• Jouw webwinkel voor smart home in NederlandJouw webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Categorie

Prijs (€)

Min
Max

Actie

GARDENA smart system – Innovatie voor je tuin

GARDENA is al meer dan 50 jaar een vertrouwde naam voor iedereen met een groene vingers. Alleen water geven als je planten het echt nodig hebben? Een perfect gazon – helemaal vanzelf? Toekomstmuziek? Geen probleem! Met het GARDENA smart system wordt het verzorgen van je tuin een fluitje van een cent, terwijl jij geniet van je vrije tijd.

Filter

Voordelen van GARDENA

Innovatie en kwaliteit

Gardena staat bekend om zijn constante innovatie en de hoge kwaliteit van zijn producten. Dit zorgt ervoor dat tuiniers vertrouwen kunnen hebben in de duurzaamheid en effectiviteit van hun gereedschap en systemen.

Duurzaamheid

Veel producten van Gardena zijn ontworpen met oog voor duurzaamheid, zowel in termen van materialen als energieverbruik. Dit helpt bij het creëren van milieuvriendelijke tuinoplossingen.

Smart System Integratie

De integratie van het Gardena Smart System maakt het mogelijk om je tuin overal en altijd te beheren via een smartphone. Dit biedt een ongekende mate van controle en gemak.

Compleet assortiment

Het brede productaanbod van Gardena zorgt ervoor dat er voor elke tuinklus een passende oplossing is. Of je nu een kleine stadstuin of een grote landelijke tuin hebt, Gardena heeft de juiste producten.

Gebruiksvriendelijk

De producten van Gardena zijn gebruiksvriendelijk en vereisen minimale inspanning van de gebruiker. Dit maakt tuinieren toegankelijk voor zowel beginners als ervaren tuiniers.

Ondersteuning en service

Gardena biedt uitstekende klantenservice, inclusief uitgebreide handleidingen, reparatie- en onderhoudsdiensten, en een breed netwerk van dealers en servicecentra.

Gardena robotmaaiers in de tuin.

Smart Gateway en Adapter

Gardena smart Gateway

GARDENA smart Gateway

 • Centrale besturingseenheid
  voor alle GARDENA smart
  system componenten
 • Draadloze verbindingen
 • Krachtige draadloze technologie
 • Twee krachtige antennes voor
  een groot bereik
Naar het product
GARDENA smart Power Adapter

Gardena smart power adapter

 • Werkt als aanvulling op het
  GARDENA smart system
 • Eenvoudige en flexibele
  installatie
 • Adapter speciaal ontwikkeld
  voor buitengebruik
 • IP44 spatwaterdicht
Naar het product

De app met groene duimen

Maak een nauwkeurig plan van je tuin in de app, waar je zelfs de individuele planten kunt toevoegen. Dit geeft je tips voor tuinonderhoud en zorgt ervoor dat irrigatie en maaien automatisch worden aangepast aan de behoeften van je planten en gazon. Hoe je planten precies herkent met de GARDENA app, lees je in onze blog.

Besturing met Apple Watch.

Nog smarter met IFTTT en spraakbesturing

GARDENA smart system en IFTTT

Het IFTTT cloud platform staat voor "if this then that" en biedt je de mogelijkheid om tal van apps en apparaten te verbinden in je slimme tuin. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. De slimme stroomadapter schakelt bijvoorbeeld de aangesloten tuinverlichting via IFTTT in zodra de zon ondergaat. Je kunt je GARDENA robotmaaier ook parkeren met een spraakcommando naar je favoriete spraakassistent of het irrigatiesysteem volledig automatisch stoppen zodra er een sterke wind wordt gedetecteerd.

GARDENA smart system en spraakassistenten

Je kunt je GARDENA apparaten bedienen met alle drie de grote spraakassistenten - Alexa, Google Assistant of Siri. De enige vereiste hiervoor is de GARDENA smart Gateway. Terwijl je Alexa en Google Assistant kunt gebruiken om het hele GARDENA smart system te bedienen, inclusief de robotmaaier, werkt Apple Home tot nu toe alleen met het irrigatiesysteem.

Alle antwoorden over slimme grasmaaiers in de tink Blog

Heb je nog vragen over slimme grasmaaiers? In onze blog hebben we de meest gestelde vragen door vertellen we je alles wat je moet weten over slimme robotmaaiers.

Nu lezen