Optimale bescherming voor je woning en eigendommen

Yale heeft alles op het gebied van beveiliging in en rondom het huis. Van een smart lock op je voordeur tot een innovatief camerasysteem, de producten van Yale bieden jou en je eigendommen de optimale bescherming. De verschillende producten zorgen ervoor dat je voor ieder probleem een passende oplossing kunt kiezen zodat jij je extra veilig voelt in je smart home.

Filter

Yale

Waarom kiezen voor Yale?

Met Yale beveilig, bewaak en controleer je de beveiliging in je huis op ieder moment van de dag met een reeks slimme beveiligingsapparaten. Of het nu gaat om een Smart Door Lock, een Smart Alarm of een Digital Door Viewer, het assortiment van Yale Smart Living producten zorgt voor de optimale controle over je smart home beveiliging.

Alles in de gaten houden met de Yale app

Slimme toegangscontrole tot je huis, handige notificaties en veilige technologie die zorgen voor meer comfort thuis. Je hoeft je niet meer zorgen te maken over de beveiliging in je woning, of je de juiste alarminstallatie hebt en wat je moet doen als je je sleutels kwijt bent. Je kunt de voordeur openen met de Yale app terwijl je direct het alarm uitschakelt om iemand in je huis te laten. Heel eenvoudig en snel met de handige Yale app.

Voor iedereen de juiste set

Yale biedt verschillende alarmsystemen om je huis te beveiligen. Naast goedgekeurd hang- en sluitwerk, geeft het aanbrengen van bijvoorbeeld een alarmsysteem meer comfort en een extra niveau van bescherming voor je huis. Voor iedere woning is er een set op maat gemaakt.