8.5

Netatmo Thermostaat + Radiatorkraan

Netatmo Thermostaat

€ 179,99 € 159,95

1

€ 179,99 € 159,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Netatmo Thermostaat

Netatmo Thermostaat

€ 179,99 € 159,95
Aanpassen
Aantal:

1

€ 179,99 € 159,95

1

€ 79,99

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 79,99

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 229,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

Verwarm je woning efficiënt met de Netatmo slimme thermostaat. Deze is met name geschikt voor gebruik in woningen of huizen met een eigen verwarmingssysteem en biedt compatibiliteit met gas-, olie- en boilerverwarmers en warmtepompen. In combinatie met de radiatorkraan kun je ook afzonderlijke kamers slim verwarmen. Hierdoor creëer je dus in elke afzonderlijke ruimte de ideale temperatuur.

De voordelen van Netatmo Thermostaat + Radiatorkraan in één oogopslag:

 • Bespaar op energiekosten
 • Slimme verwarmingsregeling
 • Spraakbesturing
 • Compatibiliteit
 • Past zich aan je levensstijl aan

Expert review
8.5
Getest door tink expert
Sonik

Een product dat zichzelf terugverdient en ook nog eens helpt om je verwarmingsgedrag aan te passen als het gaat om de uitstoot voor het milieu. De Netatmo radiatorkraan zorgt voor meer comfort thuis en kan veel energiekosten besparen. Hij is eenvoudig te bedienen in de app en geeft inzicht in het energieverbruik van je hele huishouden. Met vier sneltoetsen en een slimme bediening via tijdschema's optimaliseer je vervolgens het verwarmingsgedrag.

Meer details
Productinformatie

 • Bespaar op energiekosten: Met de slimme thermostaat van Netatmo bespaar je gemiddeld tot 37% op energiekosten. De app toont je energieverbruik en geeft je individuele tips over hoe je nog meer kunt besparen.
 • Slimme verwarmingsregeling: Creëer slimme verwarmingsschema's met de Netatmo thermostaat en automatiseer zo het verwarmingsproces. In feite helpt het Netatmo product zelfs om een plan te maken door vooraf ingestelde instellingen. Bovendien kun je de Netatmo thermostaat onderweg bedienen. De thermostaat houdt niet alleen rekening met je persoonlijke gegevens, maar ook met de isolatie van je huis, de buitentemperatuur en berekent zo het optimale inschakel punt van je verwarmingssysteem.
 • Spraakbesturing: De Netatmo thermostaat is compatibel met de volgende spraakassistenten: Google Assistant, Apple HomeKit en Amazon Alexa. Zo kan je ook via spraak de thermostaat bedienen.
 • Compatibiliteit: De slimme thermostaat is compatibel met de meest gangbare verwarmingstoestellen.
 • Past zich aan aan je levensstijl: Ben je 's morgens al lang klaar voordat de badkamer is verwarmd? Met de Netatmo radiatorthermostaat behoort dit tot het verleden en stel je eenvoudig tijdschema's in voor alle dagen in de week, zonder beperkingen.

Netatmo Thermostaat + Radiatorkraan in actie

Of het nu gaat om een warmtepomp of ketel met hout, gas of olie: de Netatmo Slimme Thermostaat is compatibel met diverse systemen en biedt je de mogelijkheid om je verwarmingssysteem over lange afstanden te regelen. Verbonden met je smartphone (iOS, Android), tablet of computer kun je jouw verwarmingsgedrag aanpassen. Je kunt je energieverbruik regelen met de centrale verwarmingsregeling via de gratis app. Volgens een consumentenonderzoek bespaart de thermostaat tot wel 37% op verwarmingskosten. Dit bespaart niet alleen veel geld, maar vermindert ook de CO₂-uitstoot en daardoor een waardevolle bijdrage aan het milieu.

Automatische temperatuurregeling

De Netatmo Slimme Thermostaat komt helemaal tot zijn recht vanwege de detectie van de juiste isolatie en de buitentemperatuur en past zo je verwarmingssysteem aan. De thermostaat werkt in een meetbereik van 0 °C tot 50 °C met een nauwkeurigheid van slechts 0,1 °C afwijking. Het product werkt met een innovatieve afwezigheids- en antivriesfunctie, om op een intelligente manier energie te besparen. Daarnaast ontvang je ook een maandelijks energierapport om precies bij te houden wanneer en waar verdere verbeteringen in energieverbruik en verwarmingsgedrag mogelijk zijn.


Om de volledige controle over je radiatoren te behouden, kun je de temperatuur wijzigen via de app of handmatig bij de radiatorkraan. Voor de koude momenten is er de Manual Boost, waar de radiator tot drie uur lang bijzonder sterk verwarmt. Geef prioriteit aan het verwarmen van bepaalde kamers via de vier modules: Night, Comfort, Comfort Plus en Eco-modus. Zo verwarmt de nachtmodus alleen je slaapkamer, comfortmodus alleen het woongedeelte en de eco-modus is vooral handig als er niemand thuis is, om zo geen energie te verspillen. Met tijdschema's, energiegrafieken en de vier modules automatiseert Netatmo je verwarmingsgedrag terwijl jij alleen de radiatoren nog handmatig voor afwijkende instellingen af hoeft te stemmen

Lees meer
Expert review
8.5
Getest door tink expert
Sonik
Installatie 8

De installatie is vrij eenvoudig en zou geen groot probleem moeten zijn dankzij de gedetailleerde instructies.

Productkwaliteit 8

De behuizing is enorm compact en robuust.

App/Software 8

De app heeft een helder ontwerp. De systeemupdates worden voortdurend uitgevoerd en ontwikkelen de Netatmo app constant verder.

Functionaliteit 8

De thermostaat meet de exacte temperatuur en detecteert wanneer deze moet worden bijgesteld. Vervolgens informeert het systeem je daarover.

Betrouwbaarheid 10

Het systeem werkt zeer nauwkeurig en levert nauwkeurige gegevens met een zeer lage fouttolerantie.

Ontwerp 9

De app is uitgebreid, overzichtelijk en zorgt ervoor dat je alle gegevens in grafieken kunt bekijken.

Gegevensbescherming 8

De apparaten communiceren versleuteld en zijn beveiligd volgens gangbare normen.

Prijs-kwaliteit 9

De Netatmo thermostaat bevindt zich in een iets hogere prijsklasse. Maar omdat het helpt om energie en kosten te besparen en zichzelf snel terugverdient, is de prijs-prestatieverhouding redelijk.

De installatie is vrij eenvoudig en zou geen groot probleem moeten zijn dankzij de gedetailleerde instructies.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Netatmo Thermostaat

Productafmetingen83 x 83 x 22 mm
Productgewicht399 g
Compatibiliteit van de appiOS (vanaf versie 9.0), Android (vanaf versie 4.2)
Schakelspanningmax. 250 V wisselstroom
Maximaal schakelvermogen20 VA (4 A belasting bij 30V, 1A belasting bij 110 V/120V of 0.5A belasting bij 220 V/240 V).
Inhoud doosThermostaat, mobiele holder, aansluit module, adapter voor de ketel, netadapter, montageplaat, sticker in vijf kleuren, 3x AAA batterijen, schroeven/stoppen

Netatmo NAV-EN Radiatorthermostaat/Radiatorkraan

Productafmetingen8 x 5,8 cm
Sensoren en metingenTemperatuur (meting): 0°C tot 50°C, nauwkeurigheid: ±0,5°C, temperatuur (instelpunt): 5°C tot 30°C, eenheidsstap: 0,5°C.
CompatibiliteitAndroid versie 4.2 of hoger, iOS versie 9 of hoger
Stroomvoorziening2 x AA batterijen
BatterijlevensduurTot 2 jaar
Inhoud doosRadiatorthermostaat, 6x radiator adapterringen (M30x1.5, M30x1.0, M28x1.5, Danfoss, RAVL, Danfoss RA, Giacomini) geschikt voor de meeste warmwaterradiatoren, 4x kleurstickers, 2x AA batterijen voor de slimme radiatorthermostaat.
Installatie
FAQs
Is het moeilijk om de Netatmo Slimme Thermostaat te installeren?

Nee de installatie is eenvoudig te doen. Binnen een paar minuten heb je hem in je smart home geïntegreerd.

Waar kan ik de Netatmo Smart Thermostaat installeren?

De thermostaat is draadloos en kan in principe overal worden geïnstalleerd. Staand op een tafel of hangend aan een muur, het is helemaal aan jou. Als alternatief kan hij ook worden aangesloten op de ketel via een kabel vanwaar hij de verwarming aanstuurt.

Is de Netatmo Smart Thermostaat compatibel met mijn verwarming?

Over het algemeen is de thermostaat compatibel met veel individuele ketels (gas, olie en hout). Je hebt echter wel een bestaand wifi netwerk nodig. Je kan rechtstreeks via Netatmo controleren of je ketel compatibel is.

Is mijn radiator compatibel met de Netatmo NAV-EN thermostaat?

De Netatmo NAV-EN thermostaat is compatibel met alle gangbare radiatoren en een zestal adapterringen voor montage zijn bij de levering inbegrepen.

Heb ik een Netatmo thermostaat nodig voor mijn verwarmingssysteem?

De Netatmo NAV-EN werkt zonder Netatmo thermostaat in woningen met warmwaterverwarming of stadsverwarming met warm water. Voor individuele ketels in huizen of woningen heb je de Netatmo thermostaat nodig.

Kan ik de NAV-EN thermostaat zelf installeren?

Met de verschillende meegeleverde thermostaat ventielen kan je het eenvoudig zelf installeren. Voor manuele ventielen heb je wel een installateur nodig. Manuele ventielen zijn regelaars die alleen in- of uitgeschakeld kunnen worden.

Hoeveel Netatmo radiatorthermostaten kan ik installeren?

Met de centrale besturingseenheid van Netatmo kan je tot 20 radiatoren voorzien van de slimme radiatorthermostaten van Netatmo.

Wat gebeurt er als ik de temperatuur tijdens een tijdschema handmatig aanpas?

De handmatig ingestelde temperatuur blijft onveranderd tot het volgende verwarmingsschema.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.