• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

8.6

Husqvarna Automower 320X NERA Robotmaaier + Garage

1

€ 2.898,99

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Husqvarna Automower 320X NERA - Robotmaaier
Aantal:

1

€ 2.898,99
Aanpassen
€ 2.898,99

1

€ 279,00

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Husqvarna Automower Garage Nera
Aantal:

1

€ 279,00
Aanpassen
€ 279,00

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 3.177,99 incl. btw en verzendkosten

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google

De voordelen van de Husqvarna Automower 320X NERA Robotmaaier + Garage in één oogopslag:

 • Efficiënt en moeiteloos gazononderhoud
 • Geavanceerde bedieningsopties
 • Slimme integratie in je dagelijks leven
 • Aanpasbare maai-instellingen
 • Geavanceerde sensortechnologie

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz

De Husqvarna Automower 320 Nera robotmaaier is voorzien van geavanceerde functies die zorgen voor een indrukwekkend maairesultaat. Je kunt de robotmaaier gemakkelijk bedienen via de intuïtieve interface van de Automower Connect-app of zelfs met spraakbesturing. Dankzij de ingebouwde vorstsensor worden zowel het gazon als de robot beschermd. Dit maakt het een slimme oplossing voor een prachtige tuin. Om je Husqvarna Automower Nera zo lang mogelijk te kunnen gebruiken, is bescherming tegen weersinvloeden essentieel wanneer hij niet in gebruik is. De garage biedt daarom ideale bescherming wanneer de Automower geparkeerd staat.

Meer details
Productinformatie
 • Efficiënt en moeiteloos gazononderhoud: De Husqvarna Automower 320X Nera Robotmaaier zorgt voor efficiënt en moeiteloos gazononderhoud. Deze maaier levert indrukwekkende maairesultaten zonder enige inspanning. Hij maait je gazon automatisch, zelfs op complexe terreinen, waardoor je een perfect onderhouden gazon krijgt.
 • Geavanceerde bedieningsopties: Met de Automower Connect-app kun je de robotmaaier eenvoudig bedienen vanaf je smartphone. Dankzij GPS-ondersteunende navigatie past de Automower zijn maaimethoden aan voor optimale resultaten.
 • Slimme integratie in je dagelijks leven: De Automower 320X Nera is compatibel met spraakassistenten zoals Amazon Alexa en Google Home. Je kunt ook gebruikmaken van IFTTT en Automower Connect om je gazononderhoud te synchroniseren met andere slimme apparaten in huis.
 • Aanpasbare maai-instellingen: Met het gebruiksvriendelijke menu kun je eenvoudig de maaihoogte aanpassen en profielen instellen voor verschillende maaizones. De robotmaaier past zich aan de behoeften van je gazon aan.
 • Geavanceerde sensortechnologie: De Husqvarna Automower 320X Nera is uitgerust met geavanceerde sensoren, zoals vorstbescherming en sensoren in de messen, voor optimale prestaties en bescherming van je gazon en de robotmaaier.
 • Gemakkelijk onderhoud en reiniging: Met een eenvoudige tuinslang maak je de buiten- en onderkant van de robotmaaier schoon. De onderhoudstool helpt bij het verwijderen van de hoes voor een moeiteloze reiniging.
 • Milieuvriendelijk en energiezuinig: De Husqvarna Automower 320X Nera heeft een lage CO2-uitstoot en gebruikt geen brandstof, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor gazononderhoud.
 • Praktisch ontwerp: Dankzij het opklapbare dak van de garage kun je gemakkelijk bij het display, het toetsenbord en alle kabelaansluitingen van je geparkeerde robot grasmaaier. Dit verlengt ook de levensduur van de maaier.

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 8

De installatie van de Husqvarna Automower 320X Nera Robotmaaier is eenvoudig en goed gedocumenteerd, waardoor het proces soepel verloopt.

Productkwaliteit 9

De Husqvarna Automower 320X Nera Robotmaaier is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een duurzame en betrouwbare prestatie.

App/Software 8

De Automower Connect-app is gebruiksvriendelijk en biedt handige functies om de robotmaaier op afstand te bedienen en te monitoren.

Functionaliteit 10

De Husqvarna Automower 320X Nera Robotmaaier beschikt over een breed scala aan intelligente functies, waaronder de mogelijkheid om obstakels te vermijden en verschillende maaizones in te stellen.

Betrouwbaarheid 9

Deze robotmaaier heeft een uitstekende betrouwbaarheid, waarbij het regelmatig en nauwkeurig het gazon maait zonder problemen.

Ontwerp 8

Het design van de robotmaaier en garage is strak en modern, waardoor hij goed past in elke tuin.

Gegevensbescherming 8

De gegevensbescherming van de Husqvarna Automower 320X Nera Robotmaaier is goed geregeld, met veilige gegevensoverdracht en bescherming van persoonlijke informatie.

Prijs-kwaliteit 9

Hoewel de prijs wat hoger kan zijn, biedt de Husqvarna Automower 320X Nera Robotmaaier in combinatie met de garage een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding gezien de kwaliteit en prestaties die het biedt.

De installatie van de Husqvarna Automower 320X Nera Robotmaaier is eenvoudig en goed gedocumenteerd, waardoor het proces soepel verloopt.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische Details


Husqvarna Automower 320X NERA Robotmaaier

Afmetingen75 x 54 x 28 cm
Gewicht12,8 kg
ConnectiviteitBluetooth
Wifi
StroomvoorzieningBatterij (Li-Ion)
Aanbevolen oppervlakte [m²]2200 m²
Snijhoogte [mm]Minimale snijhoogte: 20 mm
Maximale snijhoogte: 60 mm
Snijsysteem3 vrij draaiende messen
Maximale helling [%]25
Maaibreedte [cm]24 cm
Maaisysteem4-voudig zoeken
Geluidsvermogen [dB]58 dB(A)
Levensduur batterij [uren]24 uur
Laadtijd batterij [minuten]75 minuten
Energieverbruik bij maximaal oppervlaktevermogen [kWh]7 kWh
Verpakkingsinhoud1x Husqvarna Automower 320X NERA Maairobot
1x Laadstation
1x Voedingseenheid
1x Laagspanningskabel (10 meter)
1x Handleiding
Let op!Houd er rekening mee dat de begrenzingsdraad niet is inbegrepen bij de levering. Om de Husqvarna-installatie te voltooien, moet je de installatiekit apart bestellen.

Husqvarna Automower Garage Nera

Afmetingen95,4 x 74 x 51 cm
CompatibiliteitAutmower Nera Modellen
Verpakkingsinhoud1x Husqvarna Automower Garage Nera
1x Montageset
1x Handleiding
Installatie
FAQs
Geschiktheid voor diverse gazontypes:

De Husqvarna Automower 320X Nera Robotmaaier is geschikt voor verschillende soorten gazons, waaronder vlakke gazons, hellingen en gazons met complexe vormen.

Maaien bij regenachtig weer:

De Husqvarna Automower 320X Nera Robotmaaier is waterbestendig en kan zelfs maaien tijdens lichte regen. Bij hevige regen keert de robotmaaier automatisch terug naar het laadstation.

Batterijduur en opladen:

De krachtige batterij van de Husqvarna Automower 320X Nera Robotmaaier gaat ongeveer 70 minuten mee. Bijna lege batterij? De robotmaaier keert automatisch terug naar het laadstation om op te laden.

Programmeren van maaitijden:

Met de Automower Connect-app kun je eenvoudig maaitijden programmeren en aanpassen. Je kunt zelfs verschillende maaitijden instellen voor diverse dagen van de week.

Garage materiaal:

De garage is vervaardigd van hoogwaardig kunststof.

Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie