth Led Spot
Installatie
FAQs
Kan ik de Philips Hue White & Color Ambiance GU10 Bluetooth Led Spot in mijn bestaande Philips Hue systeem integreren?

Ja, naast dat je de Philips Hue White & Color Ambiance GU10 Bluetooth Led Spot eenvoudig via bluetooth kunt bedienen, kun je de lampen ook naadloos in je bestaande Philips Hue systeem integreren.

Kan ik de Philips Hue White & Color Ambiance GU10 Bluetooth Led Spot via bluetooth automatiseren met schema's?

Nee, dit kan alleen nadat je de Philips Hue White & Color Ambiance GU10 Bluetooth Led Spot met een Philips Hue Bridge hebt verbonden.

Hoeveel Philips Hue lampen kan ik tegelijk via bluetooth bedienen?

Je kunt tot 10 slimme lampen tegelijk bedienen via bluetooth.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.