8.9
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue White E14 Bluetooth - Ledlamp

Aanbevolen verkoopsprijs € 21,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 21,99 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit

Dankzij bluetooth kun je de Philips Hue White E14 Bluetooth - Ledlamp overal gebruiken zonder bridge of internetverbinding. Je kunt de lamp direct vanaf je smartphone-app bedienen en de helderheid continu aanpassen vanaf elke plek in de kamer. Met de Philips Hue White E14 Bluetooth - Ledlamp kun je genieten van slim licht zonder een aparte bridge, waardoor deze slimme lamp ideaal is voor nieuwkomers op het gebied van smart home.


De voordelen van de Philips Hue White E14 Bluetooth - Ledlamp in één oogopslag:

 • Geen bridge nodig
 • Flexibele bediening
 • Traploos dimbaar
 • Spraakbesturing mogelijk
 • Te bedienen met meerdere smartphones

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz

De installatie van deze lamp is eenvoudiger dan ooit tevoren en de verbinding is betrouwbaar en nauwkeurig wanneer je binnen het bluetooth bereik bent. Je kunt tot maximaal 15 apparaten de mogelijkheid geven om de slimme lamp te bedienen. Een handige slimme lamp met veel opties.

Productinformatie

 • Geen bridge nodig: Bedien je Philips Hue White E19 Bluetooth Ledlamp eenvoudig via de Hue app, zelfs zonder Bridge. Met de Bridge beschik je wel over meer functies vanwege de draadloze ZigBee verbinding.
 • Flexibele bediening: De ledlamp heeft een bluetooth bereik van 10 meter, zodat je hem gemakkelijk vanaf elke plek in de kamer kunt bedienen. De bluetooth verbinding wordt automatisch tot stand gebracht. Dit zorgt ervoor dat je niet per se een lichtschakelaar nodig hebt.
 • Traploos dimbaar: Het is niet nodig om je lichtschakelaar aan te passen om je lamp dimbaar te maken. Met de Philips Hue App kun je precies instellen hoe helder je het in je kamer wilt hebben.
 • Spraakbesturing mogelijk: Wanneer je de slimme lamp aansluit op de Philips Hue Bridge, kun je hem ook bedienen met Google Assistant en Amazon Alexa. Gebruik spraakopdrachten om je slimme lamp in en uit te schakelen of om de helderheid te wijzigen.
 • Te bedienen met meerdere smartphones: Iedereen thuis kan de Philips Hue White E14 Bluetooth Ledlamp vanaf zijn of haar smartphone instellen. In totaal ondersteunt de ledlamp tot vijftien afzonderlijke bluetooth verbindingen.

Philips Hue White E14 Bluetooth Ledlamp in actie

De installatie van de Philips Hue White E14 Bluetooth Ledlamp is eenvoudiger dan ooit tevoren. Dankzij de bluetooth functie werkt hij ook zonder bridge. Schroef de lamp in een standaard E14 fitting, sluit de lamp aan op je smartphone en gebruik de slimme verlichting: zo eenvoudig kan slimme verlichting zijn.

Nooit was slim licht zo makkelijk

Profiteer van traploos dimmen en begin de dag zonder stress: het warme witte licht maakt je volledig ontspannen en rustig wakker. Of installeer de lamp in de keuken en geniet van je ochtendroutine zonder dat je de grote plafondlamp hoeft aan te zetten. Terwijl je het ontbijt bereidt, zet je het licht iets feller zodat je je maaltijd in volle concentratie kunt bereiden. Of vervang je gloeilamp in de werkkamer door een Philips Hue White Bluetooth Ledlamp voor meer sfeer op je bureau.


De Philips Hue White E14 Bluetooth Ledlamp is ideaal voor plaatsen waar je niet een bridge kunt installeren. Het is ook ideaal voor mensen die net beginnen met het installeren van een smart home. Met 2700 Kelvin zorgt het voor ontspannen licht dat je ook continu kunt dimmen.

Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen 117 x 39 mm
Productgewicht 49,9 g
ConnectiviteitBluetooth, ZigBee
Wattage40W
Levensduur25.000 uur
FittingE14
Lichtsterkte470 lumen
Inhoud doos1x Philips Hue White E14 Bluetooth - Ledlamp
Installatie
FAQs
Kan de lichtschakelaar nog steeds worden gebruikt om de lamp te bedienen?

Ja, de lichtschakelaar doet het licht aan en uit zoals gewoonlijk. Hij moet echter altijd aan zijn als je het licht van je smartphone aanzet.

Kun je ook schema's instellen voor de slimme lamp?

Met alleen de bluetooth lamp is het helaas niet mogelijk om een schema op te stellen. Voor dergelijke extra functies moet een bridge worden toegevoegd aan je smart home systeem.

Kan ik na aanschaf en installatie nog een bridge verbinden met de lamp?

Ja, een Philips Hue of andere ZigBee bridge heeft de mogelijkheid om verbinding te maken met de lamp.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie