• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

8.6

Husqvarna Automower 430X NERA Robotmaaier + Garage

1

€ 3.799,00

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Husqvarna Automower 430X NERA Robotmaaier
Aantal:

1

€ 3.799,00
Aanpassen
€ 3.799,00

1

€ 279,00

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Husqvarna Automower Garage Nera
Aantal:

1

€ 279,00
Aanpassen
€ 279,00

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 4.078,00 incl. btw en verzendkosten

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google

De voordelen van de Husqvarna Automower 430X NERA Robotmaaier + Garage in één oogopslag:

 • Efficiënt en moeiteloos gazononderhoud
 • Slimme objectdetectie- en vermijding
 • Uitstekende mapping
 • GPS-diefstalbeveiliging
 • Innovatieve vorstsensor
 • Inclusief beschermende garage

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz

De Husqvarna Automower 430X NERA robotmaaier heeft een hele reeks intelligente functies die zorgen voor indrukwekkende maairesultaten in combinatie met de beste gazonkwaliteit. Zo past de Automower 430X zijn activiteit aan de weersomstandigheden aan om het gazon en zichzelf zo goed mogelijk te beschermen. Het schoonmaken van je nieuwe robotmaaier is heel eenvoudig dankzij de meegeleverde onderhoudsaccessoires. In combinatie met de garage is de robotmaaier bestand tegen alle weeromstandigheden. Al met al een optimale oplossing voor je slimme tuin.

Meer details
Productinformatie

 • Efficiënt en moeiteloos gazononderhoud: De Husqvarna Automower 430X Nera robotmaaier is voorzien van een intelligent systeem dat zorgt voor optimale gazongroei. Het maaisysteem past zich aan de weersomstandigheden aan, waardoor zowel jouw gazon als de robotmaaier beschermd worden.
 • Slimme objectidentificatie en vermijding: Met slimme objectidentificatie kan de Husqvarna Automower 430X Nera robotmaaier objecten herkennen en identificeren. De maaier heeft twee modi: herkenningsmodus waarin objecten worden herkend, en vermijdingsmodus waarin obstakels worden ontweken en aanrijdingen worden voorkomen.
 • Uitstekende mapping: Dankzij het nieuwe Nera-assortiment van Husqvarna is het mogelijk om de grensdraad te elimineren met de apart verkrijgbare EPOS plug-in kit. Hierdoor kan je robotmaaier zichzelf navigeren via een satellietverbinding en zorgt het voor briljante maairesultaten. Jouw tuin wordt hiermee slimmer dan ooit tevoren.
 • GPS-diefstalbeveiliging: De Husqvarna Automower 430X Nera robotmaaier is uitgerust met GPS-diefstalbeveiliging. In geval van diefstal ontvang je direct een melding op je smartphone. Bovendien staat de robot permanent opgesteld, waardoor het risico op diefstal aanzienlijk wordt verminderd.
 • Innovatieve vorstsensor: De robotmaaier is voorzien van een innovatieve vorstsensor die automatisch wordt geactiveerd bij het detecteren van rijp of ijs. Het systeem past dan direct het maaiprogramma aan, wat zowel het gazon als de messen en losse onderdelen van de robotmaaier beschermt.
 • Makkelijk schoon te maken: Met behulp van de meegeleverde onderhoudsaccessoires is het schoonmaken van de Husqvarna Automower 430X Nera robotmaaier een eenvoudige taak. Je kunt eenvoudig de hoes verwijderen en de boven- en onderkant reinigen met een tuinslang.
 • Bescherming tegen zon en regen: Om je Husqvarna Automower Nera zo lang mogelijk te gebruiken, moet hij worden beschermd tegen weersinvloeden wanneer hij niet wordt gebruikt. Met de garage biedt Husqvarna ideale bescherming als de Automower geparkeerd staat. Dankzij het opklapbare dak kun je gemakkelijk bij het display, het toetsenbord en alle kabelaansluitingen van je geparkeerde robot grasmaaier.

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 8

De installatie van de Husqvarna 430X Nera is eenvoudig en goed omschreven in de handleiding, waardoor gebruikers zonder problemen de robotmaaier kunnen installeren.

Productkwaliteit 9

De Husqvarna 430X Nera is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een uitstekende productkwaliteit, waardoor hij langdurige prestaties levert.

App/Software 8

De bijbehorende app voor de Husqvarna 430X Nera is gebruiksvriendelijk en biedt handige functies om de robotmaaier op afstand te bedienen en instellingen aan te passen.

Functionaliteit 10

Met een scala aan intelligente functies, zoals objectidentificatie, GPS-diefstalbeveiliging en een vorstsensor, biedt de Husqvarna 430X Nera een indrukwekkende set functies voor geavanceerd gazononderhoud.

Betrouwbaarheid 9

De Husqvarna 430X Nera is betrouwbaar en voert zijn maaitaken efficiënt en nauwkeurig uit, waardoor gebruikers op hem kunnen vertrouwen voor een goed onderhouden gazon.

Ontwerp 8

Het moderne en gestroomlijnde design van de Husqvarna 430X Nera en de garage maakt het een aantrekkelijke toevoeging aan elke tuin.

Gegevensbescherming 8

De Husqvarna 430X Nera waarborgt de gegevensbescherming van gebruikers en implementeert passende veiligheidsmaatregelen om persoonlijke informatie te beschermen.

Prijs-kwaliteit 9

Hoewel de Husqvarna 430X Nera een premium prijs heeft, rechtvaardigt de combinatie van zijn kwaliteit, prestaties en functies de investering, waardoor het een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt.

De installatie van de Husqvarna 430X Nera is eenvoudig en goed omschreven in de handleiding, waardoor gebruikers zonder problemen de robotmaaier kunnen installeren.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische Details


Husqvarna Automower 430X NERA Robotmaaier

Afmetingen75 x 54 x 28 cm
Gewicht14,6
ConnectiviteitBluetooth, wifi
StroomvoorzieningBatterij (Li-Ion)
Aanbevolen oppervlakte [m²]3.200 m² 
Snijhoogte [mm]Minimale snijhoogte: 20 mm Maximale snijhoogte: 60 mm
Snijsysteem3 vrij draaiende messen
Maximale helling [%]Op de grens: 25% Binnen werkgebied: 50%
Maaibreedte [cm]24 cm
Maaisysteem4-voudig zoeken
Geluidsvermogen [dB]58 dB(A)
Levensduur batterij [uren]24 uur
Laadtijd batterij [minuten]40 minuten
Energieverbruik bij maximaal oppervlaktevermogen [kWh]10 kWh per maand
Verpakkingsinhoud1x Husqvarna Automower 430X NERA Maairobot
1x Laadstation 760
1x Verlengaccu
1x Handleiding
Let op!Houd er rekening mee dat de begrenzingsdraad niet is inbegrepen bij de levering. Om de Husqvarna-installatie te voltooien, moet je de installatiekit apart bestellen.

Husqvarna Automower Garage Nera

Afmetingen95,4 x 74 x 51 cm
CompatibiliteitAutmower Nera Modellen
Verpakkingsinhoud1x Husqvarna Automower Garage Nera
1x Montageset
1x Handleiding
Installatie
FAQs
Hoe lang duurt het opladen van de robotmaaier en hoelang kan hij continu maaien?

De Husqvarna Automower 430X Nera heeft een oplaadtijd van ongeveer 40 minuten. Na volledig opladen kan hij ongeveer 145 minuten continu maaien voordat hij terugkeert naar het laadstation om opnieuw op te laden.

Kan de robotmaaier omgaan met oneffen terrein en hellingen?

Ja, de Husqvarna Automower 430X Nera is ontworpen om te werken op oneffen terrein en hellingen tot 50%. Dankzij zijn krachtige aandrijfsysteem kan hij moeiteloos verschillende soorten terrein aan.

Is de robotmaaier veilig voor huisdieren en kinderen?

Ja, de Husqvarna Automower 430X Nera is uitgerust met geavanceerde veiligheidsfuncties. Hij detecteert objecten en obstakels in zijn pad, waardoor hij deze vermijdt en aanrijdingen voorkomt. Bovendien schakelt de maaier automatisch uit en activeert een alarmsysteem als hij wordt opgetild, wat de veiligheid van huisdieren en kinderen waarborgt.

Kan ik de robotmaaier programmeren om op specifieke tijden te maaien?

Ja, met de Automower Connect-app kun je eenvoudig de maaitijden programmeren en aanpassen. Je kunt zelfs verschillende maaitijden instellen voor verschillende dagen van de week.

Van welk materiaal is de garage gemaakt?

De garage is gemaakt van hoogwaardig kunststof.

Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie