8.4

Netatmo Thermostaat

Kleur

Aanbevolen verkoopprijs € 179,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 169,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple Home

De Netatmo Smart Thermostaat is compatibel met de Apple HomeKit en Google Assistant en kan je helpen om het energieverbruik in je huis tot wel 37% te verlagen. Het is met name geschikt voor gebruik in woningen of huizen met een eigen verwarmingssysteem en biedt compatibiliteit met gas-, olie- en boilerverwarmers en warmtepompen. De intelligente thermostaat creëert een geoptimaliseerd verwarmingsplan dat bij jouw levensstijl en dagelijkse routine past. Bovendien toont het je maandelijkse energieverbruik en geeft tegelijkertijd tips om energiekosten te besparen. Extra functies zoals automatische aanpassing van de afstandsbediening van het apparaat via een app of spraakbesturing maken het compleet.

De Netatmo Slimme Thermostaat:

 • Bespaart effectief geld
 • Maakt de verwarming slim
 • Bedienen met spraakassistenten: Alexa, Google en Siri
 • Heeft een eenvoudig design

Expert review
8.4
Getest door tink expert
Sonik

Handige functies zoals Auto-Adapt afstandsbediening en Auto-Care zorgen ervoor dat je op een slimme wijze kunt verwarmen met de Netatmo thermostaat. Een product dat zichzelf terugverdient en ook nog eens helpt om je verwarmingsgedrag aan te passen als het gaat om de uitstoot voor het milieu.

Meer details
Productinformatie

 • Bespaar tot wel 37% op je energiekosten: Met de intelligente thermostaat van Netatmo bespaar je gemiddeld tot 37%. De app toont je energieverbruik en geeft je individuele tips over hoe je nog meer kunt besparen.
 • Intelligente verwarmingsregeling: Creëer intelligente verwarmingsschema's met de Netatmo thermostaat en automatiseer zo het verwarmingsproces. In feite helpt het Netatmo product zelfs om een plan te maken door vooraf ingestelde instellingen. Bovendien kan je de Netatmo thermostaat onderweg bedienen. De thermostaat houdt niet alleen rekening met je persoonlijke gegevens, maar ook met de isolatie van je huis, de buitentemperatuur en berekent zo het optimale inschakelpunt van je verwarmingssysteem. Wanneer de batterij leeg is, geeft de Netatmo thermostaat een melding.
 • Spraakbesturing: De Netatmo thermostaat is compatibel met de volgende spraakassistenten: Google Assistant, Apple HomeKit en Amazon Alexa. Zo kan je ook via spraak de thermostaat bedienen.
 • Compatibiliteit: De slimme thermostaat is compatibel met de meest gangbare verwarmingstoestellen.
 • Design: Met zijn eenvoudige maar elegante design past de Netatmo thermostaat in elk interieur. Met de uitwisselbare kleurenstickers kan je je toestel personaliseren.

Netatmo Slimme Thermostaat in actie

Of het nu gaat om een warmtepomp of ketel met hout, gas of olie: De Netatmo thermostaat is compatibel met diverse systemen en biedt je de mogelijkheid om je verwarmingssysteem over lange afstanden te regelen. Verbonden met je smartphone (iOS, Android), tablet of computer kan je jouw verwarmingsgedrag aanpassen. Je kunt je energieverbruik regelen met de centrale verwarmingsregeling via de gratis app. Volgens een consumentenonderzoek bespaart de thermostaat tot wel 37% op verwarmingskosten. Dit bespaart niet alleen veel geld, maar vermindert ook de CO₂-uitstoot en daardoor een waardevolle bijdrage aan het milieu.

Automatische temperatuurregeling

De Netatmo Smart Thermostaat komt helemaal tot zijn recht vanwege de detectie van de juiste isolatie en de buitentemperatuur en past zo je verwarmingssysteem aan. De thermostaat werkt in een meetbereik van 0 °C tot 50 °C met een nauwkeurigheid van slechts 0,1 °C afwijking. Het product werkt met een innovatieve afwezigheids- en antivriesfunctie, om op een intelligente manier energie te besparen. Daarnaast ontvang je ook een maandelijks energierapport om precies bij te houden wanneer en waar verdere verbeteringen in energieverbruik en verwarmingsgedrag mogelijk zijn. Je hebt geen abonnement nodig, alleen een router en internettoegang zijn vereist. Publieke hotspots worden niet ondersteund. Netatmo heeft deze innovatieve, slimme technologie verpakt in een fraaie behuizing, zodat energiebesparing niet alleen functioneel is, maar er ook modern en aantrekkelijk uitziet.

Lees meer
Expert review
8.4
Getest door tink expert
Sonik
Installatie 8

De installatie is vrij eenvoudig en zou geen groot probleem moeten zijn dankzij de gedetailleerde instructies.

Productkwaliteit 9

De behuizing is enorm compact en robuust.

App/Software 8

De app is uitgebreid, overzichtelijk en zorgt ervoor dat je alle gegevens in grafieken kunt bekijken.

Functionaliteit 8

De thermostaat meet de exacte temperatuur en detecteert wanneer deze moet worden bijgesteld. Vervolgens informeert het systeem je daarover.

Betrouwbaarheid 9

Het systeem werkt zeer nauwkeurig en levert nauwkeurige gegevens met een zeer lage fouttolerantie.

Ontwerp 9

De Netatmo Thermostaat beschikt over een strak en minimalistisch design dat in elke inrichting past.

Gegevensbescherming 8

De gegevens worden alleen geëvalueerd voor het energierapport. Niemand anders heeft toegang tot jouw verwarmingsgegevens. Bovendien, WPA2-codering wordt gebruikt voor de wifi communicatie.

Prijs-kwaliteit 8

De Netatmo thermostaat bevindt zich in een iets hogere prijsklasse. Maar omdat het helpt om energie en kosten te besparen en zichzelf snel terugverdient, is de prijs-prestatieverhouding redelijk.

De installatie is vrij eenvoudig en zou geen groot probleem moeten zijn dankzij de gedetailleerde instructies.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen83 x 83 x 22 mm
Productgewicht399 g
Compatibiliteit van de appiOS (vanaf versie 9.0), Android (vanaf versie 4.2)
Schakelspanningmax. 250 V wisselstroom
Maximaal schakelvermogen20 VA (4 A belasting bij 30V, 1A belasting bij 110 V/120V of 0.5A belasting bij 220 V/240 V).
Inhoud doosThermostaat, mobiele holder, aansluit module, adapter voor de ketel, netadapter, montageplaat, sticker in vijf kleuren, 3x AAA batterijen, schroeven/stoppen
Installatie
FAQs
Is het moeilijk om de Netatmo Smart Thermostaat te installeren?

Nee, de installatie is eenvoudig te doen.

Waar kan ik de Netatmo Smart Thermostaat installeren?

De thermostaat is draadloos en kan in principe overal worden geïnstalleerd. Staand op een tafel of hangend aan een muur, het is helemaal aan jou. Als alternatief kan hij ook worden aangesloten op de ketel via een kabel vanwaar hij de verwarming aanstuurt.

Is de Netatmo Smart Thermostaat compatibel met mijn verwarming?

Over het algemeen is de thermostaat compatibel met veel individuele ketels (gas, olie en hout). Je hebt echter wel een bestaand wifi netwerk nodig. Je kan rechtstreeks via Netatmo controleren of je ketel compatibel is.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie