8.5
Authorized reseller of Meer van Netatmo

Netatmo Thermostaat + Radiatorthermostaat (2-pack)

Netatmo Thermostaat

€ 179,99 € 159,00

1

€ 179,99 € 159,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Netatmo Thermostaat

Netatmo Thermostaat

€ 179,99 € 159,00
Aanpassen
Aantal:

1

€ 179,99 € 159,00

2

€ 79,99

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

2

€ 79,99

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink Discount Only with tink you receive volume and bundle discounts € 0,00

€ 269,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
De gegevens over het verwarmingsverbruik worden opgeslagen en kunnen worden gebruikt voor analyse.
Verbruiksanalyse Verwarming
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Kan worden bestuurd via een PC/Browser.
Web App
Ondersteunt Amazon Alexa.
Amazon Alexa
Ondersteunt Apple HomeKit.
Apple HomeKit
Ondersteunt Google Assistant.
Google Assistant
De temperatuur kan ook handmatig op deze thermostaat worden ingesteld.
Handmatige bediening
IFTTT staat voor "If This Then That" en is een dienst waarmee je eenvoudige uitspraken kunt koppelen. Bijvoorbeeld: Als ik 's avonds mijn huis binnenkom, moeten alle lichten aan gaan.
IFTTT
Het apparaat heeft een display.
Display
Meet de omgevingstemperatuur
Thermometer
Kan draadloos communiceren met andere apparaten binnen een bestaand WiFi-netwerk
Wifi
Kan draadloos communiceren met bepaalde apparaten via radiosignalen.
Radio communicatie
Geofencing
Gegevens over stroomgebruik worden opgeslagen en kunnen geanalyseerd worden
Verbruiksanalyse
U kan het product een tijdschema geven (bijvoorbeeld ‘s nachts de verwarming uit te schakelen)
Tijdschema
Eenvoudige Installatie

De Netatmo Smart Thermostaat is compatibel met de Apple HomeKit en Google Assistant en kan je helpen om het energieverbruik in je huis tot wel 37% te verlagen. Het is met name geschikt voor gebruik in woningen of huizen met een eigen verwarmingssysteem en biedt compatibiliteit met gas-, olie- en boilerverwarmers en warmtepompen. De intelligente thermostaat creëert een geoptimaliseerd verwarmingsplan dat bij je levensstijl en dagelijkse routine past. In combinatie met de radiatorthermostaten regel je dus je verwarming heel eenvoudig via de app of via een spraakopdracht.


De Netatmo Thermostaat + Radiatorthermostaat 2-pack in één oogopslag:

 • Bespaar op energiekosten
 • Slimme verwarmingsregeling
 • Spraakbesturing
 • Compatibel
 • Past zich aan aan je levensstijl

Expert review
8.5
Getest door tink expert
Sonik

Handige functies zoals Auto-Adapt afstandsbediening en Auto-Care zorgen ervoor dat je op een slimme wijze kunt verwarmen met de Netatmo thermostaat. Een product dat zichzelf terugverdient en ook nog eens helpt om je verwarmingsgedrag aan te passen als het gaat om de uitstoot voor het milieu. De Netatmo radiatorthermostaten zorgen voor meer comfort thuis en kunnen veel energiekosten besparen. Ze zijn eenvoudig te bedienen in de app en geven inzicht in het energieverbruik van je hele huishouden. Met vier sneltoetsen en een intelligente regeling via tijdschema's optimaliseer je vervolgens het verwarmingsgedrag.

More details
Productinformatie

 • Bespaar op energiekosten: Met de intelligente thermostaat van Netatmo bespaar je gemiddeld tot 37%. De app toont je energieverbruik en geeft je individuele tips over hoe je nog meer kunt besparen.
 • Slimme verwarmingsregeling: Creëer intelligente verwarmingsschema's met de Netatmo thermostaat en automatiseer zo het verwarmingsproces. In feite helpt het Netatmo product zelfs om een plan te maken door vooraf ingestelde instellingen. Bovendien kan je de Netatmo thermostaat onderweg bedienen. De thermostaat houdt niet alleen rekening met je persoonlijke gegevens, maar ook met de isolatie van je huis, de buitentemperatuur en berekent zo het optimale inschakel punt van je verwarmingssysteem.
 • Spraakbesturing: De Netatmo thermostaat is compatibel met de volgende spraakassistenten: Google Assistant, Apple HomeKit en Amazon Alexa. Zo kan je ook via spraak de thermostaat bedienen.
 • Compatibel: De slimme thermostaat is compatibel met de meest gangbare verwarmingstoestellen.
 • Past zich aan aan je levensstijl: s Morgens al lang klaar voordat de badkamer is verwarmd? Met de Netatmo radiatorthermostaat behoort dit tot het verleden en stel je eenvoudig tijdschema's in voor alle dagen in de week, zonder beperkingen.

Netatmo Slimme Thermostaat + Radiatorthermostaat 2-pack in actie

Of het nu gaat om een warmtepomp of ketel met hout, gas of olie: De Netatmo thermostaat is compatibel met diverse systemen en biedt je de mogelijkheid om je verwarmingssysteem over lange afstanden te regelen. Verbonden met je smartphone (iOS, Android), tablet of computer kan je jouw verwarmingsgedrag aanpassen. Je kunt je energieverbruik regelen met de centrale verwarmingsregeling via de gratis app. Volgens een consumentenonderzoek bespaart de thermostaat tot wel 37% op verwarmingskosten. Dit bespaart niet alleen veel geld, maar vermindert ook de CO₂-uitstoot en daardoor een waardevolle bijdrage aan het milieu.

Automatische temperatuurregeling

De Netatmo Smart Thermostaat komt helemaal tot zijn recht vanwege de detectie van de juiste isolatie en de buitentemperatuur en past zo je verwarmingssysteem aan. De thermostaat werkt in een meetbereik van 0 °C tot 50 °C met een nauwkeurigheid van slechts 0,1 °C afwijking. Het product werkt met een innovatieve afwezigheids- en antivriesfunctie, om op een intelligente manier energie te besparen. Daarnaast ontvang je ook een maandelijks energierapport om precies bij te houden wanneer en waar verdere verbeteringen in energieverbruik en verwarmingsgedrag mogelijk zijn.


Om de volledige controle over je radiatoren te behouden, kun je de temperatuur wijzigen via de app of handmatig bij de thermostaat. Voor de koude momenten is er de Manual Boost, waar de radiator tot drie uur lang bijzonder sterk verwarmt. Geef prioriteit aan het verwarmen van bepaalde kamers via de vier modules; Night, Comfort, Comfort Plus en Eco-modus. Zo verwarmt de nachtmodus alleen je slaapkamer, comfortmodus het woongedeelte en de eco-modus is vooral handig als er niemand thuis is, om zo geen energie te verspillen. Met tijdschema's, energiegrafieken en de vier modules automatiseert Netatmo je verwarmingsgedrag terwijl jij alleen de radiatoren nog handmatig voor afwijkende instellingen af hoeft te stemmen.

Lees meer
Expert review
8.5
Getest door tink expert
Sonik
Installatie 8

De installatie is vrij eenvoudig en zou geen groot probleem moeten zijn dankzij de gedetailleerde instructies.

Productkwaliteit 8

De behuizing is enorm compact en robuust.

App/Software 8

De app heeft een helder ontwerp. De systeemupdates worden voortdurend uitgevoerd en ontwikkelen de Netatmo app constant verder.

Functionaliteit 8

De thermostaat meet de exacte temperatuur en detecteert wanneer deze moet worden bijgesteld. Vervolgens informeert het systeem je daarover.

Betrouwbaarheid 10

Het systeem werkt zeer nauwkeurig en levert nauwkeurige gegevens met een zeer lage fouttolerantie.

Ontwerp 9

De app is uitgebreid, overzichtelijk en zorgt ervoor dat je alle gegevens in grafieken kunt bekijken.

Gegevensbescherming 8

De apparaten communiceren versleuteld en zijn beveiligd volgens gangbare normen.

Prijs-kwaliteit 9

De Netatmo thermostaat bevindt zich in een iets hogere prijsklasse. Maar omdat het helpt om energie en kosten te besparen en zichzelf snel terugverdient, is de prijs-prestatieverhouding redelijk.

De installatie is vrij eenvoudig en zou geen groot probleem moeten zijn dankzij de gedetailleerde instructies.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenNetatmo Thermostaat: 83 x 83 x 22 mm
Netatmo Radiatorthermostaat: 8 x 5,8 cm
ProductgewichtNetatmo Thermostaat: 399g
Besturingssysteem vereisteniOS (vanaf versie 9.0), Android (vanaf versie 4.2)
Schakelspanning Thermostaatmax. 250 V wisselstroom
Inhoud doosThermostaat, 2x radiatorthermostaat, mobiele holder, aansluit module, adapter voor de ketel, netadapter, montageplaat, sticker in vijf kleuren, 3x AAA batterijen, schroeven/stoppen, 6 radiator adapterringen (M30x1.5 M30x1.0 M28x1.5 Danfoss RAVL Danfoss RA Giacomini) geschikt voor de meeste warmwaterradiatoren, 4 kleurstickers, 2 AA batterijen
Installatie
FAQs
Is het moeilijk om de Netatmo Slimme Thermostaat te installeren?

Nee, de installatie is eenvoudig te doorlopen.

Waar kan ik de Netatmo Smart Thermostaat installeren?

De thermostaat is draadloos en kan in principe overal worden geïnstalleerd. Staand op een tafel of hangend aan een muur, het is helemaal aan jou. Als alternatief kan hij ook worden aangesloten op de ketel via een kabel vanwaar hij de verwarming aanstuurt.

Is de Netatmo Thermostaat compatibel met mijn verwarming?

Over het algemeen is de thermostaat compatibel met veel individuele ketels (gas, olie en hout). Je hebt echter wel een bestaand wifi netwerk nodig. Je kan rechtstreeks via Netatmo controleren of je ketel compatibel is.

Is mijn radiator compatibel met de Netatmo NAV-EN thermostaat?

De Netatmo NAV-EN thermostaat is compatibel met alle gangbare radiatoren en een zestal adapterringen voor montage zijn bij de levering inbegrepen.

Hoeveel Netatmo radiatorthermostaten kan ik installeren?

Met de centrale besturingseenheid van Netatmo kan je tot 20 radiatoren voorzien van de slimme radiatorthermostaten van Netatmo.

Gratis expertadvies
Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.