Filter

Black Friday

Black Friday 2019 - Hoge korting en exclusieve deals bij tink!

Black Friday 2019 bij tink - geld besparen op onze top smart home deals. Exclusieve deals voor bodem prijzen alleen bij tink. We kunnen nog niet precies vertellen wat de exacte aanbiedingen zijn, maar van deze smart home merken kun je Black Friday deals verwachten: Eve, tado°, Nuki, Ring, LIFX, Withings en nog veel meer.

Wat is Black Friday?

De Black Friday gekte is vanuit de VS overgewaaid naar Europa en zorgt eind november altijd voor geweldige aanbiedingen. Ieder jaar valt deze super deal dag op de vrijdag na Thanksgiving en wordt beschouwd als het begin van de kerstinkopen.

Bespaar energie kosten met slimme verwarming

Black Friday is het geschikte moment om vlak voor de winter er weer warm bij te zitten. Zo vind je bij ons geweldige slimme verwarming deals en bespaar je niet alleen op de prijs voor de producten tijdens Black Friday, maar ook tot 30% op je verwarmingskosten. Zo kun kun je met tado° je gehele smart home uitrusten met slimme thermostaten, die je met de app vanaf de bank kunt bedienen en die ook nog eens energie besparen door uit te schakelen wanneer jij niet thuis bent.

In de donkere winter dagen slimme verlichting in huis

Rust nu je woning uit met slimme verlichting zodat je altijd de juiste sfeer in huis hebt wat ook nog eens te bedienen is met je stem via een spraakassistent zoals Google Assistant, Apple HomeKit of Amazon Alexa. Tijdens kerstavond vraag je simpelweg aan je Google Assistant of je LIFX slimme lampen gedimd kunnen worden naar 20% helderheid en geniet je van een warme kleur wit in je woonkamer.

Meer veiligheid in huis met top deals

We willen allemaal onze huizen zo veilig mogelijk maken. Vooral in de koudere wintermaanden is dit belangrijk. Bij tink hebben we slimme oplossingen om je veiligheid te verbeteren in huis. Slimme beveiligingscamera's stellen je in staat om de omgeving van je huis goed in de gaten te houden. Bekijk de live beelden van de camera's op afstand, op ieder moment van de dag. Voorkom dat inbrekers bij je naar binnen gaan via slimme intercomfuncties en bekijk opgenomen video's op je smartphone.