9.0
Authorized reseller of Meer van tado

tado° Slimme Bedrade Thermostaat

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 139,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 129,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit

Met een extra tado° Slimme Thermostaat kun je bij je thuis een multizone-verwarmingssysteem instellen en de temperatuur in verschillende ruimtes van je huis afzonderlijk regelen. Deze losse, slimme thermostaat dient als uitbreiding van je tado° systeem en je hebt dus een tado° Internet Bridge nodig om hem te gebruiken.


De voordelen van de tado° Slimme Thermostaat in één oogopslag:

 • Multizone-verwarming
 • V3+ voor betere luchtkwaliteit
 • Tijdschema's nemen het werk over
 • Bespaar tot 31% op verwarmingskosten
 • Hoge compatibiliteit

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Sonik

Door een aanvullende tado° Slimme Thermostaat te installeren, krijg je nog meer controle over je verwarming. Je kunt je huis dan in twee verwarmingszones verdelen en van elke zone afzonderlijk de temperatuur regelen. De open-raam-detectie werkt dan ook beter, waardoor je eenvoudig extra energie bespaart. Let op: je hebt een tado° Internet Bridge nodig om van alle slimme functies gebruik te maken.

Meer details
Productinformatie

 • Multizone-verwarming: Deel je huis op in zones en stel nauwkeurig de temperatuur in per zone. Zo zorg voor de juiste warmte in iedere kamer zonder energie te verspillen.
 • V3+ voor betere luchtkwaliteit: De nieuwe Climate Assistant zorgt voor een beter binnenklimaat door de binnen- en buitenlucht te monitoren.
 • Tijdschema's nemen het werk over: Vooral vloerverwarmingssystemen hebben veel tijd nodig om op te warmen. De tado° V3+ slimme thermostaat verwarmt je kamers met slimme tijdschema's op de tijden dat jij het wilt.
 • Bespaar tot 31% op verwarmingskosten: Als muurthermostaat of voor vloerverwarming bespaart tado° tot 31% op verwarmingskosten per jaar. Een grafisch rapport van je gebruik geeft aan wanneer je mogelijk onnodig verwarmt. De energiebesparingen worden onder andere mogelijk gemaakt door Geofencing en het detecteren van open ramen.
 • Hoge compatibiliteit: De slimme tado° V3+ thermostaat is compatibel met 95% van alle verwarmingssystemen. Daarnaast integreer je tado° eenvoudig in je Google Home, Apple HomeKit of Amazon Alexa systeem.

tado° Slimme Thermostaat in actie

De slimme thermostaat van tado° verbetert de energie-efficiëntie van je verwarmingssysteem en verhoogt tegelijkertijd je eigen comfort. Zo werkt het: dankzij intelligente schema's verwarm je alleen wanneer het echt nodig is. Bijvoorbeeld de badkamer in de ochtend of de woonkamer in de avond. Met behulp van de Geofencing-technologie kun je nog meer energie besparen.

Met tado° verwarm je nooit een lege woning

Het instellen van meerdere verwarmingszones in je woning, gepaard met de Geofencing-functionaliteit van de tado° Internet Bridge, kan je helpen enorm veel te besparen op je energierekening. Geofencing werkt als volgt: de bridge meet de afstand van je smartphone tot je huis. Op die manier weet je tado° systeem of je het huis hebt verlaten. Als je niet thuis bent wordt de verwarming automatisch uitgezet en de tijdschema's die je voor je tado° systeem hebt ingesteld worden onderbroken. Wanneer je onderweg naar huis bent, zal het verwarmingssysteem op de ingestelde temperatuur voorverwarmen zodat wanneer je thuis komt het meteen een aangename temperatuur is.


De slimme thermostaat van tado° vervangt je bestaande muurthermostaat. Hij wordt op dezelfde manier aangesloten op je verwarmingssysteem als je oude thermostaat. Met deze setup kun je dan handmatig bedienen, slimme tijdschema's instellen en van Geofencing gebruikmaken.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Sonik
Installatie 9

De installatie van de slimme tado° thermostaat is relatief eenvoudig en snel dankzij de meegeleverde zelfklevende pads of bevestiging schroeven.

Productkwaliteit 9

De tado° thermostaat heeft een stevige, netjes afgewerkte behuizing.

App/Software 9

Het menu van de tado° app is zeer gebruiksvriendelijk te bedienen en heeft een overzichtelijk design. De kleuren variëren afhankelijk van de instellingen en de temperaturen kunnen binnen enkele seconden handmatig worden bijgesteld.

Functionaliteit 9

De slimme thermostaat zorgt voor een efficiënter verwarmingssysteem door nauwkeurig de temperatuur in verschillende kamers te meten en helpt zo om de verwarmingen alleen in te schakelen wanneer ze daadwerkelijk nodig zijn.

Betrouwbaarheid 9

De extra thermostaat meet betrouwbaar de kamertemperatuur over een langere periode.

Ontwerp 9

De thermostaat heeft een chique en minimalistisch design en kenmerkt zich door zijn moderne simpliciteit.

Gegevensbescherming 9

tado° maakt gebruik van dezelfde protocollen voor databeveiliging als bij online bankieren. De dataconnectie vindt uitsluitend plaats via beveiligde, versleutelde servers.

Prijs-kwaliteit 9

Voor de prijs een mooie aanvulling voor je tado° Starter Kit.

De installatie van de slimme tado° thermostaat is relatief eenvoudig en snel dankzij de meegeleverde zelfklevende pads of bevestiging schroeven.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmeting104 x 104 x 19 mm
Productgewicht132 g
Weergave en bedieningLed matrix: 10 x 19 led's, 32 x 20 mm
Knoppen: 2x touch, 1x normale knop
Stroomvoorzieningnetstroom of 3 x AAA batterijen
Inhoud doos1x tado° Slimme Thermostaat
3x AAA-batterijen
2x Wandmontageschroeven
2x Muurpluggen
2x Dubbelzijdige tape
Installatie
FAQs
Hoe meet de tado° Slimme Thermostaat de temperatuur in een kamer?

De tado° Slimme Thermostaat is voorzien van een temperatuursensor. Deze meet de temperatuur en past de huidige temperatuur aan naar de gewenste temperatuur.

Hoeveel tado° slimme thermostaten kan ik per kamer installeren?

Je kunt één slimme tado° thermostaat en zeven slimme tado° radiatorknoppen per kamer installeren.

Detecteert tado° geopende ramen?

Ja, de tado° thermostaten registreren de temperatuurdaling en onderbreken dan automatisch het verwarmingsproces. Zodra het raam gesloten is, schakelt de verwarming weer in.

Video’s over dit product
Productinformatie
Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie