8.5
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue Amaze White Ambiance Bluetooth Hanglamp + Dimmer Switch

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 229,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 205,00 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

Werk geconcentreerd in de keuken bij helder wit licht of ontspan in de woonkamer bij warm wit licht. Met de Philips Hue White Ambiance Amaze bluetooth led-hanglamp met Dimmer Switch kun je het licht draadloos bedienen en dimmen via bluetooth zoals je dat wilt. Maar zodra je de Amaze via de Philips Hue Bridge in je systeem integreert, krijg je veel meer functies, zoals afstandsbediening onderweg, integratie met Apple HomeKit, spraakbesturing via Siri, Google Assistant of Amazon Alexa en meer.

De voordelen van de Philips Hue Amaze bluetooth lamp in één oogopslag:

 • Bluetooth verbinding
 • Uitbreidbaar
 • Energie besparen
 • App bediening
 • Spraakbesturing

Expert review
8.5
Getest door tink expert
Moritz

Een fijne uitbreiding van je slimme verlichting thuis. De Philips Hue White Ambiance Amaze bluetooth led-hanglamp zorgt er altijd voor dat je het juiste licht hebt. Beslis zelf of je een ontspannend warm wit licht met 2.200 K of een concentratie verhogend helder licht met een kleurtemperatuur van 6.500 K nodig hebt. Niet alleen een stijlvolle lamp voor thuis maar ook een slimme lamp die energie en dus geld bespaart.

Productinformatie

 • Bluetooth verbinding: De Philips Hue White Ambiance Amaze kan worden bediend via bluetooth of met de bij de levering inbegrepen Dimmer Switch. Wil je alle functies van de led-lamp gebruiken, dan is integreren van een Hue Bridge noodzakelijk.
 • Uitbreidbaar: Wanneer je de slimme lamp combineert met de Philips Hue Bridge heb je het voordeel dat nieuwe lampen snel zijn te installeren en klaar voor gebruik zijn. Je kunt ook eenvoudig het systeem met nieuwe lampen uitbreiden en tot 10 verschillende lampen tegelijkertijd bedienen via de bluetooth app.
 • Energie besparen: Met een lichtsterkte van 3000 lumen en een stroomverbruik van 39 Watt vervangt de led-hanglamp een gloeilamp van 200 Watt. Bespaar tot 80% elektriciteit en krijg tegelijkertijd meer functies.
 • App bediening: Led verlichting heeft een lange levensduur. De Philips Hue White Ambiance Amaze kan tot 25.000 uur branden. Een conventionele gloeilamp heeft een levensduur van 1.000 uur.
 • Spraakbesturing: Philips Hue is compatibel met Apple HomeKit, Google Assistant en Amazon Alexa. Koppel je verlichtingssysteem aan je favoriete smart home assistent en bedien je verlichting met spraakopdrachten.

Philips Hue White Ambiance Amaze + Dimmer Switch in actie

Voeg de intelligente led-hanglamp van Philips Hue toe aan je slimme huis. Bedien niet alleen het licht op een comfortabelere manier, maar bespaar ook nog eens energie. Werk geconcentreerd met helder wit licht of ontspan in warm wit licht en laat de dag rustig eindigen. Bedien en dim je Philips Hue White Ambiance Amaze via bluetooth of met de meegeleverde Dimmer Switch en kies tussen warm witte 2.200 K tot vel witte 6.500 K kleurtemperaturen. Na de installatie aan het plafond kun je de dimschakelaar gebruiken om het licht naar je eigen smaak in te stellen. Of je kunt via bluetooth de lamp bedienen thuis tot wel 10 verschillende slimme lampen tegelijk. Wanneer je een Hue Bridge in je smart home installeert heb je de beschikking over nog meer functies. Bedien, dim en stel schema's in voor maximaal 50 lampen via de Hue app in combinatie met de Bridge.

Verschillende manieren bedienen

Heb je ooit het licht aangelaten toen je gehaast de deur uitging? Dankzij de veelzijdige functies van het Philips Hue-systeem kun je het systeem automatisch uitschakelen wanneer je je huis verlaat. Als je niet constant de Philips Hue-app wilt gebruiken, kun je in de app ook instellen dat de verlichting automatisch in en uitgeschakeld wordt terwijl je onderweg bent, waardoor je bewust energie bespaart. Voor deze functies heb je wel een Hue Bridge nodig.

Met een lichtstroom van 3.000 lumen en een vermogen van 39 Watt verbruikt de Philips Hue Amaze vijf keer minder elektriciteit dan een conventionele gloeilamp met een vergelijkbare lichtstroom. Maar dat is nog niet alles, want een ander voordeel van de led-hanglamp is dat deze 25 keer langer meegaat dan een conventionele gloeilamp met 25.000 branduren. Een bewuste keuze dus.

Lees meer
Expert review
8.5
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen46,9 x 44,6 x 9,8 cm
Productgewicht3,698 kg
Levensduur25.000 uur
Invoerspanning220 tot 240 V
Stroomverbruik39 W
Lichtstroom3.000 lumen
Kleurtemperatuur2.200 tot 6.500 Kelvin
Traploos dimmenJa
Installatie
FAQs
In welke kleuren is Philips Hue Amaze verkrijgbaar?

Naast de klassieke witte versie is ook het zwarte model van de hanglamp beschikbaar.

Heb ik de Philips Hue Bridge nodig voor het gebruik van de Philips Hue Amaze?

Nee, dit is niet noodzakelijk. Maar als je je verlichting ook wilt bedienen wanneer je niet thuis bent, heb je de Philips Hue Bridge nodig, omdat deze de communicatie tussen de smartphone en de verlichting tot stand brengt. Zonder de Bridge kun je niet van alle functies van Philips Hue gebruik maken.

Hoeveel lampen kan ik aansluiten op de meegeleverde dimschakelaar?

De Philips Hue Dimmer Switch kan tot 10 lampen tegelijk bedienen. Met de Philips Hue bluetooth app kun je zelfs tot 10 lampen tegelijk bedienen.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.