Ecosystemen

Prijs (€)

Merken

Compatibiliteit

Verbinding

Kleur licht

Functies

Fitting

Lichtsterkte (€)

Energielabel

Vermogen (€)

Aantal lampen

Tot wel

70%

korting

Cyber Monday

Cyber Monday

Filter

Black Friday 2023 - Hoge korting en exclusieve deals bij tink!

Black Friday 2023 bij tink betekent geld besparen op onze top smart home deals en exclusieve aanbiedingen voor bodem prijzen. We hebben ook dit jaar weer Black Friday deals samengesteld van merken zoals tado°, Nuki, Eve, Hombli, Ring, Philips Hue, Bosch Smart Home en nog veel meer.

Wat is Black Friday?

De Black Friday gekte is vanuit de VS overgewaaid naar Europa en zorgt eind november altijd voor geweldige aanbiedingen. Ieder jaar valt deze super deal dag op de vrijdag na Thanksgiving en wordt beschouwd als het begin van de kerstinkopen.

Bespaar energie kosten met slimme verwarming

Black Friday is het geschikte moment om vlak voor de winter er weer warm bij te zitten. Zo vind je bij ons geweldige slimme verwarming deals en bespaar je niet alleen op de prijs voor de producten tijdens Black Friday, maar ook tot 28% op je verwarmingskosten. Zo kun kun je met tado° je gehele smart home uitrusten met slimme thermostaten, die je met de app vanaf de bank kunt bedienen en die ook nog eens energie besparen door uit te schakelen wanneer jij niet thuis bent.

Exclusief bij tink: Bosch Smart Home

Onlangs toegevoegd aan ons assortiment en nu al in de aanbieding, de smart home producten van Bosch. Krijg grip op je stookkosten met de Bosch Smart Home Radiatorknop en verwarm individuele ruimtes. Stel verwarming schema's in via de app en bedien zelfs op afstand de temperatuur thuis met de Bosch Smart Home Kamerthermostaat. Bosch Smart Home is ook te integreren met slimme spraak assistenten van Google Assistant, Apple HomeKit en Amazon Alexa om je slimme woning te bedienen met een spraakopdracht. Bosch werkt ook samen met de slimme verlichting van Philips Hue.

Tover je tuin om tot een paradijs met slimme buitenverlichting

Maak tijdens de koudere winterdagen niet alleen je huis knus en gezellig maar ook je tuin. Met slimme buitenverlichting kijk je van binnen niet langer naar een donkere tuin. Geniet met Philips Hue, OPUS en Innr van slimme bediening van je buitenlampen via de app op je smartphone of in combinatie met een spraakassistent. Daarnaast kun je een unieke sfeer creëren met de gekleurde lampen en zet je je tuin of huis in het perfecte licht. Zorg ervoor dat je nooit meer vergeet de lampen uit te schakelen met Geofencing zodat je lampen uit gaan wanneer de laatste persoon het huis verlaat en buiten een bepaalde straal van je woning komt.

Slimme beveiligingscamera deals voor meer veiligheid

We willen allemaal onze huizen zo veilig mogelijk maken. Bij tink hebben we slimme oplossingen om je veiligheid te verbeteren in huis. Profiteer tijdens Black Friday van aanbiedingen op topmerken als Google Nest cams, Netatmo en EZVIZ. Slimme beveiligingscamera's hebben vele voordelen ten opzichte van conventionele camera’s. Denk aan notificaties met beeld en geluid om te kijken of er daadwerkelijk iets aan de hand is. Of camera’s met bewegingsdetectie en een sirene.