Raak nooit meer iets kwijt met Tile

Met de slimme producten van Tile weet je zeker dat je nooit meer je sleutels, je laptop of je telefoon kwijt raakt. Met deze handige apparaatjes kun je in de app zien waar je spullen verstopt zijn of zelfs een geluidje laten afspelen.

Filter

Waarom kiezen voor Tile?

Het principe van Tile is even eenvoudig als ingenieus: kleine handige apparaatjes die je helpen met maximale zoekresultaten. De visie van Tile is om een wereldwijde community te creëren waar iedereen elkaar kan helpen om verloren spullen terug te vinden. Met Tile zoek je snel je verloren portemonnee, sleutels of smartphone op zodat je kosten nog moeite worden bespaard. Voor ieder voorwerp heeft Tile de juiste slimme tracker die je helpt in je dagelijks leven.

Wat maakt Tile bijzonder?

Tile is te vergelijken met een wereldwijde, slimme opsporingsdienst. Dankzij de app is het delen en vinden van alle verloren voorwerpen mogelijk. Met de Tile app kun je alle bluetooth trackers beheren, hun locatie controleren of een ingebouwd alarm laten afgaan. Ook enorm handig: het werkt ook andersom. Als je je smartphone kwijt bent, kun je hem een geluid laten maken via de bluetooth tracker, zelfs als hij op stil staat. Als de vervelende situatie zich voordoet dat je Tile apparaat buiten het bluetooth bereik is en je hem daarom niet via de app kunt lokaliseren, is er geen reden tot paniek, omdat alle Tile gebruikers via de Tile community je kunnen helpen met je zoekopdracht.

Wat kun je met Tile?

Tile kan veel meer dan traditionele bluetooth trackers of sleutelhangers. Alle keyfinders zijn flexibel in gebruik, hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn eenvoudig te installeren. Dankzij de IP-certificering zijn alle keyfinders beschermd tegen weer en wind. Daarom kun je ze monteren op de meest uiteenlopende objecten voor binnen en buiten. Een ander voordeel van de slimme sleutelhanger is de lange levensduur van de batterij die tot drie jaar mee gaat. De zeer betrouwbare bluetooth trackers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Afgewerkt met een strak, modern design, passen ze in elke portemonnee, op elk fietszadel of sleutelhanger.

De voordelen van Tile in één oogopslag:

  • IP67 waterbestendig
  • Gemakkelijk te bevestigen
  • Betrouwbare bluetooth verbinding
  • Groot bereik
  • Luid volume
  • Lange levensduur batterij
  • Licht, klein en compact ontwerp
  • App bediening
  • Spraakgestuurd vinden via Amazon Alexa en Google Assistant
  • Wereldwijde Tile community
Resultaten weergeven