8.6
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue White Ambiance Starter Kit E27 - 3 Lampen + Bridge + Dimmer

F
Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 129,95

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 129,95 Incl. btw
  • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit

De Philips Hue White Ambiance Starter Kit E27 bevat drie E27 led lampen met verschillende wit tinten. Daarnaast bevat deze set een Hue Bridge die nodig is als centraal aanstuurpunt voor het systeem en een Dimmer Switch waarmee de lampen zonder smartphone of tablet kunnen worden bediend. Naast integratie via Apple HomeKit en spraakbesturing via Siri, werkt Google Assistant of Amazon Alexa ook als spraakassistent. In tegenstelling tot de Philips Hue White Starter Kit E27 kunnen de hier meegeleverde lampen ook worden aangepast aan de kleurtemperatuur.


De voordelen van de Philips Hue White Ambiance Starter Kit in één oogopslag:

  • Uitbreidbaar
  • Flexibel
  • Geofencing
  • Energie besparen

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz

Een zeer interessante starter set die alles bevat wat je nodig hebt. De dimschakelaar is een zeer goede aanvulling, die in de buurt van het bed kan worden geplaatst voor een smartphone-free bediening. De kracht van de lampen en de functionaliteit van Philips Hue zijn sowieso overtuigend.

Productinformatie

  • Uitbreidbaar: Je Philips Hue netwerk kan tot 50 lichtbronnen bevatten. Stel schema's in die je lichten automatisch aan- en uitschakelen en ervaar het gemak.
  • Flexibel: Je verlichtingssysteem kan nu gemakkelijk worden bediend met je smartphone. Maar dankzij de Hue dimmer kun je de verlichting ook zonder smartphone bedienen en dimmen. Maar het kan nog makkelijker. Via Apple HomeKit geef je Siri gewoon de opdracht om de lichten te dimmen of de lampen aan of uit te schakelen.
  • Geofencing: Laat je Hue netwerk de locatie van je smartphone detecteren. Je lichten gaan zonder schema uit als je het huis verlaat of gaan aan als je je huis nadert.

Philips Hue White Ambiance E27 Bluetooth Starter Kit in actie

De Philips Hue White Ambiance E27 Starter Kit bevat drie krachtige E27 lampen, de Philips Hue Bridge en een Hue Dimmer Switch. De bridge is het hart van een complex Hue verlichtingssysteem dat kan worden uitgebreid tot maximaal 50 lichtbronnen. De bridge wordt met een LAN-kabel met de router verbonden, zodat deze direct toegang krijgt tot het thuisnetwerk en je opdrachten via de app ontvangt. De Philips Hue lampen produceren een wit licht dat via de app kan worden aangestuurd. Alles is eenvoudig te bedienen via de gratis Philips Hue app. Zonder smartphone is er ook de bedieningsmogelijkheid met de Hue dimmer schakelaar. De schakelaar regelt tot 10 Hue lampen tegelijk en bereikt een afstand tot 10 meter. Een ander alternatief is het gebruik van je stem, want Philips Hue is ook compatibel met verschillende stemassistenten.

Je woning licht op

Een aangenaam licht is de finishing touch van je inrichting en sfeer van je woning. Afhankelijk van de situatie is er een ander licht nodig - warm wit licht helpt je te ontspannen, koud daglicht helpt je te concentreren. Je hebt dus de mogelijkheid om niet alleen de helderheid, maar ook de kleurtemperatuur te wijzigen om warmer of kouder licht te produceren. Met de schema-functie gaan je lampen ook aan of uit volgens het dagelijkse routine. De lichte wekker simuleert een aangename zonsopgang in je slaapkamer om rustig wakker te worden.


De White Ambiance E27 bluetooth-lampen van Philips Hue zijn veel meer dan een eenvoudige lichtbron. Mensen die waarde hechten aan comfort en innovatie zullen blij zijn met de kleurtemperaturen, het gebruiksgemak en de timerfuncties van deze set.

Lees meer
Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Product afmetingenØ 62 mm, hoogte 110 mm
Gewicht141 g
Stroomverbruik9,5 Watt
EnergieefficiëntieklasseF
ProductinformatiebladHier te downloaden
Lichtsterkte806 Lumen
Kleurtemperatuur2.200 tot 6.500 K
Levensduur25.000 uur
Installatie
FAQs
Wat kost het me om de app te downloaden en waar is deze beschikbaar?

De app is gratis beschikbaar in de App Store en op Google Play. Je kunt hem ook rechtstreeks downloaden van www.meethue.com/app of de QR-code op de doos scannen en de instructies volgen.

Kan ik twee startpakketten aan elkaar koppelen?

Nee, het is niet mogelijk om meerdere startpakketten tegelijk te bedienen via de app. Ze kunnen echter elk afzonderlijk op de router worden aangesloten en via een eigen app worden aangestuurd.

Hoeveel lampen kunnen via de app worden aangestuurd?

Je kunt tot 50 lampen tegelijkertijd op een brug aansluiten. Je kunt ook "Friends of Hue" producten toevoegen.

Hoeveel lichtscenario's kan ik maken?

Er kunnen tot 90 verschillende scenario's worden gecreëerd. Het creëren van scenario's is echter alleen mogelijk in het wifi netwerk thuis, de functie is niet van buitenaf beschikbaar.

Kan ik de lampen onderweg bedienen?

Ja, de lampen kunnen overal onderweg worden bediend. Hiervoor moeten de bridge en de app in het Meethue-portaal geautoriseerd worden.

Kan ik zien of mijn lichten thuis aan zijn als ik onderweg ben?

Ja, je kunt de status van je lampen zowel in de app als op de Hue website controleren. Als een lamp echter met de wandschakelaar wordt aan- of uitgeschakeld, kan deze niet in de app worden gevolgd. In dit geval krijg je bericht dat de communicatie naar deze lamp is onderbroken. Je kunt er nog steeds voor zorgen dat alle lampen worden uitgeschakeld door gebruik te maken van de "All Off" functie.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie