8.4
Authorized reseller of Meer van Nuki

Nuki Opener - Slimme deuropener voor intercom

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 99,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
0.00
€ 99,00 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Ondersteunt Amazon Alexa.
Amazon Alexa
Ondersteunt Apple HomeKit.
Apple HomeKit
Ondersteunt Google Assistant.
Google Assistant
Het product vereist een basisstation.
Basisstation vereist
IFTTT staat voor "If This Then That" en is een dienst waarmee je eenvoudige uitspraken kunt koppelen. Bijvoorbeeld: Als ik 's avonds mijn huis binnenkom, moeten alle lichten aan gaan.
IFTTT
Kan draadloos communiceren met andere Bluetooth apparaten
Bluetooth
Geofencing
U kan het product een tijdschema geven (bijvoorbeeld ‘s nachts de verwarming uit te schakelen)
Tijdschema
Eenvoudige Installatie

Met de Nuki Opener is het zoeken naar sleutels voorbij. Hij detecteert wanneer je thuiskomt en activeert automatisch de zoemer wanneer je aanbelt. Dankzij de continumodus is hij ook geschikt voor kantoren. Alles wat je nodig hebt is een intercom en een Nuki Bridge.

De voordelen van de Nuki Opener in één oogopslag:

 • Compatibiliteitscontrole
 • Toegang op afstand tot de deurzoemer
 • Ring to Open functie
 • Continumodus
 • Belonderdrukking

Expert review
8.4
Getest door tink expert
Annemarie

We konden in de test heel eenvoudig toegang verkrijgen met de Nuki Opener. Zonder de smartphone te gebruiken, kun je je trappenhuis in door eenvoudigweg op de bel te drukken. Met de continue modus en geluid-onderdrukking is het perfect voor kantoren, zodat iedereen snel toegang heeft. Maar de deuropener is ook een handige aanvulling op bestaande Nuki-systemen thuis.

Meer details
Productinformatie

 • Compatibiliteitscontrole: Ondek in twee stappen of je intercomsysteem klaar is voor een upgrade en of de Nuki Opener op je systeem kan worden geïnstalleerd.
 • Toegang op afstand tot de deurzoemer: Met de slimme deuropener voor de intercominstallatie bedien je eenvoudigweg de zoemer voor de ingangsdeur vanaf je smartphone. Dit werkt niet alleen vanaf de bank, maar ook als je onderweg bent. Sluit de deuropener eenvoudigweg aan op de Nuki Bridge en je kunt hem overal via de app bedienen.
 • Ring to Open functie: Met deze functie herkent de Nuki Opener dat je thuiskomt. Zodra je op de bel drukt, activeert de deuropener de zoemer en laat je het huis binnen. Als je andere gebruikers toegang verleent via de app, zullen zij deze functie ook gebruiken. Voor alle andere mensen blijft de deur echter op slot als ze op de bel drukken.
 • Continumodus: Activeer de continumodus zodat de Nuki Opener altijd onmiddellijk de hoofdingang opent wanneer iemand aanbelt. Je kunt deze functie op elk gewenst moment inschakelen met één druk op een knop in de Nuki-app.
 • Belonderdrukking: In de Nuki app kun je instellen dat de Opener bij bepaalde acties het belsignaal van je intercom onderdrukt wanneer iemand bij je aanbelt.

De Nuki Opener in actie

Installeer eenvoudigweg de Nuki Opener op je bestaande intercomsysteem. Je kunt de compatibiliteitscontrole via de Nuki website uitvoeren. De installatie zelf vereist enige bekabeling, maar is eenvoudig en snel. Zodra je de Opener op de bridge hebt aangesloten, kun je de zoemer activeren vanaf je smartphone. Alles werkt ook als je niet thuis bent.

Gemakkelijke toegang tot het trappenhuis

Je komt net terug van de winkel en je hebt je handen vol? In plaats van de sleutel te pakken, bel je gewoon aan. De Ring to Open functie activeert onmiddellijk de zoemer zodat je in het trappenhuis kunt komen zonder dat je je boodschappentassen neer hoeft te zetten. Om te voorkomen dat je hond, die al thuis wacht, begint te blaffen, blijft de bel stil dankzij de geluid-onderdrukking. Wanneer de continumodus is geactiveerd, kun je een periode instellen waarin de zoemer automatisch wordt geactiveerd telkens wanneer iemand op de bel drukt. De pakketbezorger vindt ook zijn weg naar het trappenhuis om het pakketje voor je deur te leggen. In de Nuki-app kun je kiezen of je hem toewijst aan intercoms, garagedeuren of andere knoppen. Met de bijbehorende instructies van de app kun je de deuropener aansluiten op je garagedeur. Op deze manier kun je ook deze via de Nuki-app bedienen.


Je hoeft nooit meer je sleutels te zoeken - met de Nuki Opener ben je zo binnen. Met de functie Ring to Open, geluid-onderdrukking en de continue modus is de slimme deuropener zowel geschikt voor kantoren, vakantiewoningen als voor je eigen huis.

Lees meer
Expert review
8.4
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 8

Met behulp van de instructies kun je de Opener eenvoudig aansluiten op het intercomsysteem.

Productkwaliteit 9

De compacte behuizing is robuust en goed gemaakt.

App/Software 8

De Nuki-app maakt het gemakkelijk om Nuki producten te gebruiken en te controleren en heeft een strak design.

Functionaliteit 8

Automatische opening, toegang op afstand en continue modus maken de deuropener flexibel in gebruik.

Betrouwbaarheid 9

Openen via de app is betrouwbaar. De opener werkt zelfs bij extreme kamertemperaturen tot 40°C.

Ontwerp 8

Compact en onopvallend, de deuropener past in het ingangsbereik.

Gegevensbescherming 8

End-to-end encryptie zoals bij online bankieren.

Prijs-kwaliteit 9

Voor een eerlijke prijs ontvang je een slimme deuropener met verschillende functies.

Met behulp van de instructies kun je de Opener eenvoudig aansluiten op het intercomsysteem.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Product gewicht100 gram
ConnectiviteitBluetooth 5.0
Stroomvoorziening4 AAA-batterijen
Batterijduurca. 1 jaar
Bluetooth bereikTot 10 meter
Inhoud doosNuki Opener, Montage materiaal, schroevendraaier, 4x AAA-batterijen, installatiehandleiding
Installatie
FAQs
Heb ik een bridge nodig om de Nuki Opener te gebruiken?

De Opener communiceert via Bluetooth (BLE). Omdat de bluetooth verbinding van je woning naar de voordeur van je flatgebouw meestal niet stabiel of helemaal niet beschikbaar is, raden wij je aan om de Opener alleen te gebruiken in combinatie met de Bridge, die verbonden is met je wifi netwerk. Je kan de Bridge ook gebruiken om de deur van je hoofdingang op afstand te openen.

Heb ik toestemming nodig van mijn verhuurder voordat ik de Nuki Opener kan installeren?

De Opener werkt op vier AAA-batterijen, zodat er geen elektriciteit van het huissysteem wordt verbruikt en een stabiele stroomvoorziening altijd gegarandeerd is. Zo wordt stroomdiefstal vermeden en kan je de Nuki Opener thuis installeren zonder toestemming van je verhuurder.

Wat als ik hulp nodig heb bij het installeren van de Nuki Opener?

De installatie van de Nuki Opener is niet gevaarlijk, omdat de intercom in het laagspanningsbereik werkt. De Opener is ontworpen voor zelfinstallatie. Als je nog steeds hulp nodig hebt van een technische expert, kun je een Nuki Pro Partner vinden op de Nuki website via de dealer search.

Is de Nuki Opener compatibel met de Nuki Fob of Nuki Keypad?

Alle Nuki-producten zijn ontworpen om compatibel te zijn met elkaar. De Opener is daarom ook compatibel met het Keypad en de Fob, en de apparaten kunnen in de Nuki-app met elkaar worden verbonden. Vanwege de fysieke beperkingen van bluetooth en de vaak grotere afstand tussen de voordeur en de intercom, kunnen we niet garanderen dat het ook op de juiste manier zal werken.

Kan ik mijn elektrische garagedeur ook besturen met de Opener?

In principe kan de Opener bijna elke elektronisch gestuurde poort aansturen. Tijdens het configuratieproces via de Nuki-app heb je de mogelijkheid om naast de gebruikelijke intercom ook andere deuren (bv. garage, tuinpoort, drukknop, etc.) te selecteren. De app legt je op een duidelijke manier uit hoe je de Opener op iedere drukknop kunt aansluiten.

Video’s over dit product
Productinformatie
Installatie

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Nuki Combo 2.0 + Opener

Nuki Combo 2.0 + Opener

Normale prijs: € 368,00

Special Price € 0,00

Nuki Combo 2.0 + Fob + Keypad + Opener

Nuki Combo 2.0 + Fob + Keypad + Opener

Normale prijs: € 486,00

Special Price € 0,00

Nuki Opener + Bridge

Nuki Opener + Bridge

Normale prijs: € 198,00

Special Price € 0,00

 
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.