Filter

Goed voorbereid de zomer in met tink

Tijdens de Summer Sale bij tink hebben we weer een aantal scherp geprijsde deals voor je samengesteld die je smart home tijdens de zomer weer een beetje comfortabeler maken. Zo rust je je woning uit met Philips Hue slimme verlichting om de juiste sfeer zowel binnen als buitenshuis te creëren. Combineer de verlichting met een slimme speaker van bijvoorbeeld Google Assistant en bedien vanuit de keuken de verlichting met een spraakopdracht.

Geen omkijken meer naar de tuin

Met de slimme Robotmaaiers van GARDENA zorg je er ook voor dat je niet meer zelf het gras hoeft te maaien maar dat dit heel eenvoudig voor je wordt gedaan. Een strak gazon is dus binnen een handomdraai geregeld en kun je weer rustig op het gras genieten van de zon.

Een oogje in het zeil wanneer je er niet bent

Ga je spontaan toch een aantal dagen lekker de zon opzoeken? Met de slimme beveiligingscamera’s van bijvoorbeeld Google Nest, EZVIZ of Netatmo heb je toch nog een extra paar ogen thuis. Bekijk de beelden via de app op je smartphone en maak je niet langer druk over je kostbaarheden thuis.

Nieuw bij tink: installatieservice

Zelfs als je niet zo handig bent met het installeren van apparaten hebben we de oplossing voor je bij tink. Bij een aantal tado° slimme verwarming sets kun je nu ook het installeren voor je laten doen door een vakman en weet je zeker dat alles naar behoren werkt. Op onze installatieservice pagina vind je alle informatie die je nodig hebt.