9.0

Netatmo Weerstation + Binnenmodule

Aanbevolen verkoopsprijs € 219,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 199,95 Incl. btw

  • Gratis verzending en retour

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Apple HomeKit

Handige, gepersonaliseerde gegevens over het weer van drie apparaten tegelijk. Dit pakket bestaat uit twee Netatmo binnenmodules en een Netatmo buitenmodule. Ze meten de temperatuur, luchtvochtigheid, luchtkwaliteit, volume en druk. Daarnaast meten de twee binnenmodules de CO2-waarde in de betreffende ruimte. Waarschuwingen om te ventileren helpen om het ruimteklimaat binnen fris te houden. Bovendien kun je in de app de meetgegevens uit het verleden makkelijk terug vinden.


De voordelen van de Netatmo Weerstation + binnenmodule in één oogopslag:

  • Slimme waarschuwingen
  • Spraakbesturing
  • Binnenmodule is tegelijkertijd basisstation
  • Vraag het Alexa

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Richard

De perfecte uitbreiding van je smart home systeem. Met het Netatmo weerstation en de extra binnenmodule kun je de weergegevens buiten je huis volgen en vervolgens je gedrag erop aanpassen. Je hebt ook een overzicht van de luchtkwaliteit binnen je eigen vier muren. De dag-, week- en jaargrafieken zorgen ervoor dat je altijd een duidelijk overzicht hebt over de vijf gemeten onderdelen.

Meer details
Productinformatie

  • Twee binnenmodules: De twee Netatmo binnenmodules meten de temperatuur, luchtvochtigheid, luchtkwaliteit, CO2 en de luchtdruk. De apparaten worden aangesloten op het netstroom.
  • De buitenmodule: De Netatmo buitenmodule meet de buitentemperatuur, luchtvochtigheid, luchtkwaliteit en -druk. De module wordt gevoed door twee AAA-batterijen. Ze gaan tot twee jaar mee.
  • Meetstation: De binnenmodule van het Netatmo weerstation is tegelijkertijd het basisstation. De andere apparaten zijn er via een draadloze verbinding mee verbonden. Iedere vijf minuten worden gegevens uitgewisseld tussen de apparaten.
  • Slimme waarschuwingen: Voor elke sensor kunnen maximum- en minimumwaarden worden gespecificeerd. Je ontvangt een app-melding als je boven of onder de limiet komt.
  • Vraag het Alexa: De Netatmo-modules zijn compatibel met Amazon Alexa. Vraag 's morgens als je beneden komt simpelweg wat de temperatuur is en wat het weer wordt vandaag. Dan weet je direct of de fiets of de trein geschikter is.

Netatmo weerstation + binnenmodule in actie

Zowel de buiten- als de twee binnenmodules hebben elk vijf sensoren. Ze helpen je met het meten van verschillende gegevens: van de temperatuur tot de luchtkwaliteit. De deksel van het Netatmo weerstation is gemaakt van uv-bestendig aluminium. De bijbehorende Netatmo Weather-app is beschikbaar voor Android, iOS en Windows telefoons.


In de app worden alle gegevens duidelijk in grafieken weergegeven. De gegevens kunnen zelfs als CSV-bestanden worden geëxporteerd. Met name bij de binnenmodule vonden we de CO2-meting een handig hulpmiddel. Het wordt automatisch om de vijf minuten uitgevoerd. De meting kan ook handmatig worden uitgevoerd met een druk op de knop. Een langwerpig led-display geeft het niveau weer aan de hand van kleuren zoals je ze ook kent bij een stoplicht.


In de Netatmo Weather-app heb je toegang tot actuele weerinformatie rondom je thuis. Je ontvangt daarnaast ook een lokale 7-daagse weersverwachting. De meetgegevens kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Als je problemen hebt met schimmel of de kwaliteit van de lucht in huis, kunnen de binnenmodules van het Netatmo weerstation helpen om ergere schade te voorkomen.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Richard
Installatie 9

Het gebruik van de Netatmo weerstation is dankzij de wifi installatie snel onder de knie te krijgen. Ook de extra componenten zijn in slechts enkele minuten geïntegreerd.

Productkwaliteit 10

De behuizing is van zeer hoge kwaliteit. Het bestaat uit aluminium en is uv-bestendig.

App/Software 8

De app ziet er zeer fraai uit. Het biedt veel interessante en handige functies met betrekking tot het weer.

Functionaliteit 9

Meting van verschillende gegevens en weergave in handige dag-, week- en jaargrafieken.

Betrouwbaarheid 9

De gegevens zijn voldoende nauwkeurig voor privégebruik. Vooral de CO2-meting levert interessante resultaten op.

Ontwerp 10

Het weerstation is uitstekend. Het ontwerp is tijdloos, elegant en modern.

Gegevensbescherming 8

Het weerstation werkt via wifi. Zorg daarom voor een sterk wifi wachtwoord.

Prijs-kwaliteit 9

Geweldig product, geweldige prestaties. Dit pakket omvat ook twee binnenmodules om meerdere kamers te dekken.

Het gebruik van de Netatmo weerstation is dankzij de wifi installatie snel onder de knie te krijgen. Ook de extra componenten zijn in slechts enkele minuten geïntegreerd.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen 4,5 x 4,5 x 15,5 cm
Artikelgewicht762g
Totaal aantal sensorenTemperatuur, luchtvochtigheid, luchtdruk, luchtkwaliteit, geluidssterkte, CO2-metingen
Buitenmodule batterijen 2x AAA-batterijen
Installatie
FAQs
Met welke besturingssystemen is de Netatmo Weather-app compatibel?

De app is compatibel met Android vanaf versie 4.0, iOS vanaf versie 9.0 en ook met Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1 en Windows Phone 8.

Wat zijn CSV-bestanden?

CSV is een opslagformaat. De geëxporteerde gegevens kunnen worden geïmporteerd in Excel.

Zijn er andere sensoren die in het systeem ingebouwd kunnen worden?

Ja, Netatmo biedt naast de binnen- en buitenmodules ook een regenmeter en een windmeter aan. De binnenmodule van de weerstation module dient als basisstation voor de netwerkactiviteiten.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie