8.8

Netatmo Weerstation + Windmeter

Netatmo Weerstation

€ 169,99 € 159,95

1

€ 169,99 € 159,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Netatmo Weerstation
€ 169,99 € 159,95
Aanpassen
Aantal:

1

€ 169,99 € 159,95

Netatmo Windmeter

€ 99,99 € 92,95

1

€ 99,99 € 92,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Netatmo Windmeter
€ 99,99 € 92,95
Aanpassen
Aantal:

1

€ 99,99 € 92,95

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 239,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

Ontdek je (buiten)omgeving en kom alles over het weer te weten met het slimme weerstation van Netatmo. Dit detecteert veranderingen in temperatuur, luchtdruk/kwaliteit en vochtigheid en meet het geluidsniveau. Dat kan de gadget niet alleen buiten, maar ook binnen doen. Met behulp van een CO2-sensor meet het weerstation de luchtkwaliteit. Is die niet goed, dan ontvang je een melding en het advies om je huis te ventileren. De Netatmo windmeter is een uitbreidingsmodule voor het Netatmo weerstation. Zoals de naam al aangeeft, zorgt de windmeter voor de registratie van windsnelheden en windrichting.


De voordelen van het Netatmo Weerstation + Windmeter in één oogopslag:

 • Slimme metingen
 • Realtime berichtgeving
 • Spraakbediening
 • Nauwkeurige technologie
 • Alle weergegevens in één overzichtelijke weergave
 • Lange levensduur

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz

Het veelzijdige Netatmo Weerstation biedt een gebruiksvriendelijke manier om informatie over het weer te krijgen, realtime via de smartphone-app. Het apparaat is degelijk, gemakkelijk in te stellen en ook in staat om gegevens over het binnenklimaat te verzamelen. Het is een interessante gadget voor wie alles over het weer wilt weten. De windmeter is een handige uitbreiding van het Netatmo weerstation. Het apparaat overtuigt niet alleen door zijn innovatieve technologie, maar ook door zijn design. Dit maakt het nog leuker om informatieve weergegevens te registreren.

Meer details
Productinformatie

 • Slimme metingen: Het Netatmo Weerstation is een persoonlijk weerstation dat werkt met zowel iOS- als Android-apparaten. Kom via de app alles te weten over de temperatuur, luchtkwaliteit en eventueel geluidsoverlast.
 • Realtime berichtgeving: De gegevensgrafieken worden elke 5 minuten bijgewerkt. Blijf op de hoogte met realtime berichten op je smartphone.
 • Spraakbediening: Dankzij de integratie van Amazons stemassistent kun je veel informatie krijgen door spraakopdrachten te geven.
 • Nauwkeurige technologie: Dankzij deze ingebouwde technologie is Netatmo in staat de windsnelheid en richting te meten met een hoge nauwkeurigheid en lage fouttolerantie.
 • Alle weergegevens in één overzichtelijke weergave: Of het nu gaat om hobby werk rondom huis en tuin of iets dergelijks: de gegevens die de windmeter verzamelt, helpen je om je activiteiten te organiseren. Zo weet je precies wanneer het tijd is om te vliegeren of surfen!
 • Lange levensduur: De meegeleverde batterijen hebben een levensduur van twee jaar zonder tussentijds vervangen.

Het Netatmo Weerstation + Windmeter in actie

We brengen het grootste deel van de dag binnen door. Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat de luchtkwaliteit daar vaak veel slechter is dan buiten. Het weerstation Netatmo geeft precies aan wanneer het weer tijd is om te ventileren. Je krijgt geen algemene voorspelling voor grote gebieden of gemiddelde waarden: het Netatmo weerstation is je persoonlijke weersverwachting voor precies waar je woont. Daarnaast helpt het weerstation bij het analyseren van de lucht- en omgevingscondities binnen je huis of woning om optimale omstandigheden te garanderen.

Uitgebreide functies

De gemeten waarden omvatten temperatuur, luchtvochtigheid, luchtkwaliteit en geluidsniveau. Het pakket bestaat uit twee modules, één voor weermetingen buiten en de andere voor het meten van de klimaatomstandigheden binnen. Beide modules communiceren met elkaar en informeren je via de app over veranderingen in temperatuur, vochtigheid, luchtdruk, CO₂-gehalte in de lucht en het geluidsniveau. Je krijgt datagrafieken en real-time berichten direct op je smartphone. Als er bijvoorbeeld teveel luchtvervuiling wordt gemeten, wordt je via een app-melding op de hoogte gebracht om deze situatie tegen te gaan.


De Netatmo windmeter maakt gebruik van revolutionaire ultrasone technologie om de hoogste nauwkeurigheid in windrichtingbepaling te garanderen. De vier ultrasone transducers zorgen voor uiterst nauwkeurige metingen. De windsnelheden worden geregistreerd in een meetbereik van 0 tot 45 m/s, zelfs bij topsnelheden van meer dan 160 km/u. De transducers kunnen worden gebruikt om de windsnelheid in een breed bereik te meten. De nauwkeurigheid van de snelheidsbepaling is gebaseerd op een fouttolerantie van maximaal 0,5 m/s, d.w.z. niet meer dan 1,8 km/u. Tegelijkertijd is er geen traagheid zoals bekend van mechanische windmeters.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 9

De installatie vergt slechts een paar eenvoudige stappen. Elke extra module staat duidelijk vermeld in dezelfde app naast de reeds geïnstalleerde modules.

Productkwaliteit 8

Sterke behuizing in een stevige en compacte vorm.

App/Software 8

De app heeft een helder ontwerp. De systeemupdates worden voortdurend uitgevoerd en ontwikkelen de Netatmo app constant verder.

Functionaliteit 9

Het weerstation registreert alle binnen- en buiten klimaatgegevens. Als extra module bij het Netatmo weerstation registreert de windmeter gegevens over windsnelheid en windrichting - een geweldige aanvullende functie.

Betrouwbaarheid 10

De sensoren werken foutloos en registreren nauwkeurig. Let op de instructies waar het weerstation moet worden geïnstalleerd voor een correcte datameting en -bepaling.

Ontwerp 10

Een minimalistisch design in combinatie met de slanke vormgeving en hoogwaardige materialen.

Gegevensbescherming 8

De apparaten communiceren versleuteld en zijn beveiligd volgens gangbare normen.

Prijs-kwaliteit 9

Deze set beschikt over een goede prijs-kwaliteitsverhouding, ook vanwege de talrijke mogelijkheden. Een uitgebreide weersvoorspelling gadget voor iedere gebruiker.

De installatie vergt slechts een paar eenvoudige stappen. Elke extra module staat duidelijk vermeld in dezelfde app naast de reeds geïnstalleerde modules.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen4,5 x 15,5 x 4,5 cm (Weerstation), Ø: 8,6 cm Hoogte: 11 cm (Windmeter)
Productgewicht incl. verpakking762 g (Weerstation)
Sensoren en metingen (Weerstation)Binnentemperatuur: 0°C tot 50°C (meettolerantie ± 0 3°C), Buitentemperatuur: -40°C tot 65°C (meettolerantie ± 0 3°C), Vochtigheid: 0 tot 100% (meettolerantie ± 3%), Luchtdruk: 260 tot 1160 mbar (meettolerantie ± 1 mbar), CO2-gehalte: 0 tot 5000 ppm (meettolerantie ± 50 ppm of +-5%), Volume: 35 dB tot 120 dB.
Sensoren en metingen (Windmeter)Windsnelheid: Meetbereik van 0 tot 45 m/s (160 km/u) Nauwkeurigheid: 0,5 m/s (1 8 km/u). Windrichting: Nauwkeurigheid met een maximale afwijking tot 5°.
Stroomvoorziening2 AAA-batterijen (Weerstation), 4 AA-batterijen (Windmeter)
CompatibiliteitiOS, Android, Windows Phone
Installatie
FAQs
Wat zijn de minimale eisen voor smartphone/tablet gebruik bij het Netatmo Weerstation?

Vanaf iPad 2, iPod Touch (5e generatie), iPhone 4, Android 4.0, Windows Phone 8.0.

Hoe ver kunnen de Netatmo modules van elkaar verwijderd zijn?

Het bereik bedraagt maximaal 100 meter.

Aan welke andere eisen moet worden voldaan?

Niet veel. Je hebt alleen een wifi-router en internettoegang nodig. Let wel: publieke hotspots worden niet ondersteund.

Hoe meet de ultrasone transducer van de Netatmo Windmeter precies?

Bij windsnelheid is het meetbereik 0 tot 45 m/s (ongeveer 160 km/u) met een nauwkeurigheid van 0,5 m/s (1,8 km/u). De windrichtingen worden aangegeven met een nauwkeurigheid tot 5°.

Hoe ver kan de module van het weerstation vandaan zijn?

De afstand kan oplopen tot 100 meter.

Zijn er batterijen nodig om de Netatmo Windmeter te gebruiken?

Ja, maar 4 AA-batterijen zijn ook inbegrepen. Ze gaan tot 2 jaar mee.

Kan ik meerdere Netatmo windmeters tegelijk gebruiken?

Helaas kan er maar één windmeter per Netatmo weerstation worden gebruikt.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie