8.5
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue Bridge

Aanbevolen verkoopsprijs € 59,95

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 59,95 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

De Philips Hue Bridge is het hart van je individueel samengestelde Hue systeem. Hij integreert tot wel 50 lampen en 12 accessoires zoals de Dimmer Switch in het systeem, dat je vervolgens met de Hue app kunt besturen. Bovendien vormt de Bridge ook de verbinding met de spraakassistenten Google Assistant, Apple HomeKit en Amazon Alexa en maakt dus spraakbesturing mogelijk. Zo kun je met spraakopdrachten je Hue Lampen aan- en uitzetten, lichtscènes instellen en nog veel meer.


De voordelen van de Philips Hue Bridge in één oogopslag:

 • Eenvoudige besturing
 • Hart van het Hue systeem
 • Uitbreidbaar
 • Makkelijk te installeren
 • Compatibiliteit

Expert review
8.5
Getest door tink Experte
Richard

Laat je inspireren door het hart en brein van het Philips Hue Systeem, de Philips Hue Bridge. Met de Bridge en de talloze beschikbare lampen en accessoires maak je je huis nog gezelliger en huiselijker. Met de app krijg je toegang tot al je lampen en apparaten die compatibel zijn met Phillips Hue Bridge, en kun je ze vanuit je luie stoel bedienen.

Productinformatie

 • Eenvoudige besturing: Phillips Hue Bridge is eenvoudig te bedienen vanaf de app op je smartphone.
 • Hart van het Hue systeem: Met de Hue Bridge heb je het bedieningselement voor je volledige Hue systeem.
 • Uitbreidbaar: Het Hue System kan met de Hue Bridge worden uitgebreid tot maximaal 50 lichtbronnen. Bovendien kun je het systeem uitbreiden met tot wel 12 accessoires.
 • Makkelijk te installeren: Om de Hue Bridge te gebruiken, sluit je hem gewoon aan op het netstroom, op je router en download je vervolgens de Hue app op je smartphone.
 • Compatibiliteit: De Philips Hue Bridge is zowel met Apple HomeKit, als met de spraakassistenten Google Assistant en Amazon Alexa te verbinden.

De Philips Hue Bridge in actie

De Hue Bridge van Phillips is het bedieningselement van het Hue verlichtingssysteem. Hij wordt geleverd met een handleiding, netstroom kabel en een ethernet kabel die de Bridge met de router verbindt. Met de app kun je je lampen bedienen vanaf je smartphone of tablet. Je kunt ze aan- en uitzetten, hun helderheid dimmen, lichtscènes instellen en nog veel meer. Naast lampen kun je ook accessoires verbinden zoals een externe dimschakelaar om de helderheid van je lampen onafhankelijk van je telefoon of tablet in te stellen.

Spraakbesturing

Als je het nog futuristischer wilt, kun je ook een spraakassistent gebruiken om met je stem toegang te krijgen tot verschillende functies van het Hue systeem. Google Assistant, Apple HomeKit en Amazon Alexa worden ondersteund. Een andere handige functie is de mogelijkheid om op afstand je lampen te bedienen. Dit kan niet alleen helpen om vergeten lampen achteraf uit te zetten, maar kan bijvoorbeeld ook zekerheid bieden als je op vakantie bent: op basis van een willekeurig schema kan je verlichting worden in- en uitgeschakeld om de indruk te wekken dat je thuis bent.


Terwijl de communicatie tussen de router en de Bridge via het internet verloopt, communiceert de Bridge met de geïnstalleerde lampen, verlichting en accessoires via de zuinige en betrouwbare ZigBee-verbinding. Updates en verbeteringen aan het systeem worden draadloos verzonden, zodat het systeem ook in de toekomst eenvoudig blijft om te gebruiken en altijd up-to-date is.

Lees meer
Expert review
8.5
Getest door tink Experte
Richard

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenØ: 88 mm, hoogte: 26 mm
Lampensysteem4e generatie
Product gewicht210 g
StroomvoorzieningNetstroom, 100-240V ~ 50/60Hz
Inhoud doosPhilips Hue Bridge, ethernet kabel, netstroom kabel
Installatie
FAQs
Kan ik de Philips Hue Bridge ook buitenshuis aansluiten?

Nee, de Philips Hue Bridge is voor gebruik in afgesloten ruimtes bedoeld.

Is de Hue Bridge ook compatibel met de Osram Lightify lampen?

Ja, dankzij de ZigBee-verbinding is de Bridge ook met Osram Lightify lampen compatibel.

Kan ik de Bridge ook via wifi verbinden?

Nee, je hebt een vaste netwerkverbinding met de router nodig.

Kan ik de lampen ook besturen wanneer ik onderweg ben?

Ja, je moet je alleen online registreren en de buitenshuis verbinding instellen.

Hoeveel kost de app en waar kan ik de app downloaden?

De app is gratis beschikbaar in de App Store en in de Google Play store. Je kunt hem ook rechtstreeks downloaden op www.meethue.com/app, of de QR-code op de doos scannen en de instructies volgen.

Vanaf hoeveel apparaten kan ik het Hue systeem besturen?

Het Hue systeem kun je vanaf maximaal 10 apparaten besturen. Daarvoor moet je alleen op elk apparaat de Hue app installeren.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.