8.9

Netatmo Radiatorkraan 3-pack

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 219,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 219,99 Incl. btw
 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit

Deze set bestaat uit drie Netatmo Radiatorkranen, die je huis heerlijk verwarmen in de koude wintertijd. Dankzij geavanceerde technologie, waaronder ingebouwde sensoren en spraakbesturing, kun je flink geld besparen. Dit betekent dat je verwarmingskosten tot 37% kunnen worden gereduceerd - en dat zonder dat je thuis bevriest. Om de radiatorkraan te bedienen heb je een Netatmo Starter set of Netatmo Slimme Thermostaat nodig.


De voordelen van de Netatmo Radiatorkraan 3-pack in één oogopslag:

 • Individuele tijdschema's
 • Real-time kameranalyse
 • Handmatige- en spraakbediening
 • Handmatige boost-modus
 • Open-raam detectie

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Sonik

Netatmo beschikt met de slimme radiatorkranen voor een geweldig product. Alle slimme functies zijn al beschikbaar zonder extra abonnement. De set is de ideale uitbreiding voor bestaande Netatmo-systemen. Gebruik de verschillende instellingen om energiezuinig te verwarmen. Als je de slimme spraakassistenten Google Assistant, Amazon Alexa of Apple HomeKit hebt, kun je ook de temperatuur in huis comfortabel regelen vanaf de bank met je stem.

Meer details
Productinformatie

 • Individuele tijdschema's: Stel een apart schema op voor elke dag en verander het in uitzonderlijke gevallen snel en eenvoudig handmatig. De app geeft je altijd een compleet overzicht en je kunt de instellingen flexibel aanpassen.
 • Real-time kameranalyse: De ingebouwde sensoren van de radiatorkraan herkennen de kenmerken van de kamer en vele andere factoren en passen hun verwarmingsgedrag daar optimaal op aan. Het detecteert hoe snel een ruimte afkoelt en past de verwarming automatisch aan. Zo heb je altijd een comfortabele temperatuur.
 • Handmatige- en spraakbediening: Regel de verwarming door middel van spraakopdrachten via de app of handmatig op de radiatorkraan zelf. Wat je ook kiest, je hebt je radiatoren altijd onder controle en ze regelen de temperatuur precies zoals jij dat wilt.
 • Handmatige boost-modus: Verwarm je radiator drie uur lang extra sterk en laat het schema dan automatisch doorlopen. Je huis zal snel opwarmen en jij en je gasten hoeven niet in de kou te zitten.
 • Open-raam detectie: Om ervoor te zorgen dat er geen verwarmingsenergie verloren gaat tijdens het verwarmen, worden de radiatoren automatisch uitgeschakeld als ze een scherpe daling van de temperatuur detecteren. Op deze manier bespaar je op stookkosten en bescherm je tegelijkertijd het milieu.

De Netatmo Radiator Thermostaat 3-pack in actie

Het radiatorkraan 3-pack is perfect voor het uitbreiden van een bestaande starter set met de Netatmo bridge. Na de eenvoudige installatie voeg je de nieuwe radiatorkranen in de app toe en voeg je ze toe aan de juiste kamers. De bestaande schema's worden ook overgezet naar de nieuwe slimme radiatorkranen en je hoeft de individuele verwarmingsintervallen niet voor elke dag opnieuw in te stellen. Je kunt je slimme radiatorkranen bedienen via de app, een spraakassistent of de ouderwetse handmatige methode.

Geld besparen met slimme verwarming

Met de Netatmo radiatorkranen in een 3-pack is het niet alleen mogelijk om altijd de juiste temperatuur te hebben, maar bespaar je ook tot 37% op de stookkosten. Dankzij de tijdsschema's wordt het alleen warm als je thuis bent. Dus van maandag tot en met vrijdag is de badkamer al voorverwarmd en lekker warm in de ochtend, terwijl in het weekend de verwarming pas wordt ingeschakeld wordt als je wakker bent. Maar niet alleen dag-specifieke instellingen, maar ook kamer-specifieke instellingen zijn beschikbaar. Elke radiatorkraan zorgt ervoor dat je kunt genieten van verschillende temperaturen in de tijdsintervallen.


De kranen passen zich aan de individuele ruimtecondities aan en berekenen zelfs hoe snel een ruimte afkoelt en hoe het weerbericht eruit ziet. Ze detecteren ook of er een raam is geopend en verwarmen de kamer dan snel weer met de boost-modus. De 3-pack is ideaal voor diegenen die hun bestaande verwarmingssysteem willen uitbreiden. De radiatorkranen zijn flexibel te bedienen en zijn zelfs compatibel met de spraakassistenten van Google, Amazon en Apple HomeKit.

Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Sonik
Installatie 8

De radiatorkranen zijn eenvoudig te installeren, zelfs voor niet technische mensen. En je hebt geen specialistische kennis nodig.

Productkwaliteit 8

Netatmo wordt gekenmerkt door een uitstekende afwerking en robuuste materialen.

App/Software 8

De app heeft een helder ontwerp. De systeemupdates worden voortdurend uitgevoerd en ontwikkelen de Netatmo app constant verder.

Functionaliteit 10

De thermostaten kunnen op vele manieren worden aangestuurd en hebben functies als schema's, boost-modus en verschillende modi.

Betrouwbaarheid 10

Zelfs als het internet uitvalt, blijven de schema's gewoon doorlopen.

Ontwerp 10

De transparante plexiglas cilinder kan worden aangepast met kleurenstickers. Zo kun je hem dus precies aanpassen aan je eigen smaak.

Gegevensbescherming 8

De apparaten communiceren versleuteld en zijn beveiligd volgens gangbare normen.

Prijs-kwaliteit 9

De perfecte aanvulling op een Starter Kit van Netatmo, die je huis op een energiebesparende manier verwarmt.

De radiatorkranen zijn eenvoudig te installeren, zelfs voor niet technische mensen. En je hebt geen specialistische kennis nodig.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Product afmetingen80 x 58 mm
Gewicht195 g
ConnectiviteitWifi 802.11 b/g/n (2,4 GHz) (868 Mhz)
Stroomvoorziening2x AA batterijen (inbegrepen)
Inhoud doos3x Netatmo Radiatorkraan, adapter, batterijen
Installatie
FAQs
Is mijn radiator compatibel met de Netatmo Radiatorkraan?

De Netatmo Radiatorkraan is compatibel met alle standaard radiatoren. Zes adapterringen voor montage zijn bij de levering inbegrepen zodat je nagenoeg elke verwarming kunt voorzien van de slimme radiatorkranen van Netatmo.

Heb ik een Netatmo Slimme Thermostaat nodig voor mijn verwarmingssysteem?

De Netatmo Radiatorkraan werkt zonder Netatmo Slimme Thermostaat in appartementen met centrale verwarming voor warm water of stadsverwarming voor warm water. Heb je een ketel in je huis of appartement, dan heb je ook de Netatmo Slimme Thermostaat nodig.

Kan ik de slimme radiatorkraan zelf installeren?

Als je al een radiatorkraan heb is het mogelijk om de slimme radiatorkraan eenvoudig zelf te installeren.

Hoeveel Netatmo Radiatorkranen kan ik installeren?

Via de Netatmo Bridge kun je tot 20 radiatoren met Netatmo's slimme radiatorkranen plaatsen.

Wat gebeurt er als ik de temperatuur handmatig aanpas tijdens een schema?

De handmatig ingestelde temperatuur wordt tot het volgende verwarmingsschema aangehouden.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie