• Jouw webwinkel voor smart home in NederlandJouw webwinkel voor smart home in Nederland
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Categorie

Prijs (€)

Min
Max
Hidratespark

Vergeet nooit meer om water te drinken

Met HidrateSpark beschik je over de nieuwe manier om goed te hydrateren door de dag heen. Ontvang een melding op je smartphone via de HidrateSpark app of laat de slimme water fles oplichten om je te helpen herinneren wanneer het weer tijd is om water te drinken. Zo blijf je gezond en kom je aan je dagelijkse hoeveelheid water.

Filter

Waarom kiezen voor HidrateSpark?

De slimme water flessen van HidrateSpark helpen je niet alleen om op tijd te hydrateren, maar genoeg water op een dag heeft ook effect op je energie level, je productiviteit, je gewicht en nog veel meer. HidrateSpark is een geheugensteuntje om genoeg water te drinken en zorgt dat je dus gezonder wordt.

Welke slimme waterflessen heeft HidrateSpark?

Of je nu liever een smart water fles hebt in een bepaalde kleur, met een tuitje of een rietje waar je uit kunt drinken, HidrateSpark heeft ook hier aan gedacht. Met de STEEL of de HidrateSpark 3 herken je dus direct je slimme drinkfles als je hem mee hebt naar werk of naar de fitness tijdens het sporten.

Handige bluetooth app

Verbind je smart bottle met je smartphone of wearable met de HidrateSpark app. Hier ontvang je meldingen wanneer je water moet drinken, bekijk je je voortgang en kun je vrienden uitnodigen om samen bij te houden hoeveel water je hebt gedronken. Ben je je slimme waterfles verloren, dan kun je in de app bekijken welke locatie hij voor het laatst verbonden was met je smartphone. Je kunt de HidrateSpark slimme waterflessen ook verbinden met je Apple Watch of Fitbit wearable.

De voordelen van HidrateSpark in één oogopslag:

  • Altijd je hydratatie op orde
  • App met veel functies
  • Verschillende kleuren en drink opties
  • Ook te integreren met smartwatches
  • Oplaadbare batterij