Bold Smart Lock in deur

Altijd toegang tot je huis met de Bold Smart Lock

Beveilig je huis met de smart lock van Bold. Open de deur met behulp van de app of via een vooraf ingestelde draaicode. Je kunt je voordeur sleutel dus thuis laten.

Filter

Waarom kiezen voor Bold?

Rust nu je deur uit met een smart lock van Bold. Hiermee kun je je huissleutels thuis laten en doe je simpelweg de deur open via de Bold app. Ook goed om te weten is dat je de slimme sloten op bijna elke deur met cilinder slot kunt plaatsen met de meegeleverde verlengstukjes. Via bluetooth maak je verbinding met het slimme slot en open je de deur met je smartphone.

Wat maakt Bold bijzonder?

Je kunt meerdere mensen toegang geven tot je slimme slot en ook heel eenvoudig weer verwijderen. Zo zorg je er dus voor dat je met het hele gezin toegang hebt tot je huis. In de handige app kun je zelfs zien wie er de deur heeft geopend en wanneer dit is gebeurd. Zo heb je dus meer veiligheid in huis en vergroot je het comfort van het openen van je deuren.

Kies voor veiligheid en gemak met de Bold slimme deursloten

De slimme deursloten van Bold hebben de hoogste veiligheidsstandaard met het SKG*** keurmerk. Daarnaast is de smart lock compleet sleutelloos. Je opent het slot met behulp van je smartphone. Telefoon leeg? Geen zorgen, met een vooraf ingestelde backup pincode kun je altijd je huis binnen. Draai de code door aan de buitenknop de draaien. Je kunt de Bold Smart Cilinder eenvoudig zelf binnen 5 minuten installeren.

De voordelen van Bold in één oogopslag:

  • Betrouwbaar en veilig met het SKG*** keurmerk
  • Eenvoudige installatie binnen 5 minuten
  • Altijd toegang, ook zonder telefoon
  • Je kunt 2 jaar vooruit met 1 batterij
  • Te installeren op deuren met een anti-trek beslag en driepuntssluiting
  • Volledig sleutelloos
Resultaten weergeven