8.6
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue White Bluetooth Starter Kit E27 3-Pack + Dimmer Switch

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 99,95

tink volumekorting Bij de aankoop van 2 of meer producten ontvangt u een extra volumekorting 0.00

€ 99,95 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Het product kan gesynchroniseerd worden met andere lampen. Zo kan je bijvoorbeeld vooraf ingestelde lichtcombinaties bij meerdere lampen afspelen
Lichtscenario
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Ondersteunt Amazon Alexa.
Amazon Alexa
Ondersteunt Apple HomeKit.
Apple HomeKit
Ondersteunt Bosch Smart Home System.
Bosch Smart Home
Ondersteunt Google Assistant.
Google Assistant
Ondersteunt innogy SmartHome.
innogy SmartHome
Ondersteunt Logitech Harmony.
Logitech Harmony
Ondersteunt Magenta SmartHome.
Magenta SmartHome
Ondersteunt Samsung SmartThings
Samsung SmartThings
Kan communiceren met andere apparaten die het Zigbee protocol ondersteunen.
Zigbee
Lampen kunnen direct of via slimme stekkers worden aangestuurd volgens een schema.
Lichtschema's
IFTTT staat voor "If This Then That" en is een dienst waarmee je eenvoudige uitspraken kunt koppelen. Bijvoorbeeld: Als ik 's avonds mijn huis binnenkom, moeten alle lichten aan gaan.
IFTTT
Kan draadloos communiceren met andere apparaten binnen een bestaand WiFi-netwerk
Wifi
Kan gegevens uitwisselen in een lokaal netwerk via een netwerkkabel.
Ethernet/LAN
Geofencing
Eenvoudige Installatie

De Philips Hue White Bluetooth Starter Kit E27 3-Pack + Dimmer Switch is een uitstekend pakket om aan slimme verlichting te beginnen. Je kunt de lampen niet alleen via bluetooth en de meegeleverde Philips Hue Dimmer Switch instellen, maar dankzij de Philips Hue Bridge ook via de Philips Hue app op je smartphone of tablet. Zowel de kleurtemperatuur als de helderheid van de lampen kan eenvoudig aangepast worden. Zo heb je altijd passend licht voor iedere situatie.


De voordelen van Philips Hue White Starter Kit + Dimmer Switch in één oogopslag:

 • Warm en koel wit, dimbaar licht
 • Handige geofencing-technologie
 • Flexibele bediening
 • Verlichting voor elk moment
 • Zuinig

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Sonik

Met deze starter kit heb je een compleet pakket om de verlichting in je huis slim te maken. Je kunt de lampen op verschillende manieren aansturen en er zijn talloze instellingen mogelijk omdat je de kleurtemperatuur kunt kiezen en de lampen vloeiend kunt dimmen. Erg handig is ook de geofencing functie, die het mogelijk maakt om de lampen automatisch aan te laten gaan wanneer je thuiskomt.

More details
Productinformatie

 • Warm en koel wit, dimbaar licht: Je kunt niet alleen de helderheid van de lampen instellen maar ook de kleurtemperatuur aanpassen.
 • Handige geofencing-technologie: Laat je Hue-netwerk de locatie van je smartphone weten. Je lampen gaan dan automatisch uit wanneer je je huis verlaat en gaan weer aan zodra je thuiskomt.
 • Flexibele bediening: Je verlichtingssysteem kan nu eenvoudig met je smartphone bediend worden. Dankzij de Dimmer Switch kunnen je lampen ook zonder telefoon aangezet of gedimd worden.
 • Verlichting voor elk moment: De Starter Kit bevat 4 vooringestelde lichtscènes. "Energie" en "Concentratie" zorgen met hun koele tinten voor een perfecte werksfeer, terwijl "Lezen" en "Ontspannen" met hun warme licht de juiste sfeer creëren voor een filmavond of om te ontspannen.
 • Zuinig: De lampen hebben het energielabel A+ en hebben maar een fractie van het energieverbruik van traditionale gloeilampen.

De Philips Hue White Starter Kit + Dimmer Switch in actie

De White Ambiance Starter Kit E27 van Philips Hue bevat naast drie geavanceerde lampen met E27 fitting ook de Philips Hue Bridge en een Hue Dimmer Switch. De Bridge is het hart van dit slimme verlichtingssysteem, dat tot 50 lichtbronnen uitgebreid kan worden. Onderling communiceren de lampen dan via de betrouwbare ZigBee-verbinding. De Bridge wordt met een ethernet-kabel aan de router aangesloten. Zo ontstaat er een directe koppeling met je thuisnetwerk en kun je met de app de Bridge, en zo de lampen besturen. Het witte licht van de lampen is via de app instelbaar: warm wit licht dient ter ontspanning, koel wit licht bevordert je concentratie.

Slimme bediening

Met de schema-functie schakel je de lampen in of uit volgens je dagschema. De lichtwekker simuleert een aangename zonsopgang in je slaapkamer zodat je prettig wakker wordt. Je kunt deze en alle andere functies eenvoudig bedienen via de gratis Philips Hue app. Als je je smartphone niet bij de hand hebt, kun je ook de Dimmer Switch gebruiken om hem te bedienen. Je kunt de Switch als een lichtschakelaar aan de muur bevestigen. De afstandsbediening die er op zit is magnetisch en kan er op elk moment gemakkelijk vanaf worden gehaald om hem te gebruiken. De Dimmer Switch kan tot 10 Hue-lampen tegelijk aansturen en heeft een bereik tot 12 meter.


Maar er is een nog makkelijkere manier om je lampen te bedienen: activeer de geofencing functie en ervaar hoe de lampen zich aanpassen aan je aanwezigheid. Als je je huis verlaat, gaan de lampen uit en andersom; dit bespaart elektriciteit en zorgt ervoor dat je altijd thuiskomt in een goed verlicht huis!

Lees meer
Expert review
8.6
Getest door tink expert
Sonik

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenPhilips Hue White Ambiance lampen: Ø 62 x 110 mm
VerbindingenZigBee
Ethernet (Bridge)
Bluetooth
Energieverbruik lampen9 Watt
Lichststerkte806 lumen
Kleurtemperatuur2200 - 6500 K
FittingE27
Inhoud doos3x Philips Hue White Ambiance E27 Bluetooth Lampen
1x Philips Hue Bridge, netstroom kabel, ethernet kabel
1x Philips Hue Dimmer Switch
Installatie
FAQs
Hoeveel lichtscènes kan ik met de Philips Hue White Ambiance Starter Kit creëren?

Er kunnen tot 90 verschillende scènes met de Philips Hue White Ambiance Starter Kit worden gecreëerd. Scènes kunnen echter alleen op het wifi netwerk thuis worden aangemaakt, de functie is niet op afstand te gebruiken.

Hoeveel lampen kun je met de app besturen?

Je kunt tot 50 slimme lampen tegelijk met een Bridge verbinden. Daarnaast kun je ook "Friends of Hue" producten met de Bridge verbinden.

Kan ik ook andere kleuren dan wit kiezen?

Nee, dat is alleen mogelijk met Philips White & Color Ambiance.

Gratis expertadvies
Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.