• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

8.8
Authorized reseller of Meer van Husqvarna

Husqvarna Automower 450X NERA Robotmaaier + Gratis Garage

1

€ 4.999,00 € 4.749,95

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Husqvarna Automower 450X NERA - Main
Aantal:

1

€ 4.999,00 € 4.749,95
Aanpassen
€ 4.999,00 € 4.749,95

1

€ 279,00

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Husqvarna Automower Garage Nera
Aantal:

1

€ 279,00
Aanpassen
€ 279,00

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 4.749,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Special
Bespaar nog eens €50 met de kortingscode HUSQVARNA50 - Slechts voor een korte tijd!
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google

De voordelen van de Husqvarna Automower 450X NERA Robotmaaier + Garage in één oogopslag:

 • Geavanceerde robotmaaier voor gazons tot 5000m²
 • Objectdetectie- en vermijding
 • Intelligent Mapping
 • Geavanceerde technologie van de X-Line
 • Compleet beheer met de Automower Connect App

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz

De Husqvarna Automower 450X Nera is een topklasse robotmaaier. Deze maaier biedt niet alleen een uitzonderlijk hoge technologische standaard die voor efficiënt maaien en veilige bewegingen zorgt, maar heeft ook een breed scala aan slimme functies. De AIM-technologie, diverse X-Line GPS-functies en de Automower Connect App vormen samen een product dat het maaien van je gazon op alle mogelijke manieren eenvoudiger maakt. Om je Husqvarna Automower Nera te beschermen en de levensduur te verlengen, kun je gebruik maken van de garage. Het dak van de garage beschermt je robotmaaier te allen tijde tegen weersinvloeden. Bovendien biedt het gemakkelijke toegang tot het display en het toetsenbord wanneer je het dak opent.

Meer details
Productinformatie

 • Geavanceerde robotmaaier voor grotere gazons: De Husqvarna Automower 450X NERA is een geavanceerde robotmaaier die speciaal is ontworpen voor een op maat gemaakte maaiervaring. Met een maximale oppervlaktecapaciteit van 5000m² en een maximale helling binnen het werkgebied van 50%, is deze robotmaaier ideaal voor grote gazons en kan hij zonder problemen omgaan met uitdagend terrein. Hij beschikt over elektrische maaihoogte-instelling en verschillende maaipatronen, zoals puntmaaien en spiraalmaaien, wat zorgt voor efficiënt maaien, zelfs op moeilijke plekken.
 • Veilig manoeuvreren dankzij objectdetectie en vermijding: Ingebouwde sensoren zorgen ervoor dat de slimme robotmaaier objecten automatisch detecteert en ontwijkt. De automatische doorgangsherkenning stelt de Automower 450X NERA in staat smalle doorgangen te herkennen en navigeren. Hierdoor kan de robotmaaier veilig en efficiënt bewegen zonder ongewenste botsingen of stilstand.
 • Je gazon in kaart met Husqvarna AIM-technologie: De Husqvarna Automower Intelligent Mapping-technologie gebruikt GPS en sensoren om een virtuele kaart van je gazon te maken en de meest efficiënte route te bepalen. De AIM-technologie activeert slimme functies via de Automower Connect App. Hiermee kun je werkgebieden creëren en tijdelijke verboden zones instellen voor je Automower 450X NERA, evenals verschillende maaihoogtes en schema's instellen voor specifieke gebieden.
 • Hoge technische standaard met de X-Line uitrusting: De Automower 450X NERA behoort tot de topklasse van de Husqvarna Automower X-Line. Naast een modern ontwerp, een rubberen bumper, ledkoplampen en Automower Connect-technologie, beschikt deze versie over een geïntegreerde GPS-module. Deze biedt GPS-ondersteunde navigatie via AIM-technologie en diefstalbeveiliging. De robotmaaier wordt constant gevolgd en de positie wordt via meldingen naar je smartphone gestuurd.
 • Volledige controle via de Automower Connect App: Met de Husqvarna Automower Connect-app kun je je Automower 450X NERA altijd en overal monitoren, beheren en bedienen via je smartphone. Compatibiliteit met Amazon Alexa en Google Home maakt ook spraakbesturing mogelijk. Bovendien kan de robotmaaier worden gekoppeld aan IFTTT-apps, waardoor aanpassingen aan je dagelijkse leven mogelijk zijn.
 • Draadloze installatie met Automower Inbouwkit: De Automower NERA-serie ondersteunt accessoires met extra functies. De apart verkrijgbare Husqvarna EPOS™ Plug-in Kit maakt draadloze installatie mogelijk. Virtuele begrenzing en satellietgestuurde technologie vervangen de fysieke kabels met een nauwkeurigheid van 2-3 cm.
 • Diverse slimme functies: De Husqvarna Automower 450X NERA heeft naast de genoemde functies ook diverse andere slimme eigenschappen, zoals automatische software-updates, weertimers, een geavanceerde vorstsensor, geleidelijke verlaging van de maaihoogte, verschillende maai-profielen en eenvoudige reiniging met een tuinslang.
 • Bescherming tegen zon en regen: De garage biedt ideale bescherming voor je Husqvarna Automower NERA wanneer deze niet wordt gebruikt. Het opklapbare dak zorgt ervoor dat je gemakkelijk toegang hebt tot het display, toetsenbord en kabelaansluitingen van je geparkeerde robotmaaier.

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 8

Dankzij de gedetailleerde stap-voor-stap instructies kun je de robotmaaier gemakkelijk zelf installeren.

Productkwaliteit 9

Zowel de technische standaard als het vakmanschap van de Husqvarna Automower 450X Nera staan op het allerhoogste niveau.

App/Software 8

De Automover Connect App van Husqvarna is overzichtelijk ontworpen en stelt je in staat om je robotmaaier eenvoudig te bedienen.

Functionaliteit 10

Verschillende maai instellingen, objectdetectie- en vermijding, Automower intelligent in kaart brengen, werkgebieden en uitsluitingszones creëren, GPS-functies en nog veel meer.

Betrouwbaarheid 9

Dankzij objectdetectie- en vermijding, vorstbeveiliging en FOTA-technologie bewijst de robotmaaier zeer betrouwbaar te zijn. De garage is bestand tegen alle mogelijke weersinvloeden.

Ontwerp 9

De X-Line ontwerpen van Husqvarna's robotmaaiers en garages uit zich ook hier weer in een mooi, modern en indrukwekkende product.

Gegevensbescherming 9

Automatische software updates houden het systeem altijd up-to-date.

Prijs-kwaliteit 8

Naar onze mening een investering die de moeite waard is voor iedereen die een robotmaaier van absolute topklasse wilt.

Dankzij de gedetailleerde stap-voor-stap instructies kun je de robotmaaier gemakkelijk zelf installeren.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische Details


Husqvarna Automower 450X NERA Robotmaaier

Afmetingen54 x 28 x 75 cm
Gewicht15 kg
ConnectiviteitBluetooth
GSM
Wifi
StroomvoorzieningLi-Ion Accu
Aanbevolen oppervlakte [m²]5000 m² 
Snijhoogte [mm]Minimale snijhoogte: 20 mm
Maximale snijhoogte: 60 mm
Snijsysteem3 vrij draaiende messen
Maximale helling [%]In werkoppervlakte: 50%
Met begrenzingskabel: 25%
Maaibreedte [cm]24 cm
Maaisysteem5-voudig zoeken
Geluidsvermogen [dB]60 dB(A)
Levensduur batterij [minuten]195 minuten
Laadtijd batterij [minuten]40 minuten
Energieverbruik bij maximaal oppervlaktevermogen [kWh]14kWh
Verpakkingsinhoud1x Husqvarna Automower 450X NERA Maairobot
1x Laadstation
1x Voedingseenheid
1x Laagspanningskabel (10 meter)
6x Extra messen
1x Handleiding
Let op!Houd er rekening mee dat de begrenzingsdraad niet is inbegrepen bij de levering. Om de Husqvarna-installatie te voltooien, moet je de installatiekit apart bestellen.

Husqvarna Automower Garage Nera

Afmetingen95,4 x 74 x 51 cm
CompatibiliteitAutmower Nera Modellen
Verpakkingsinhoud1x Husqvarna Automower Garage Nera
1x Montageset
1x Handleiding
Installatie
FAQs
Wat maakt de Husqvarna Automower 450X NERA anders dan de Husqvarna Automower 430X NERA?

De Husqvarna Automower 450X NERA biedt diverse voordelen in vergelijking met de Husqvarna Automower 430X NERA. Het heeft een grotere maximale maaicapaciteit van 5000 m² in vergelijking met de 3200 m² van de Husqvarna Automower 430X NERA. Het maximale hellingspercentage is bij de Husqvarna Automower 450X NERA 5% groter. Bovendien heeft het een verbeterd zoeksysteem, een extra geleidingsdraad, meer aansluitmogelijkheden, GSM en wifi naast bluetooth, automatische software-updates en geïntegreerde objectdetectie.

Hoeveel geluid produceert de Husqvarna Automower 450X NERA?

De fabrikant geeft de Husqvarna Automower 450X NERA een waargenomen geluidssterkte van 60 dB(A). Dit is vergelijkbaar met een normaal gesprek of een televisie op kamervolume.

Aan welke eisen moet mijn smartphone voldoen om de Automower Connect App te kunnen gebruiken?

Om de Automower Connect App te kunnen gebruiken, heb je een smartphone nodig met Android versie 7.0 of hoger, of een iPhone met iOS-versie 15.0 of hoger.

Van welk materiaal is de garage gemaakt?

De garage is vervaardigd van hoogwaardig kunststof.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Expertadvies
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie