8.8
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue White and Color Ambiance Centris Cross Spotbar

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit

De stijlvolle Philips Hue White and Color Ambiance Centris Cross Spotbar kan zowel in helderheid als in kleur volledig ingesteld worden. Je hebt de keuze uit 16 miljoen kleuren en talloze tinten wit. Zo creëer je in een handomdraai een unieke sfeer in je kamer. Voor deze lamp heb je geen Philips Hue Bridge nodig omdat je hem eenvoudig via bluetooth kunt bedienen.


De voordelen van de Philips Hue Centris Cross Spotbar in één oogopslag:

 • Dimbaar
 • 16 miljoen kleuren
 • Plaats lichtaccenten
 • Bluetooth bediening
 • Creëer schema's en lichtscènes
 • Handige spraakbesturing

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz

Met de Philips Hue White and Color Ambiance Centris Cross Spotbar kun je echt je creativiteit de vrije loop laten. Naast dat je de kleur en helderheid van de lamp kunt instellen, kun je ook de spots eenvoudig draaien en kantelen. Zo heb je altijd verlichting op maat. Een groot voordeel is dat je geen Philips Hue Bridge nodig hebt; je kunt de lamp gewoon via bluetooth bedienen.

Productinformatie

 • Dimbaar: Omdat je de helderheid van de spotbar kunt instellen, kun je de lamp eenvoudig op iedere situatie aanpassen; of het nu een ontspannen filmavond is, of iets waar je je volledige concentratie voor nodig hebt.
 • 16 miljoen kleuren: Je kunt de lamp in alle kleuren van de regenboog laten schijnen om een unieke sfeer te creëren. Laat je creativiteit de vrije loop.
 • Plaats lichtaccenten: De 3 spots aan de zijkanten van de spotbar kunnen vrij draaien en kantelen zodat je hun licht precies daar kunt schijnen waar je het nodig hebt.
 • Bluetooth bediening: Je kunt de lamp eenvoudig via bluetooth instellen, je hebt dus niet per se een Philips Hue Bridge nodig.
 • Creëer schema's en lichtscènes: Wanneer je de lamp verbindt met een Hue Bridge kun je lichtscènes en tijdschema's instellen voor de spotbar. Dit maakt je dagelijkse leven niet alleen comfortabeler, maar ook veiliger. Je kunt bijvoorbeeld met een tijdschema de indruk wekken dat je thuis bent wanneer je op vakantie bent.
 • Handige spraakbesturing: Naast de bediening via bluetooth luistert de Philips Hue White and Color Ambiance Centris Cross Spotbar ook naar je spraakopdrachten. Daarvoor hoef je de lamp alleen met Google Assistant of Amazon Alexa te verbinden.

Philips Hue White and Color Ambiance Centris Cross Spotbar in actie

De Philips Hue White and Color Ambiance Centris Cross Spotbar zorgt te allen tijde voor de juiste lichtomstandigheden en creëert een sfeervolle ambiance. De spots kunnen verschillende plekken van de kamer accentueren doordat je de kop van de lampen eenvoudig kunt draaien en kantelen.

Verschillende slimme functies

Omdat je uit 16 miljoen kleuren kunt kiezen en de spotbar vloeiend kunt dimmen, zijn er ontelbaar veel instellingen mogelijk. Je kunt dus voor elk moment en elke situatie het juiste licht instellen. Door de lamp fel in een koele witte tint te laten schijnen, creëer je een efficiënte werksfeer. Gedimd licht in de juiste kleur kan je woonkamer in een handomdraai tot een dansvloer omtoveren. Als je de lamp aan een Hue Bridge hebt gekoppeld, kun je een configuratie als lichtscène opslaan en deze later met een druk op de knop weer oproepen. Dan worden ook instelbare tijdschema's mogelijk, waarmee je het licht aan kunt laten gaan voordat je thuis komt of bijvoorbeeld de lampen aan kunt laten gaan wanneer je op vakantie bent, zodat het lijkt alsof je thuis bent.


De genoemde functies zijn nog makkelijker te bedienen dan via je smartphone: via spraakbesturing. Verbind de lamp met de slimme spraakassistenten Google Assistant of Amazon Alexa om met eenvoudige spraakopdrachten de lamp in te stellen.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen12,7 x 40,8 x 33,6 cm
Gewicht3,20 kg
StroomvoorzieningNetstroom 220 - 240 V
Fitting spotsGU10
Lichtsterkte2850 lumen
Energieklasse meegeleverde lampenA
Garantie2 jaar
Kleurtemperatuur2000 - 6500 Kelvin
BeschermingsklasseI
IP20
Installatie
FAQs
Kan ik de Philips Hue White and Color Ambiance Centris Cross Spotbar in mijn bestaande Philips Hue systeem integreren?

Ja, naast dat je de Philips Hue White and Color Ambiance Centris Cross Spotbar eenvoudig via bluetooth kunt bedienen, kun je de lamp ook naadloos in je bestaande Philips Hue systeem integreren.

Kan ik de lampen in de Centris Cross Spotbar vervangen?

De lampen in de spots zijn te vervangen door lampen met een GU10 fitting en een maximaal vermogen van 6 Watt. De lamp in de spotbar zelf is ingebouwd en dus niet te vervangen.

Is de Centris Cross Spotbar waterdicht?

Nee, de lamp is IP20 gecertificeerd en daarom niet (spat)waterdicht. Daarom wordt gebruik in de badkamer ook afgeraden.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie