8.9
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue White & Color Ambiance Liane - Bluetooth Wandlamp

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 169,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 149,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit

De Philips Hue White & Color Ambiance Liane - Bluetooth Wandlamp is een slimme en stijlvolle lamp die je de hele dag door naar wens kunt instellen. Je kunt kiezen uit 16 miljoen kleuren en wittinten en je kunt de helderheid geheel vloeiend dimmen. De lamp werkt via bluetooth, je hebt dus niet per se een Philips Hue Bridge nodig.


De voordelen van de Philips Hue White & Color Ambiance Liane - Bluetooth Wandlamp in één oogopslag:

 • Dimbaar
 • 16 miljoen kleuren
 • Bluetooth bediening
 • Creëer schema's en lichtscènes
 • Handige spraakbesturing

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz

De Philips Hue White & Color Ambiance Liane Bluetooth wandlamp heeft ons overtuigd met zijn verbluffende design en slimme functies. Of het nu via bluetooth of via spraakbesturing is, je stelt eenvoudig precies de juiste kleur en helderheid in om de sfeer die jij wilt te creëren. Wanneer je de lamp aan een Philips Hue Bridge koppelt krijg je bovendien toegang tot een aantal extra functies zoals bijvoorbeeld het synchroniseren van de lamp met muziek en films.

Productinformatie

 • Dimbaar: Omdat je de helderheid van de wandlamp kunt instellen, kun je de lamp eenvoudig op iedere situatie aanpassen; of het nu een ontspannen filmavond is, of iets waar je je volledige concentratie voor nodig hebt.
 • 16 miljoen kleuren: Je kunt de lamp in alle kleuren van de regenboog laten schijnen om een unieke sfeer te creëren. Laat je creativiteit de vrije loop.
 • Bluetooth bediening: Je kunt de lamp eenvoudig via bluetooth instellen, je hebt dus niet per se een Philips Hue Bridge nodig.
 • Creëer schema's en lichtscènes: Wanneer je de lamp verbindt met een Hue Bridge kun je lichtscènes en tijdschema's instellen voor de wandlamp. Dit maakt je dagelijkse leven niet alleen comfortabeler maar ook veiliger. Je kunt bijvoorbeeld met een tijdschema de indruk wekken dat je thuis bent wanneer je op vakantie bent.
 • Handige spraakbesturing: Naast de bediening via bluetooth luistert de Philips Hue White and Color Ambiance Liane wandlamp ook naar je spraakopdrachten. Daarvoor hoef je de lamp alleen met Google Assistant, Siri of Amazon Alexa te verbinden.

De Philips Hue White & Color Ambiance Liane - Bluetooth Wandlamp in actie

Omdat je voor de Philips Hue White & Color Ambiance Liane Bluetooth wandlamp geen Bridge nodig hebt, is de installatie heel eenvoudig. Download de Philips Hue Bluetooth-app en de lamp maakt automatisch verbinding met je smartphone. Nu kun je de kleur en helderheid direct vanaf je smartphone of tablet regelen, zodat je een ontspannen sfeer kunt creëren op ieder moment van de dag.

Een goede start van de dag

Je hebt de volledige controle en past de kleur eenvoudig aan op je stemming, ideaal om rustig aan de ochtend te beginnen. De Philips Hue White & Color Ambiance Liane Bluetooth wandlamp biedt een breed scala aan toepassingen. Gebruik bijvoorbeeld de lichtscènes met neutraal licht om je te concentreren, koel wit licht voor een energieboost en warm wit licht om te ontspannen. Voor een feestelijke stemming verander je de kleur in een handomdraai in felroze of knalgroen.


Er zijn verschillende opties om de lamp te bedienen. Natuurlijk kun je de wandlamp via bluetooth instellen maar ook bediening met een Philips Hue Dimmer Switch of spraakbesturing via Google Assistant, Siri of Amazon Alexa zijn mogelijk.

Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen55,8 x 3,1 x 10,7 cm
Gewicht464 g
Levensduur25.000 uur
StroomvoorzieningNetstroom
220 - 240 V, 50/60 Hz
Kleurtemperatuur2000 - 6500 K
MateriaalAluminium
BeschermingsklasseII
IP20
Maximale lichtsterkte900 lumen
Garantie2 jaar
Installatie
FAQs
Kan ik de Philips Hue White & Color Ambiance Liane - Bluetooth Wandlamp in mijn bestaande Philips Hue systeem integreren?

Ja, naast dat je de Philips Hue White & Color Ambiance Liane - Bluetooth Wandlamp eenvoudig via bluetooth kunt bedienen, kun je de lamp ook naadloos in je bestaande Philips Hue systeem integreren.

Kan ik de Philips Hue White & Color Ambiance Liane - Bluetooth Wandlamp met films en muziek synchroniseren?

Ja, dat kan. Hiervoor dient de wandlamp wel met een Philips Hue Bridge verbonden te zijn.

Is de Liane wandlamp waterdicht?

Nee, de lamp is IP20 gecertificeerd en daarom niet (spat)waterdicht. Gebruik in de badkamer wordt dan ook afgeraden.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie