• De webwinkel voor smart home in Nederland
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

bold

Altijd toegang tot je huis met de Bold Smart Lock

Beveilig je woning met de slimme sloten van Bold. Open je deur eenvoudig via de bijbehorende app of gebruik een vooraf ingestelde draaicode, waardoor je je fysieke sleutel veilig thuis kunt laten.

Het Bold assortiment

Bold Smart Lock

Stap over op het gebruik van een Bluetooth-gestuurde slimme slot en bevrijd jezelf van traditionele sleutels. De installatie is eenvoudig en kost slechts 5 minuten van je tijd. Bedien het slimme slot met je smartphone of een persoonlijke pincode.

Bold Connect

Stap in de sleutelvrije wereld en verbind je Bold Smart Lock met Bold Connect. Zo kan je het deurslot makkelijk op afstand openen. Het slimme slot heeft de beste beveiliging. En je kan tijdelijk toegang delen met anderen via wifi. Jij hebt de controle - altijd en overal.

Bold Smart Cylinder

Deze slimme cilinder vervangt je traditionele sleutel en laat je de deur openen met je smartphone. Geschikt voor de meeste deuren met een cilinderslot, dankzij meegeleverde verlengstukjes.

Bold Clicker

Zelfs zonder smartphone is er een handig alternatief beschikbaar: de Bold Clicker. Met één druk op de knop bedien je het Bold Smart Lock zonder gedoe met sleutels. Dit is handig voor ouderen, kinderen en medewerkers in bedrijven.

Het Bold smart lock assortiment

Voordelen van Bold producten

Betrouwbaar en veilig met het SKG* keurmerk

Bold slimme deursloten hebben een SKG*** keurmerk, wat staat voor de hoogste graad van veiligheid en betrouwbaarheid. Dit keurmerk is een bevestiging van de bescherming die de sloten bieden tegen inbraak en ongeautoriseerde toegang.

Altijd toegang, ook zonder telefoon

Met Bold hoef je je nooit zorgen te maken over het verliezen van je telefoon of een lege batterij. Dankzij de backup pincode kun je altijd toegang krijgen tot je huis, wat er ook gebeurt. Dit biedt gemoedsrust en extra gemak.

Te installeren op deuren met een anti-trek beslag en driepuntssluiting

Bold is veelzijdig en kan worden geïnstalleerd op deuren met anti-trek beslagen en driepuntssluitingen. Dit betekent dat je de voordelen van Bold kunt ervaren, ongeacht het type deur dat je hebt.

Eenvoudige installatie binnen 5 minuten

De installatie van de slimme deursloten van Bold is een fluitje van een cent en kan in slechts 5 minuten worden voltooid. Zelfs als je geen technische achtergrond hebt, kun je moeiteloos genieten van de voordelen van een slim slot in je huis.

Je kunt 2 jaar vooruit met 1 batterij

De slimme deursloten van Bold zijn ontworpen om energiezuinig te zijn. Met slechts één batterij kun je maar liefst 2 jaar lang gebruikmaken van je slimme slot, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over frequente batterijvervanging.

Volledig sleutelloos

Bold maakt fysieke sleutels overbodig. Met je smartphone en de Bold App kun je de deur openen en vergrendelen met slechts een paar tikken op het scherm. Dit elimineert het gedoe van het dragen van sleutels en biedt ultiem gemak en moderne toegangscontrole.

Hoe installeer je een Bold slim deurslot?

Oude cylinder verwijderen

01

Verwijder je bestaande cilinder

Begin met het verwijderen van de bestaande cilinder (het slot) uit je deur. Gebruik hiervoor het juiste gereedschap, zoals een schroevendraaier, om de bevestigingsschroeven los te maken. Zorg ervoor dat je de cilinder volledig uit de deur haalt.

bold smart cilinder installeren

02

Plaats de Bold Smart Cilinder

Neem de Bold Smart Cilinder uit de verpakking en bekijk de meegeleverde verlengstukjes. Deze verlengstukjes kunnen nodig zijn om de cilinder passend te maken voor je specifieke deur. Plaats de cilinder in het cilinderslot van je deur en gebruik de verlengstukjes indien nodig om ervoor te zorgen dat de cilinder stevig en veilig past.

 Bold App

03

Installeer de Bold App op je smartphone

Ga naar de app-store op je smartphone (bijvoorbeeld de Apple App Store of Google Play Store) en zoek naar de "Bold" app. Download en installeer de app op je smartphone.

Bold verbinden met app

04

Volg de instructies om verbinding te maken via Bluetooth

Open de Bold App en volg de instructies om een nieuwe Bold Smart Cilinder toe te voegen aan je account. Dit omvat meestal het inschakelen van Bluetooth op je smartphone en het selecteren van het Bold-slot in de app om de verbinding tot stand te brengen. Zorg ervoor dat je de instructies in de app nauwkeurig volgt.

Bold app

05

Stel toegangsrechten in voor gebruikers via de app

Nadat de verbinding tot stand is gebracht, kun je in de Bold App toegangsrechten instellen voor gebruikers. Dit omvat het toevoegen van familieleden of andere personen die toegang tot je huis nodig hebben. Je kunt bepalen wie wanneer toegang heeft tot de deur en welke rechten ze hebben.

De meestgestelde vragen over Bold

Je kunt zoveel gebruikers toegang verlenen als je wilt via de Bold App.

Ja, je kunt meerdere Bold Smart Cilinders aan dezelfde app koppelen. Dit is handig als je meerdere deuren in je huis wilt beheren met dezelfde app. Volg gewoon dezelfde installatieprocedure voor elke cilinder en voeg ze toe aan je account in de app.

Bij Bold hechten ze veel waarde aan de privacy en beveiliging van je gegevens. De gegevens die via de app worden verzonden en opgeslagen, worden versleuteld om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn. Ze delen geen persoonlijke informatie met derden zonder je toestemming.

Ja, je kunt de Bold Smart Cilinder op afstand bedienen via de Bold App, zelfs als je niet thuis bent. Zolang je smartphone verbinding heeft met internet, kun je op afstand de deur ontgrendelen of vergrendelen. Dit kan handig zijn om bijvoorbeeld gasten toegang te verlenen als je niet thuis bent.

De Bold App zal je op de hoogte stellen wanneer de batterij van je cilinder bijna leeg is. Je hebt voldoende tijd om de batterij te vervangen voordat deze volledig leeg is. Het vervangen van de batterij is eenvoudig en wordt in de handleiding uitgelegd. Als de batterij onverhoopt leeg raakt, kun je nog steeds je backup pincode gebruiken om toegang te krijgen tot je huis.

Resultaten weergeven